BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 miesiąc temu #317650 przez Asik
Adee kurcze ja bym nie dawała bo wczoraj odmrożona była.
Ja Cie nie przelicytuje :D 11 zł to nawet nawet :D ale
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #317652 przez madzia0507
13 lata 2 miesiąc temu #317657 przez adee84
Asik mam to samo, wczoraj zalicytowałam a dziś myślę :( chyba się wycofam tak w ogóle, ale miło było chwile pomarzyć :)
to zupke wywalam :)
13 lata 2 miesiąc temu #317664 przez domii
Madzia fajna ta spacerowka i nie droga ja mam allegro.pl/x-lander-wozek-spacerowy-xa-s...-ba-i2154792168.html niebieski i jestem bardzo zadowolona,chociaz moja kolezanka ma czerwony i narzeka ze ciezka ze do dupy sie siedzenie reguluje bo takim paskiem ze raczka nie przekladana ze budka nie powiekszona-ja mam powiekszona a tamte rzeczy mi nie przeszkadzaja i jestem bardzo zadowolona :)

Asik no na tym filmiku to super Szymus siada na nozkach :)

Moj sie obudzill spal 1,20 :lol: wiec mykam

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 miesiąc temu #317666 przez Kasiek
No wlasnie probowalam dac Idze leki :dry: ta mala wredota za nic nie chce zjesc :dry: zacisnie dziąsła i koniec, nie przebijesz sie człowieku z łyżeczką :laugh: mówie do niej "Igusiu musisz to wypić" a ona do mnie "NIEEEEEE" :lol: :lol: :lol: no i juz, powiedziala swoje i koniec :lol: :lol: :lol: padłam :laugh: :laugh:

lubi tylko żelazo pić :ohmy: pediatra mowila ze dzieci tego nie znosza zeby jej dawac z soczkiem albo herbatka albo z Citropepsinem a ta mała cholera uwielbia żelazo :ohmy: mogłaby całą butelke wypic podejrzewam dzioba szeroko otwiera i leci a Citropepsinu za nic nie wypije :dry:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #317670 przez Kasiek
kurcze dwa razy sie wysłalo edytowałam

13 lata 2 miesiąc temu #317692 przez domii
Kasiek ale czemu na 2-3 tyg? i co ty na to?

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #317694 przez Asik
hmmm Kasiek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Domii wózek super :)

a ja w kwietniu na ta operację to bede prawie dwa tyg , na pewno dwa weekendy :D bo nie opłaca nam się wracać tyle km i ciągnąć ze sobą bidnego Szymka tam i nazad w przeciągu dwóch trzech dni , bo tydzień po operacji ściąga się szwy z wargi i taka jazda by go wymęczyła.

13 lata 2 miesiąc temu #317695 przez a!gusia
Kochane ja sie przyszlam pozegnac :( jade do mamusi na kilka dni a potem do Zakopanego bo m ma rehabilitacje,moze to cos pomoze..bo sie dalej meczy :(

a w Polsce majac znajomosci to mozna wszystko zalatwic..tesciowa mi zalatwila wizyte u neurologa na piatek za tydzien :)
wiec ja bede dopiero ok wtorku-srody :) :) :) bede tesknic!!!!!
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #317725 przez kiniaa
Domi

Asik :lol: haha ale Szymek swietnie spitala z fotelika

Agusiajak bedziesz miec mozliwosc to wlaz na forum o bedziemy tesknic i milego wyjazdu :kiss:

a co z Jusia? chyba jej niebylo wczoraj?

Adee teraz doczytalam o Majusi, kurcze zdrowka dla niej :( :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #317761 przez marta_szh
heeej :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Asik

jestem pod mega mega mega mega wrazeniem Błażejek na pewno ma 6 miesiecy i tydzien? :) ranyyy ile on juz potrafi, normalnie widze ze w miejscu nie usiedzi, kuuurde zdolny przeogromnie, mały spryciarz z niego :) karol to jest sporo do tyłu, nie chce mu sie obracac na podlodze a co dopiero siedzac w foteliku, nie no chlopak the best!!!

Domii

b. mi przykro z powodu wujka :kiss: :kiss: :kiss: :(

Adee

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia

nic sie nie martw, Jerzyk nie bawem bedzie takim cwaniakiem jak Szymus Asik :kiss: bedziemy tesknic

Beti

sukienke mialas sliczna

Kasiek

do W-wy powiadasz?;) WPADAJ! to trzeba bedzie sie sspotkac :) :)

EDYTUJE

Adee jak jeszcze 2 dni zostały to nie podbiaj sobie ceny teraz :) tylko w ostatniej minucie daj tyle ile mozesz, ja zawsze czekam do samego konca :) taka moja rada mała :kiss:

Asik

fajna ta kula, ile kosztowała??

Madzia

13 lata 2 miesiąc temu #317789 przez Asik
Marta :) mój dziec to Szymuś nie Błazejek :):D noo nie usiedzi w miejscu :D nawet w nocy jak chce mu smoczka dac to na podusi jego dupcia jest a nie głowa :D aa póznoiej już Szymus napisałaś :D
ta kulę to dostalismy od siostry Mareckiego :D
na allegro sa ale troszku drogie :0 a na tablicy tańsze

bez licytacji :) z wysyłką 32 zł :D

13 lata 2 miesiąc temu #317796 przez Asik
a tutaj jak działa

13 lata 2 miesiąc temu #317801 przez marta_szh
Asik wybacz no pewnie ze Szymus, pomylilo mi sie bo pisalam z rozpedu, dzieki, poogladam sobie :)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #317802 przez jusia
Hej dziewczyny jestem i zaczynam nadrabianie...

bylismy u pediatry, mala ma AZS :/ i mamy skierowanie do neurologa...jednak to wyginanie to moze byc cos... :(((((((

mam sama malej gotowac zeby to uczulenie znalezc noi robie zupke i cos dlugo mi sie warzywa gotuje :/ jak wy gotujecie?? sueorwe warzywa na drobno kroicie???? czy jak i do rozgotowania czy tak aldente??

i wogole cos gesta ta zupka mi wyszla :(

kurcze weim ze to juz setny raz sie ktos pyta...napiszcie mi krok po kroku jak zrobic zupke ile czego :( okiiiii pliiis :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia