- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #302671 przez Renata Anna
adee84 napisał:
Adee gratulacje dla Was obu
A uwieczniłaś to na zdjęciu???
Ja dziś będę transportować Celince cielęcinę z ekologicznymi warzywkami
Aneta ja też tak mam, ale wiesz co, ja sądzę, że to takie trochę chore. Musimy też żyć własnym życiem
ZJADŁA!!!!!jestem taaaaka dumna a zarazem smutna
Adee gratulacje dla Was obu

Ja dziś będę transportować Celince cielęcinę z ekologicznymi warzywkami

Aneta ja też tak mam, ale wiesz co, ja sądzę, że to takie trochę chore. Musimy też żyć własnym życiem

Temat został zablokowany.
- Biedronka160
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #302678 przez Biedronka160
Dorotko my na razie w głębokim, bo po pierwsze mieści się jeszcze w gondoli, po drugie nie lubi za długo być na siedząco a po trzecie zimno jest i w gondoli jest bardziej osłonięta.
Maja śliczna i świetne łóżko ma
Beti Fifi jest fantastyczny. Ma taką delikatną buźkę
Przystojniak będzie jak nic. Ba! Już jest 
adee nie ważne, że aparat nie taki. Majeczka i tak ślicznie wygląda bez względu czym zdjęcie jest zrobione. jak dzidziuś ładny to żaden aparat tego uroku nie popsuje
martucha nie dziwię się Twojemu oburzeniu. A to z działką i papierosami to już w ogóle. Jak tak można się zachowywać ? U nas jak ktoś chce palić to mamy balkon i każdy kto do nas przychodzi to o tym wie i albo się powstrzymuje przez kilka godzin, albo sio na balkon.
NIKOŚ STO LAT !!!!
Zuza Aleks fantastycznie z tą muchą wygląda. Taki bystry elagancik. Super !!
Cześć dziewczyny.
Ostatnio coś często mnie głowa boli, ogólnie kiepsko się czuję, ciśnienie niziutkie i zawroty głowy. A w dodatku w tym tygodniu sama z małą jestem.
Co rano zostawiam ją u sąsiadki i odprowadzam go do przedszkola. W piątek mają balik karnawałowy.
Z małą dziś po 8:00 leciałam wózkiem na szczepienie, więc jestem wykończona. Musiałam znieść wózek, i wnieść go z powrotem na 4 piętro. A mała przez to ma dzień rozregulowany i spać nie chce. Albo już po szczepionce coś się dzieje. Za 6 tygodni kolejna i będziemy miały trochę wytchnienia.
Waży 7100 i ma 66 cm. Moja kruszyna mała.
Pytam się lekarza, czy za mało nie przybrała, czy nie waży za mało itp. A on tak patrzy w siatki centylowe i mówi: "Daj jej spokój dziewczyno, przecież dobrze sobie wygląda. Średnia krajowa". Normalnie jakby nie był żonaty to bym wyszła za niego za maż
No i dostaliśmy już receptę na Pepti 2. mamy powoli mieszać z 1 i wprowadzać delikatnie.
Maja śliczna i świetne łóżko ma

Beti Fifi jest fantastyczny. Ma taką delikatną buźkę

adee nie ważne, że aparat nie taki. Majeczka i tak ślicznie wygląda bez względu czym zdjęcie jest zrobione. jak dzidziuś ładny to żaden aparat tego uroku nie popsuje

martucha nie dziwię się Twojemu oburzeniu. A to z działką i papierosami to już w ogóle. Jak tak można się zachowywać ? U nas jak ktoś chce palić to mamy balkon i każdy kto do nas przychodzi to o tym wie i albo się powstrzymuje przez kilka godzin, albo sio na balkon.
NIKOŚ STO LAT !!!!
Zuza Aleks fantastycznie z tą muchą wygląda. Taki bystry elagancik. Super !!
Cześć dziewczyny.
Ostatnio coś często mnie głowa boli, ogólnie kiepsko się czuję, ciśnienie niziutkie i zawroty głowy. A w dodatku w tym tygodniu sama z małą jestem.
Co rano zostawiam ją u sąsiadki i odprowadzam go do przedszkola. W piątek mają balik karnawałowy.
Z małą dziś po 8:00 leciałam wózkiem na szczepienie, więc jestem wykończona. Musiałam znieść wózek, i wnieść go z powrotem na 4 piętro. A mała przez to ma dzień rozregulowany i spać nie chce. Albo już po szczepionce coś się dzieje. Za 6 tygodni kolejna i będziemy miały trochę wytchnienia.
Waży 7100 i ma 66 cm. Moja kruszyna mała.
Pytam się lekarza, czy za mało nie przybrała, czy nie waży za mało itp. A on tak patrzy w siatki centylowe i mówi: "Daj jej spokój dziewczyno, przecież dobrze sobie wygląda. Średnia krajowa". Normalnie jakby nie był żonaty to bym wyszła za niego za maż

No i dostaliśmy już receptę na Pepti 2. mamy powoli mieszać z 1 i wprowadzać delikatnie.
- Pippin
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #302692 przez Pippin
Aneta mam dokładnie to samo jak go np na górę zaniosę chociaż na pół godziny to cały czas myslę co on tam robi i żeby juz po niego iść

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
gratulejszon dla Majeczki
i adee nie smutaj się będziesz dla niej zawsze najthebest 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gratulejszon dla Majeczki

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Pippin.
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #302705 przez soniasg
oświadczam iż powróciłam z łowów 
HITEM dnia został Konik morski z fishera za całe 4,5zł
zaraz go pakuje na allegro i sprzedaję bo dwóch nie potrzebujemy 
Renatko no to masz małego łakomczucha
za ile wkońcu kupiłaś bransoletkę?
Pippin Antoś już jest taki paplaty
piękny poprostu 
Adee gratulacje dla Majeczki
moja zasmakowała słoiczków i mojego nie chce jeść..... może coś źle robie nie wiem. wolałabym jej już gotować bo kasy na te słoiczki idzie nie mało
Anetko ja też tak mam..... poprostu mamusie z nas pełną parą

Biedronka Majka też tyle będzie ważyć

HITEM dnia został Konik morski z fishera za całe 4,5zł

Renatko no to masz małego łakomczucha

Pippin Antoś już jest taki paplaty

Adee gratulacje dla Majeczki

Anetko ja też tak mam..... poprostu mamusie z nas pełną parą

Biedronka Majka też tyle będzie ważyć

- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- martucha
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #302720 przez soniasg
Adee no na wagę moja mama go wczoraj wyczaiła i nie kupiła bo przecież Maja już ma
a ja dziś pojechałam ze śrubokrętem wyciągnęłam baterie wsadziłam swoje i zadział
baterie wyciągnęłam bo za baterie im płacić nie będę i wyszło 4,5
a jak już się zdecydowałaś to zobaczysz jak przyjdzie dopiero
Majkę posadź na stoliku zrób jej zdjęcie - to pewnie usatysfakcjonuje Happymamme

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez soniasg.
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- martucha
-
- Wylogowany
- rozmowna