BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 miesiąc temu #302671 przez Renata Anna
adee84 napisał:

ZJADŁA!!!!!jestem taaaaka dumna a zarazem smutna ;)

Adee gratulacje dla Was obu :) A uwieczniłaś to na zdjęciu???
Ja dziś będę transportować Celince cielęcinę z ekologicznymi warzywkami :)

Aneta ja też tak mam, ale wiesz co, ja sądzę, że to takie trochę chore. Musimy też żyć własnym życiem :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #302678 przez Biedronka160
Dorotko my na razie w głębokim, bo po pierwsze mieści się jeszcze w gondoli, po drugie nie lubi za długo być na siedząco a po trzecie zimno jest i w gondoli jest bardziej osłonięta.

Maja śliczna i świetne łóżko ma :)

Beti Fifi jest fantastyczny. Ma taką delikatną buźkę :) Przystojniak będzie jak nic. Ba! Już jest :)

adee nie ważne, że aparat nie taki. Majeczka i tak ślicznie wygląda bez względu czym zdjęcie jest zrobione. jak dzidziuś ładny to żaden aparat tego uroku nie popsuje :P

martucha nie dziwię się Twojemu oburzeniu. A to z działką i papierosami to już w ogóle. Jak tak można się zachowywać ? U nas jak ktoś chce palić to mamy balkon i każdy kto do nas przychodzi to o tym wie i albo się powstrzymuje przez kilka godzin, albo sio na balkon.

NIKOŚ STO LAT !!!!

Zuza Aleks fantastycznie z tą muchą wygląda. Taki bystry elagancik. Super !!

Cześć dziewczyny.
Ostatnio coś często mnie głowa boli, ogólnie kiepsko się czuję, ciśnienie niziutkie i zawroty głowy. A w dodatku w tym tygodniu sama z małą jestem.
Co rano zostawiam ją u sąsiadki i odprowadzam go do przedszkola. W piątek mają balik karnawałowy.
Z małą dziś po 8:00 leciałam wózkiem na szczepienie, więc jestem wykończona. Musiałam znieść wózek, i wnieść go z powrotem na 4 piętro. A mała przez to ma dzień rozregulowany i spać nie chce. Albo już po szczepionce coś się dzieje. Za 6 tygodni kolejna i będziemy miały trochę wytchnienia.
Waży 7100 i ma 66 cm. Moja kruszyna mała.
Pytam się lekarza, czy za mało nie przybrała, czy nie waży za mało itp. A on tak patrzy w siatki centylowe i mówi: "Daj jej spokój dziewczyno, przecież dobrze sobie wygląda. Średnia krajowa". Normalnie jakby nie był żonaty to bym wyszła za niego za maż :P
No i dostaliśmy już receptę na Pepti 2. mamy powoli mieszać z 1 i wprowadzać delikatnie.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #302692 przez Pippin
Aneta mam dokładnie to samo jak go np na górę zaniosę chociaż na pół godziny to cały czas myslę co on tam robi i żeby juz po niego iść :( :( :( :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gratulejszon dla Majeczki :kiss: :kiss: :kiss: i adee nie smutaj się będziesz dla niej zawsze najthebest :lol:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #302701 przez adee84
ja tez mam lęk separacyjny, wiem chora jestem :dry:
Antoś cudnyyy :woohoo:
Biedronka fajny lekarz a najważniejsze, że Madzia zdrowiutka :) :)
wystawiam na allegro bluzy i kurtki, które mój mONdry monsz kupował i never nie założył :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #302705 przez soniasg
oświadczam iż powróciłam z łowów :P

HITEM dnia został Konik morski z fishera za całe 4,5zł :D zaraz go pakuje na allegro i sprzedaję bo dwóch nie potrzebujemy :D

Renatko no to masz małego łakomczucha :) za ile wkońcu kupiłaś bransoletkę?

Pippin Antoś już jest taki paplaty :) piękny poprostu :)

Adee gratulacje dla Majeczki :) moja zasmakowała słoiczków i mojego nie chce jeść..... może coś źle robie nie wiem. wolałabym jej już gotować bo kasy na te słoiczki idzie nie mało

Anetko ja też tak mam..... poprostu mamusie z nas pełną parą :P :D

Biedronka Majka też tyle będzie ważyć :)
13 lata 3 miesiąc temu #302708 przez soniasg
Pippin i co wykombinowałaś z tą pracą?

Adee jak chcesz zrobię Ci zdjęcie tego stolika z ikeii i położe na nim konika :P bedziesz miała wtedy wyobrażenie jakich jest rozmiarów :D
13 lata 3 miesiąc temu #302713 przez adee84
Sonia KONIK ZA 4,5 :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: to Ty masz fart albo u nas po prostu nie ma takich bajerów :ohmy: :ohmy:
możesz zrobić ale i tak zdecydowaliśmy się na niegi i teraz myślę jak się odpłacić Happymamie :) :) :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #302719 przez martucha
Sonia konik za 4,5 :ohmy: to ładnie...

Adee gratulujemy Majeczce udanego posiłku :lol:

Happymamma czy Jasio ma dzis imieniny :unsure: :ohmy: :ohmy: :ohmy: B)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #302720 przez soniasg
Adee no na wagę moja mama go wczoraj wyczaiła i nie kupiła bo przecież Maja już ma :D a ja dziś pojechałam ze śrubokrętem wyciągnęłam baterie wsadziłam swoje i zadział :D baterie wyciągnęłam bo za baterie im płacić nie będę i wyszło 4,5 :D a jak już się zdecydowałaś to zobaczysz jak przyjdzie dopiero :p Majkę posadź na stoliku zrób jej zdjęcie - to pewnie usatysfakcjonuje Happymamme :D
13 lata 3 miesiąc temu #302730 przez adee84
Dziewczynki mam nowiutką butelkę antykolkową Dr Browns tylko 60 ml i chcę ją wystawić na allegro za 15 zł? nie za dużo?
13 lata 3 miesiąc temu #302731 przez martucha
Adee te butelki chyba sa duzo droższe, za ile ja kupiłaś?
13 lata 3 miesiąc temu #302733 przez Pippin
właśnie m zabrał małego na górę :( :( :(
13 lata 3 miesiąc temu #302735 przez soniasg
Adee może być ciężko ale spróbuj jak nie pójdzie zawsze możesz zejść z ceny :) a allegro nie bierze prowizji jak się nie sprzeda czegoś

ja właśnie kupiłam Majce skoczka używanego:D ja nie mogę być w posiadaniu pieniędzy....
13 lata 3 miesiąc temu #302737 przez adee84
właśnie nie pamiętam za ile :unsure:
a i wiecie co?zamierzam zacząć uczyć się włoskiego i nadpracuję swój spruchniały niemiecki :) a Raf się troche napalił na ten Poznań hehe, mówi, że jakby była praca to on chętny jest się przenieść :)
13 lata 3 miesiąc temu #302738 przez soniasg
Adee no to super :) a daleko macie do Poznania?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia