BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #316317 przez Renata Anna
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #316321 przez happymamma
Pipin Ty to jednak strongłumnka jesteś - tu wytrzeć, tam zetrzeć, dziecko w locie przewinąć, nogą zupę zamieszać :ohmy: Podziwiam :)

Biedronka160 napisał:

Jestem przelotem !!

Biedronka co to jest "przelot" :unsure: :lol:

Rennatko jakby młode podchodziły to by nie krzyczała ;) Ładnie Celinka warzy i mierzy :)

Beti zgodnie z kodeksem pracy ne mogą Cię nigdzie oddelegować zanim Fifi nie skończy 4 latek :)A wypowiedzenie należy uzasadnić zawsze :) No, ale wiem wiem - łatwo się "mówi" ...

Jusia Jasio był w wózku całą mszę z wyjątkiem polewania wodą główki - ksiadz nie miał nic przeciwko :)

Jasio też namiętne ślini mój telefon, a teraz to nawet zdjęcia mu nie da rady z bliska zrobić (zoom jedynie w grę wchodzi), bo próbuje odbić aparat :ohmy: :lol:

Kasiek suoer, że Igusia zdrowa :) No i straszne z tym facetem :angry: Pamiętam jak w ciązy cierpiałam z powodu zawrotów głowy, nawet już w tej widocznej i (pisałam Wam) jak zasłabłam w sklepie i nikt, ale to nikt nie zpytał czy potrzebuję pomocy :ohmy: Kobiety w ciąży :ohmy: :angry:

A ja nie mam dalej miesiączki, choć Jasio słabiej je cyc ostatno :unsure: Moze ja już w III trymestr wchodzę i nic o tym nie wiem? :silly: :silly:

Adee świetne zdj Majeczki to pod kołderką :kiss: No i ja Ci dzisiaj mówiłam co Jasio mi robi - ałłłłłłłłłla! ;)

Kinia no włśnie to robi m Jasio gryzie suta - jak ładne to ujęłaś :laugh: A wierci się to mało powiedziane :dry:

Nika medycyna idzie do przodu, niesamowita radość, że ratują takie maluszki :woohoo:

Martucha i co wymysliłaś z pracą? No i w razie czego pamietaj o ziomalach z Poznania :P ;) I sokoro mama Ci tak mówi, a wie co mowi skoro sama tam pracuje, to posłuchaj mamy :)Nie płaaaaaaaaaaacz :kiss:

Oki, reszta jutro, pa!! :kiss: :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #316322 przez happymamma
Pipin Ty to jednak strongłumnka jesteś - tu wytrzeć, tam zetrzeć, dziecko w locie przewinąć, nogą zupę zamieszać :ohmy: Podziwiam :)

Biedronka160 napisał:

Jestem przelotem !!

Rennatko jakby młode podchodziły to by nie krzyczała ;) Ładnie Celinka warzy i mierzy :)

Beti zgodnie z kodeksem pracy ne mogą Cię nigdzie oddelegować zanim Fifi nie skończy 4 latek :)A wypowiedzenie należy uzasadnić zawsze :) No, ale wiem wiem - łatwo się "mówi" ...

Jusia Jasio był w wózku całą mszę z wyjątkiem polewania wodą główki - ksiadz nie miał nic przeciwko :)

Jasio też namiętne ślini mój telefon, a teraz to nawet zdjęcia mu nie da rady z bliska zrobić (zoom jedynie w grę wchodzi), bo próbuje odbić aparat :ohmy: :lol:

Kasiek suoer, że Igusia zdrowa :) No i straszne z tym facetem :angry: Pamiętam jak w ciązy cierpiałam z powodu zawrotów głowy, nawet już w tej widocznej i (pisałam Wam) jak zasłabłam w sklepie i nikt, ale to nikt nie zpytał czy potrzebuję pomocy :ohmy: Kobiety w ciąży :ohmy: :angry:

A ja nie mam dalej miesiączki, choć Jasio słabiej je cyc ostatno :unsure: Moze ja już w III trymestr wchodzę i nic o tym nie wiem? :silly: :silly:

Adee świetne zdj Majeczki to pod kołderką :kiss: No i ja Ci dzisiaj mówiłam co Jasio mi robi - ałłłłłłłłłla! ;)

Kinia no włśnie to robi m Jasio gryzie suta - jak ładne to ujęłaś :laugh: A wierci się to mało powiedziane :dry:

Nika medycyna idzie do przodu, niesamowita radość, że ratują takie maluszki :woohoo:

Martucha i co wymysliłaś z pracą? No i w razie czego pamietaj o ziomalach z Poznania :P ;) I sokoro mama Ci tak mówi, a wie co mowi skoro sama tam pracuje, to posłuchaj mamy :)Nie płaaaaaaaaaaacz :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu #316323 przez happymamma

Biedronka160 napisał:

Jestem przelotem !!

13 lata 2 miesiąc temu #316324 przez a!gusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
przepraszam mialo byc na Twoj temat Renatko ale jakos mnie naszlo...ide spac,dobranoc...
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #316325 przez Renata Anna
Happymamma ech Ty... przyleciała na prędce i jeszcze szybciej odleciała :(

Agusia kochanie :kiss: :kiss: No co Ty piszesz... Jerzyk po prostu potrzebuje dużo miłości. To nie jest tak, że Jerzyk jest marudą. On po prostu nie potrafi jeszcze wyrazić tego co chce Ci przekazać. Ale bądź spokojna... z czasem to się zmieni.
I nie waż mi się odłączać od naszego forum. To że niektóre dzieciaki są grzeczne a inne nie jest sprawą charakterów... Moja Celina też czasami ma niezłe akcję i wkurzam się na nią totalnie, a potem pluję sobie w brodę. Nie zawsze jest różowo...Jerzyk Cię kocha i potrzebuje, a los matki jest ciężki... I będzie do końca Twoich dni, bo zawsze będziesz się martwić, próbować go ukierunkować... robić wszystko by miał jak najlepiej. TULĘ :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #316332 przez a!gusia
Adee zepsul sie laptop i jej nie bedzie przez chwile :(
13 lata 2 miesiąc temu #316336 przez Renata Anna
a!gusia napisał:

Adee zepsul sie laptop i jej nie bedzie przez chwile :(

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
13 lata 2 miesiąc temu #316348 przez dorotas29
Hej!!!
13 lata 2 miesiąc temu #316352 przez Renata Anna
Dorotka udało Ci się wejść na forum :lol: :lol: :lol:

NGdybym była w takiej sytuacji, to nie chciałabym "ucinać głowy" jednemu, żeby mieć w miarę "normalne" dziecko. Straszne...
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Szok-na-...05767,wiadomosc.html
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #316369 przez dorotas29
Renatko-straszna ta historia i bardzo smutna :( , wręcz przerażajace...
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #316374 przez Renata Anna
Dorotka ja nie będę podejmowała tematu. Napiszę tylko, że ja czuję się tak podle jak Ty. Ale chciałam Ci napisać, że Cię podziwiam. Dwójka dzieci w tych czasach to nie lada wyzwanie... Buziaczki :kiss: :kiss: :kiss:

Dziewczynki gdzie jesteście????????
13 lata 2 miesiąc temu #316404 przez beti

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #316414 przez jusia
hejka :)
Agusia podpisuje się pod Renatką :)
Dorotka ty to masz wymagające dzieci, wspolczuje, nie wiem czy bym dala tak rade :(
Renatka u nas to samo :( kiedys bylo zupelnie inaczej...ja sie zmienilam o 180 stopni :(
Adee reperuj kompa i wracaj!! co my bedziemy jesc?? ja bazuje na twoich przepisach :)
Wikulka juz spi i ja sie tez klade...jutro mam wolne ale za to do dentysty ide, mam nadzieje ze na jednej wizycie zalatwie wszystko...
dobranoc :)
13 lata 2 miesiąc temu #316425 przez Edyta
Przepraszam ze tak wczoraj sie urwalam bez pozegnania ale net mi padl :pinch:
Dzien Dobry
tak wogole :laugh:
unas cala nocka przespana od 19 do 5 mleko wypite i dalej spanie do 8 :)
a co do dzieci Agus
Renatko powiedz mi a czemu nie masowac piersi czyli co odciagac tylko tyle zeby byla ulga pic miete lub szalwie i nie tykac... :huh:
no nie dziecko mi sie obudzilo :dry: :kiss: pa :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży