- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Pippin
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Pippin
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #297334 przez Renata Anna
Pippin napisał:
Pippin ja doskonale wiem, że ludzie mają różne zainteresowania i bawią się w różne rzeczy, ale moim zdaniem owe zdjęcia świadczą o totalnej niedojrzałości tatuśka, który ma fiu bździu w głowie...
kasiek??
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pippin ja doskonale wiem, że ludzie mają różne zainteresowania i bawią się w różne rzeczy, ale moim zdaniem owe zdjęcia świadczą o totalnej niedojrzałości tatuśka, który ma fiu bździu w głowie...
Temat został zablokowany.
- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- madzia0507
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #297340 przez madzia0507
Maga4, trzymam kciuki za twoja siostrę i maleństwo. Będzie dobrze!

Viszka, kusisz...
Hania, ja też mam sentyment do sierpnia, ale szczerze mówiąc, to nie chciałabym chyba znowu chodzić w ciąży w największe upały. Myślę, że z drugim dzieckiem będę celować w wiosenne miesiące.

A tak wogóle, to kuzynka mojego Michała jest w ciąży i ma termin na wrzesień. Już jej współczuję tych upałów.
Hania, ja tez jestem takim permanentnym niskociśnieniowcem i jak tylko troszkę mam wyższe, to źle się czuję, wiec da się z takim żyć.
Happymamma, mój zięciu piękny jak zawsze.
Nie wiem dlaczego, ale nie widzę zdjęć od Asik???
To napisała Julita swoimi nogami:
"{456o87u899i0ophghfv bnm,
]poil7ukythrasrt78y9u0i-
jkardasz, Lesio przystojniacha. I jaką ma minkę!
Jak rasowy podrywacz! 
Wczoraj gadałam z moim Michałem o naszym spotkaniu i wiecie co??? Chyba mam jego błogosławieństwo, niezależnie od tego gdzie ono będzie. A na dodatek on się na to spotkanie pisze.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jkardasz, widzę, że i ty należysz do grona udręczonych przez teściową. No to witam w klubie!

jkardasz napisał:
Ale jak to??? Tak własnoręcznie??? I czy np. prosty rolnik ze wsi też wchodzi w grę???
Biedne wiejskie zwierzaki!
Sonia, dużo zdrówka życzę!
Kasiek, może lepiej, że z tą niańką tak wyszło, bo teraz już wiesz, ze ta kobieta nie nadawała się do tego, żeby zostawić z nią dziecko.
I szkoda tego dzidziusia, o którym pisałaś. Moim zdaniem ktoś chyba powinien przyglądnąć się tej rodzinie, żeby to się nie skończyło tak, jak z tą Madzią.

Adee, Majeczka słodka! A w tej czapusi to już wogóle cukiereczek do zjedzenia!
Wczoraj Julitka też się tak złapała za stópki. Pierwszy raz!
Beti, jak Fifi ładnie rośnie!
A co do prawka, to ja lada dzień będę obchodzić 11-tą rocznicę uzyskania tego dokumentu, bo właśnie w lutym 2001 r. zdałam egzamin.
Jusia, Wikusia do zacałowania!
Boże! Cały czas szukają Madzi!

Viszka, kusisz...

Hania, ja też mam sentyment do sierpnia, ale szczerze mówiąc, to nie chciałabym chyba znowu chodzić w ciąży w największe upały. Myślę, że z drugim dzieckiem będę celować w wiosenne miesiące.

A tak wogóle, to kuzynka mojego Michała jest w ciąży i ma termin na wrzesień. Już jej współczuję tych upałów.

Hania, ja tez jestem takim permanentnym niskociśnieniowcem i jak tylko troszkę mam wyższe, to źle się czuję, wiec da się z takim żyć.

Happymamma, mój zięciu piękny jak zawsze.

Nie wiem dlaczego, ale nie widzę zdjęć od Asik???
To napisała Julita swoimi nogami:
"{456o87u899i0ophghfv bnm,
]poil7ukythrasrt78y9u0i-
jkardasz, Lesio przystojniacha. I jaką ma minkę!

Wczoraj gadałam z moim Michałem o naszym spotkaniu i wiecie co??? Chyba mam jego błogosławieństwo, niezależnie od tego gdzie ono będzie. A na dodatek on się na to spotkanie pisze.

jkardasz, widzę, że i ty należysz do grona udręczonych przez teściową. No to witam w klubie!

jkardasz napisał:
dajemy tez mieska troszke ale to z tych sloikowych bo jakos nie mam przekonania do sklepowego miesa :/ bede probowala jakies wiejskie zwierzaki zalatwic
Ale jak to??? Tak własnoręcznie??? I czy np. prosty rolnik ze wsi też wchodzi w grę???

Sonia, dużo zdrówka życzę!

Kasiek, może lepiej, że z tą niańką tak wyszło, bo teraz już wiesz, ze ta kobieta nie nadawała się do tego, żeby zostawić z nią dziecko.
I szkoda tego dzidziusia, o którym pisałaś. Moim zdaniem ktoś chyba powinien przyglądnąć się tej rodzinie, żeby to się nie skończyło tak, jak z tą Madzią.

Adee, Majeczka słodka! A w tej czapusi to już wogóle cukiereczek do zjedzenia!

Wczoraj Julitka też się tak złapała za stópki. Pierwszy raz!

Beti, jak Fifi ładnie rośnie!
A co do prawka, to ja lada dzień będę obchodzić 11-tą rocznicę uzyskania tego dokumentu, bo właśnie w lutym 2001 r. zdałam egzamin.

Jusia, Wikusia do zacałowania!

Boże! Cały czas szukają Madzi!

- martucha
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297341 przez martucha
Renatka Ty na poprzedniej stronie wrzuciłaś jakiś filmik
bo ja go nie widzę

Pippin
Laski dajcie jeszcze raz ten filmik albo to cos co Renatka wrzuciła

Pippin
paliłaś

Laski dajcie jeszcze raz ten filmik albo to cos co Renatka wrzuciła

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez martucha.
- Pippin
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297344 przez Pippin
biedna Madzia Boże kochany
no i siedze i wyje

i biedna ta matka......
biedna Madzia Boże kochany

i biedna ta matka......

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Pippin.
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #297345 przez Renata Anna
martucha napisał:
zdjęcia tatusia Madzi... ale juz skasowałam...
Renatka Ty na poprzedniej stronie wrzuciłaś jakiś filmik
bo ja go nie widzę
![]()
![]()
PippinUwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]paliłaś![]()
![]()
![]()
![]()
zdjęcia tatusia Madzi... ale juz skasowałam...
- martucha
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297351 przez martucha
Pippin
Renatka aha...
ehh ta historia przypomina mi śmierć przyjaciela...wtedy tez były tylko domysły,gdybania i do dziś nie wiadomo jak to było na prawdę
ja też

Renatka aha...
ehh ta historia przypomina mi śmierć przyjaciela...wtedy tez były tylko domysły,gdybania i do dziś nie wiadomo jak to było na prawdę

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez martucha.
- Pippin
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #297354 przez Renata Anna
Wiecie co... żal mi tej dziewczyny. Cały internet aż huczy, że s.uka, szmata i w ogóle. A ona (jeśli to prawda z tym wypadkiem) spanikowała ... po prostu i działała w emocjach...
- martucha
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
13 lata 3 miesiąc temu #297367 przez martucha
Renata Anna napisał:
cięzko co kolwiek pisać....internauci przesadzają...mimo wszystko...trzeba poczekac na finał,ale z drugiej strony nie dziwie sie ludziom,oszukała nas wszystkich i przez bity tydzień grała! Nawet gdyby spanikowała itp ,okłamała policje...ale zeby tak utwierdzac wszystkich w tym przez tydzień
ona chyba przez to wszystko sama uwierzyła w to że Madzie porwali
Nie wiemy co ona czuje,po części jest mi jej żal a po części jestem zła...
a w internecie ludzie sa straszni...o tym naszym przyjacielu tez pisali..."bardzo dobrze że go zajeb... jednego psa mniej"....
Wiecie co... żal mi tej dziewczyny. Cały internet aż huczy, że s.uka, szmata i w ogóle. A ona (jeśli to prawda z tym wypadkiem) spanikowała ... po prostu i działała w emocjach...
cięzko co kolwiek pisać....internauci przesadzają...mimo wszystko...trzeba poczekac na finał,ale z drugiej strony nie dziwie sie ludziom,oszukała nas wszystkich i przez bity tydzień grała! Nawet gdyby spanikowała itp ,okłamała policje...ale zeby tak utwierdzac wszystkich w tym przez tydzień

a w internecie ludzie sa straszni...o tym naszym przyjacielu tez pisali..."bardzo dobrze że go zajeb... jednego psa mniej"....
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #297369 przez Renata Anna
martucha a bo my mamy takie popier.dolone społeczeństwo...
Uciekam do Celiny. Trzymajcie się.
Uciekam do Celiny. Trzymajcie się.
Moderatorzy: ilona