BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 3 miesiąc temu #302744 przez adee84
chyba ok 800 km :lol: :lol: ale pewna nie jestem
szuklam takiego czegoś, kuuurrrr nie wiem jak to się nazywa, wyleciało mi z głowy, do ozdabiania ciast, taki jakby rękaw co się wyciska różne ozdoby, w moim
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie ma :dry: :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #302746 przez maga4
Nie dam rady was dzis nadrobic. Wlasnie wrocilam z siostra ze szptala. Wizyta trwala 3h. Dostala zastrzyk sterydowy zeby pluca dziecka sie szybciej rozwijaly. Jutro ma dostac kolejny. Ma przychodzic na badania 3 razy w tygodniu i przygotowac sie,ze w kazdej chwili zostawia ja na oddziale. Mam nadzieje,ze jeszcze troche uda odwlec sie ten porod bo to dopiero 32t.
13 lata 3 miesiąc temu #302749 przez Hania
beti,kasiek,kiniaa,zuza,adee,pippin dzieki
zuza, super, że wam się poukładało:) Aleksik to mały przystojniacha :blink: :kiss: :)
pippin, podkradłam przepisy od adee :blush: i przymierzam się do tego z owocami;)
kasiek, ja też niczym mądrym nei doradzę bo u nas kolysanie na rękach i później łóżeczko
pippin, i po cieście :dry:
domii, śliczny bączurek
pippin, Antoś przesłodziak:)
domii, adee, my juz po szczepieniu:) może nie będę opisywać jak było ale najważniejsze, że już po wszystkim! Fifi wymęczony śpi sobie słodko:)
13 lata 3 miesiąc temu #302750 przez Pippin
maga trzymamy kciuki za siostrę ucałuj ją :kiss: :kiss: :kiss:

adee czyli przeprowadzacie się?
13 lata 3 miesiąc temu #302753 przez adee84
Pippin jak robisz np z pomarańczą to ciasto to było najpierw ją po obraniu i pokrojeniu posypać cukrem niech by poleżała i nasiąkła i byłoby cacy :)
Maga trzymam kciuki mocno :kiss:
Pippin nie coś Ty, tylko nie wykluczamy tego, że jeśli jakimś cudem by się gdzieś i innym mieście praca znalazła dla Rafa to wtedy się możemy przenieść :)
ja dziś też planuję zrobić ciasto z pomarańczą i szukam jakie to będzie :)
13 lata 3 miesiąc temu #302759 przez soniasg
Adee to daleko :P ale jak w tym Twoim
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie macie perspektyw to uciekajcie z tamtąd jak najdalej :D

Maga trzymam kciuki za siostrę :* nawet nie wiedziałam, ze są takie leki które przyśpieszają rozwój płuc...

Haniu ucałuj Fifka :*

słyszałyście o tej 25 latce w ciązy co zmarła??????
13 lata 3 miesiąc temu #302763 przez Hania
maga, trzymamy kciuki za siostrę i jej dzidzie!!!!
soniu, dzięki :kiss: ucałuję/ nie słyszalam. A co się stało, że nie żyje?
adee, Ja też uciekłabym ze swojego
ale zagranicę np. do Kanady:)a w PL to tylko wielkie miasta np. Bydgoszcz, Poznań znane i bardzo lubiane:)
13 lata 3 miesiąc temu #302776 przez soniasg
Haniu zmarła bo jej się wody płodowe do krwiobiegu dostały- fachowo to się nazywa hypodermia czy jakoś tak. tylko może można ją było uratować ale ją do domu odesłali z paracetamolem.... w 7 miesiącu była....
13 lata 3 miesiąc temu #302778 przez adee84
straszne :( :( :(
Maja śpi na mnie a ja ciasto chciałam zrobić ;)
13 lata 3 miesiąc temu #302796 przez iwonaNAVI
martucha napisał:

iwonaNAVI napisał:

Hello :) jestem z wrzesniowek ...podczytuje was czasami... pisze odnosnie mleczka...kiedys wylewalam po godz, ale moja ciotka uswiadomila mi ze spokojnie moge podac na nastepne karmienie...poczatkowo sie balam ale w koncu sprobowalam i nieraz nawet 6 godz mleczko stoi i nic mu nie jest...grunt w tym zeby nie podgrzewac drugi raz...jak jest w temp pokojowej to spokjnie nie trzeba...bo naprawde szkoda mleczka...i jak nie jestescie pewne same posmakujcie mleko ktore jest niedobre jest kwasne i brzydkie w smaku :)
Pozdrawiam :)

Iwona bez przesady :ohmy: 6godzin! po trzech godzinach widac juz na dnie białą smuge, mleko zaczyna sie oddzielac i pracować,śmierdzi niemiłosiernie i aż strach się bac jak smakuje....w zyciu bym dziecku po takim czasie mleka nie podała...poza tym kazdy pediatra Ci powie że od takiego mleka moze bolec brzuszek i jest najnormalniej w świecie niezdrowe.Wytwarzaja sie w nim bakterie i wszystkie wartości odzywcze idą sie j...ć!

nadrabiam dalej...

Mam odmienne zdanie na ten temat jak mam watpliwosci to zawsze smakuje i mojej nigdy nie bolal brzuszek :)
Wszystkie dzieciaczki przecudne :ohmy: :lol: no bo jakby inaczej :lol:

Dorotka i co naprawiłaś kieckę :unsure:

Angelika jak to odmroziłaś??

My jeszcze jeździmy w gondoli bo Borys o dziwo sie mieści, ale po chrzcie mamy zamiar zmienić na spacerówkę

Adee kusisz tymi przepisami :P

Beti polówka-koszulka polo :lol:

Własnie dziewczyny wypowiedzcie sie na temat skoczków pliiiis

U nas już lepiej, nocka przespana,ma jeszcze lekko podwyższona temperature ale widac że ma lepsze samopczucie :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #302802 przez martucha
Iwona to jest Twoja prywatna sprawa i rób jak uważasz ale ja bym sie nawet brzydziła spróbować to mleko... :X
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #302805 przez dorotas29
Cześć Dziewczyny!!!
Ale piszecie!!!!

Kiecka naprawiona,szyłam do północy,ale na szczęście Kubus obudził sie dopiero o 5:10- od 18:30 :lol: :lol: :lol:

100 lat dla Nikodema!!!!
Maga-trzymam kciuki za siostrę i Jej dzidziusia!!!!!!

na tomograf jestem zarejestrowana na 21 maja!!!!szok!!!

Ja mm wylewam po ok.15 minutach niejedzenia go przez Kube,bo potem po prostu już śmierdzi
13 lata 3 miesiąc temu #302810 przez maga4
Dzikuje za trzymanie kciukow! Kochane jestescie :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #302811 przez domii
Adee gratulacje dla Majki za zjedzienei pierwszej zupki :) a jaka jadla?

Soniaq gratuluje lowoc a cena 4,5 powala :huh:

Martucha jak przyjdzie polowka to zrob zdjecie

Dorota super ze Kubus tak ladnie spi i ze uratowalas kiecke :)

A moj dzisiaj juz 4 kupy walnal i 2 razy zwymiotowal od wpychania palcow do buzi :dry: i troche marudzi pewnie znowu to zabkowanie daje w kosc

Hania domyslam sie ze latwo nie bylo,dzieciaczki wieksze i szczepienia gorzej znosza,fajnie ze u was juz po :)

maga4 zdrowka dla siostry i dzidziusia,oczywiscie my tez trzymamy kciuki :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 3 miesiąc temu #302816 przez adee84
wsadziłam ciacho do piekarnika zobaczymy co wyjdzie :unsure:
Dorotka widzisz jaka zdolna jesteś :) :)
ale mi się nudzi, mógłby ktoś wpaść na herbatkę :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży