- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jusia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #317874 przez jusia
hej dziewczyny
piekne suknie miałyscie
Domi
wspolczuje smierci wujka

Adee spokojnie, my tez dostalysmy amsc ze sterydem i 3 razy cieniutko posmarowalam i zniknelo
bedzie dobrze 
Domi Wika jak lezy na plecach to robi mostek i wstrzymuje oddech wtedy...nagralam film i pokazalam pediatrze...noi idziemy 19 marca do neurologa...ech, nie mam sil...
ida jej gorne jedynki juz sie jedna przebija, widac zabek bialy na mm, placze, nie chce spac, szalenstwo... ciezki tydzien mialam...
poloze sie a nadrobie was wieczorem
piekne suknie miałyscie
Domi

Adee spokojnie, my tez dostalysmy amsc ze sterydem i 3 razy cieniutko posmarowalam i zniknelo

Domi Wika jak lezy na plecach to robi mostek i wstrzymuje oddech wtedy...nagralam film i pokazalam pediatrze...noi idziemy 19 marca do neurologa...ech, nie mam sil...
ida jej gorne jedynki juz sie jedna przebija, widac zabek bialy na mm, placze, nie chce spac, szalenstwo... ciezki tydzien mialam...
poloze sie a nadrobie was wieczorem

Temat został zablokowany.
- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu #317877 przez domii
Jusia
odpocznij,zobaczysz wyjda jej te jedynki i bedzie znowu grzeczna aty bedziesz miec spokoj na jakis czas a u nas dalej nic 
Wogole zrobmy zaklady ktoremu dzieciaczkowi wyjdzie 1 zabek jako ostatni
Ja obstawiam Błażejka
Viszka witaj jak sie czujesz?a powiedz ja na poczatku ciazy mialam takie spanie po 12-13h ciagiem ale przy 2 dzieci to ciezko
sobie pospac

Wogole zrobmy zaklady ktoremu dzieciaczkowi wyjdzie 1 zabek jako ostatni

Viszka witaj jak sie czujesz?a powiedz ja na poczatku ciazy mialam takie spanie po 12-13h ciagiem ale przy 2 dzieci to ciezko

- marta_szh
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #317889 przez adee84
Kasiek wiadomo,że pójdziemy razem 
Domi chętnie bym zmieniła pediatrę ale w tej przychodni co należy wszystkie takie "mondre" są
a w drugiej przyjmuje tylko jedna lekarka i tylkoo od 8-12 to wyobraz sobie jakie są zawsze do niej kolejki.
maści narazie mama nie kupiła bo nei dało juz rady. będę jeszcze smarować tormentiolem czy jakos tak to się nazywa
a i jeszcze miałam Wam napisać, mówiłam tej lekarce o tych moich problemach ze snem itd
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Domi chętnie bym zmieniła pediatrę ale w tej przychodni co należy wszystkie takie "mondre" są

maści narazie mama nie kupiła bo nei dało juz rady. będę jeszcze smarować tormentiolem czy jakos tak to się nazywa

a i jeszcze miałam Wam napisać, mówiłam tej lekarce o tych moich problemach ze snem itd
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #317894 przez domii
adee84 napisał:
Kasiek wiadomo,że pójdziemy razem
Domi chętnie bym zmieniła pediatrę ale w tej przychodni co należy wszystkie takie "mondre" sąa w drugiej przyjmuje tylko jedna lekarka i tylkoo od 8-12 to wyobraz sobie jakie są zawsze do niej kolejki.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
no w pyte srodek
no i nawet nie wstalabys do Majki w nocy

- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- motylek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #317936 przez motylek
Hej 
U nas nocka w miare 2 pobudki standardowo. ale za to dopiero o11 wyszliśmy z łóżka
moje słoneczko od wróżki za pierwszego ząbka dostalo kaske i tym o to sposobem mamy na kurteczkie,bo mi jakoś było szkoda dać 80zł tylko podobają mi się dwie i mam dylemat
www.51015kids.eu/niemowlak/kategoria/kur...emowleca-5a2201.html lub www.51015kids.eu/niemowlak/kategoria/kur...emowleca-5a2204.html
100 lat dla Majeczki
Happymamma przystojniak z Jasia
Renata fajnie że Celinka już siada i przekręca się
Kasiek Kornelce jak wyszedł tylko ząbek to i apetyt jej wrócił to może i u Igi tak będzie.A co do karmienia to siostra mojego męża pierwsze dziecko karmiła prawie 5lat poczym zaszła w ciąże i drugą córkie karmiła 4lata
Domii Przykro mi z powodu chrzestnego. I co do T. to by mogła się z moją dogadać. Moja to się też na nas obraziła w sumie za nic,ale tak się obraziła że już 3tyg.sie nie odzywa,zawsze jak coś gotowaliśmy to jeden obiad i dla wszystkich a teraz oni tylko sobie gotują my sobie...szkoda gadać
Asik, jestem pod wrażeniem jaki Szymek ruchliwy,spryciarz mały!
adeebiedna Majeczka
wszystkie suknie ślubne przepiękne
no i tyle z nadrabiania mała się obudziła

U nas nocka w miare 2 pobudki standardowo. ale za to dopiero o11 wyszliśmy z łóżka

www.51015kids.eu/niemowlak/kategoria/kur...emowleca-5a2201.html lub www.51015kids.eu/niemowlak/kategoria/kur...emowleca-5a2204.html
100 lat dla Majeczki

Happymamma przystojniak z Jasia

Renata fajnie że Celinka już siada i przekręca się
Kasiek Kornelce jak wyszedł tylko ząbek to i apetyt jej wrócił to może i u Igi tak będzie.A co do karmienia to siostra mojego męża pierwsze dziecko karmiła prawie 5lat poczym zaszła w ciąże i drugą córkie karmiła 4lata

Domii Przykro mi z powodu chrzestnego. I co do T. to by mogła się z moją dogadać. Moja to się też na nas obraziła w sumie za nic,ale tak się obraziła że już 3tyg.sie nie odzywa,zawsze jak coś gotowaliśmy to jeden obiad i dla wszystkich a teraz oni tylko sobie gotują my sobie...szkoda gadać

Asik, jestem pod wrażeniem jaki Szymek ruchliwy,spryciarz mały!
adeebiedna Majeczka

wszystkie suknie ślubne przepiękne
no i tyle z nadrabiania mała się obudziła

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez motylek.
- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #317959 przez domii
Motylku sliczny zabek
a ja myslalam ze wrozka zebuszka przychodzi jak wypadnie mleczak
A Kornelka przesliczna a co do kurteczki to obie super ale ja jestem za rozem
A co do T to moja wlasnie taka jest obiad razem robimy jak nie mam czasu to ona,i wczoraj byla tylko zupa no bo ona zmeczona-nierobieniem niczego-bo ja sprzatam to spala pol dnia

- motylek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- marta_szh
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #317995 przez marta_szh
Motylek, przesliczna masz corenke i gratuluje zabka
chyba różową bym wzieła, ma fajne guziczki i wogole jest slodka i chociaz za rozem nie przepadam to jakos ta mnie urzeka

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez marta_szh.
- kiniaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #318019 przez kiniaa
dziewczyny, z tym AZS to wcale nie musi byc od jedzenia. Moj David ma z niczego. Bo je wszystko caly rok, proszku do prania nie zmieniam a i tak 2 razy do roku mu sie pogarsza.
Motylku sliczna Kornela
Adee
a gdzie sie podziewa Angelika
Motylku sliczna Kornela

Adee
a gdzie sie podziewa Angelika

- kiniaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- soniasg
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #318100 przez Renata Anna
Hej dziewczynki...
Boli mnie gardło, mam gluty do kostek, suchy kaszel i jedno oko na wylocie...
Boli mnie gardło, mam gluty do kostek, suchy kaszel i jedno oko na wylocie...

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Wczoraj mąż (28 lat) mojej przyjaciółki dostał bóli w klatce piersiowej i paraliżu połowy twarzy i języka. Wylądował na naurologii. Zrobili tomografię... nic nie wykazało. Zrobili EEG... ale opis dopiero w poniedziałek. Biedna moja B. zapałakana strasznie, przerażona. Oni też mają dziewczynkę z sierpnia - Lenkę. Jak myślicie dlaczego tak się stało?
Moderatorzy: ilona