BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 miesiąc temu #319873 przez Kasiek
hej

ale pusto :( :( :(

ja wyspana :laugh: maz mowi ze Iga w nocy wstala tylko raz po 2 ale na chwilke, herbatki nie chciala, dal jej smoczka i zasnęła :laugh: no bo moje dziecko juz uwaza smoczka za przyjaciela :laugh: :laugh: :laugh: pewnie przez te ząbki jej sie odmieniło :)
no i o 6.30 juz zaczęła dzień :)

Beti jak tam? próbowałas?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #319911 przez domii
Hej

Adee ksiazeczke w tesco kupilam byly po 10zl i po 14zl z kubusiem

Kinia straszny weekend wspolczuje :kiss:

Anetka super ze wszystko dobrze :)

Kasiek to extra wyspalas sie,u nas pobudki o 1 i 5 i pozniej godzina gadania i spalismy do 9

urcze nie wiem czemu sie budzi i gada przez godzine :( akurat oni wszyscy do pracy wstaja i mzoe swiatlo przebijaajce przez szybe go rozbudza :unsure:

A i zapomnialam najwazniejszego :lol: Tesciowa sie wyprowadzila na tydzien z domu :lol: bo nie moze zyc w takim chaosie :laugh: pojechala do swojej mamusi :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #319918 przez madzia0507
Hej!
Co tu takie pustki???
Myślałam, że będę miała z 10 stron do nadrobienia, a tu tylko 1????

Kiniaa, Jezus Maria!!!Jak pech to pech, ale dobrze, że nic poważnego się nie stało ani Tobie, ani synkowi.

Asik, aż brak słów. Czasami idę do szpitala, urzędu jakiegoś, poczty i się zastanawiam po co niektóre osoby tam pracują skoro ewidentnie swojej pracy nie lubią i sprawia im radość wyżywanie się na innych utrudniając niektóre sprawy. Lepiej żeby taka jedna paniusia z drugą poszukały sobie pracy, która będzie sprawiała im radość, zamiast blokować miejsca pracy innym, którzy mogliby się na danym stanowisku odnaleźć.

Jusia, super, że chrzciny się udały. A co do wiadomości od koleżanki, to brak mojego komentarza niech będzie wystarczającym komentarzem. :angry:
Filharmonia - super pomysł. :) My już od dawna wybieramy się do teatru. Moja sąsiadka jest aktorką i tyle razy już nas zapraszała na bardzo fajną podobno sztukę "Stopy, uda i inne wstydliwe części ciała". I za diabła nie mamy się kiedy wybrać.

Betia, dokładnie na tej stronie co wkleiłaś:
ccc.eu/pl/woman/inspiration/2
te z kokardką, bez palców, gładkie, w kolorze cappucino.
I jeszcze podobają mi się z tej strony:
ccc.eu/pl/woman/inspiration/5
pierwsze z lewej i pierwsze z prawej, ale te które są tak z tyłu. Ale tego już Michałowi nie powiem, bo mi w końcu żadnych nie kupi. :)

Ale mam tez taki plan, żeby w poniedziałek, jak pojadę zawieźć ciotkę na lotnisko, jechać do CCC, kupić wszystkie, które mi się podobają i postawić go przed faktem dokonanym. :evil: :evil: :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Adee, Julita ma książeczkę do kąpieli i kosztowała u nas w takim lokalnym markecie jakieś 8 zł.

Domii, no takie radosne wiadomości z samego rana. Na twoim miejscu wypiłabym od razu za to, co by się T. spodobało u mamusi i została tam na dłużej. :)

Edytuję:
Uprzejmie donoszę, że Andellika nie kocha nas wcale!!! Na FB siedzi, a do nas nie wpadnie nawet na 5 sekund. :( :( :(
13 lata 2 miesiąc temu #319922 przez Kasiek
domii napisał:

A i zapomnialam najwazniejszego :lol: Tesciowa sie wyprowadzila na tydzien z domu :lol: bo nie moze zyc w takim chaosie :laugh: pojechala do swojej mamusi :laugh:

HIP HIP HURRAAAA :lol: :lol: :lol: to mozesz teraz od niej odpocząć :lol:

Domii moze faktycznie dlatego Błażejek tak gada o tej 5 :unsure: widzi swiatło i mysli sobie ze juz dzien nastał :unsure: ale i tak masz super ze do 9 spicie :cheer: :) moja do 9 to spala przez pierwsze dwa miesiace :lol: teraz to za nic tyle nie pośpi, 6.30-7.30 pobudki są najczęściej :dry: a zdarza sie ze i o 6 juz wstanie bo dzwony z koscioła ją budza :angry: nie rozumiem po co oni tak walą w te dzwony tak wcześnie, kto ma isc do kościoła o tej porze to i tak pójdzie i tak, dzwony akurat nie są mu do niczego potrzebne :angry: :angry: :angry:
a w niedziele jak włączają głośniki zewnętrzne to ja szału dostaję, okna otworzyc sie nie da :angry: :angry:

nikogo na forum nie ma :( Iga śpi to pewnie pójdę sprzątać dalej :(
13 lata 2 miesiąc temu #319930 przez adee84
zanim nadrobię
Angellika kocha ale wejść nie może, avast ją blokuje :)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #319932 przez domii
madzianajlepiej kup wszystkie i powiedz z esie nie moglas zdecydowac :laugh: ,a i te bez palcow z kokarda sa swietne :)

Kasiek no blazejek to by dluzej spal ale go budze kolo 9 najpozniej,jak nie gada nad ranem to wstajemy miedzy 7-8 i jest oki

Wlasnie napawam sie cisza w domu :laugh:

Balzej zrobil wlasnie 2 kupe :unsure: tak smierdzi ze musze go przewinac-moj maz zawsze mowi Blazej gdzie ty sie stołujesz :angry: :laugh:

A po 11 mykam na spacer-wpadne pozniej :)

JA TEZ MAM AVASTA I GO WYLACZAM I NIGDZIE NIE CHODZE

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 miesiąc temu #319939 przez Kasiek
Kurcze mi nic nie blokuje :dry: moze to tylko avast nie pozwala wchodzic na forum? jakby zmienic antywirusa to moze wszystko byloby ok?

my tez potem mykamy na spacerek, ale to kolo 13, wczoraj nie bylismy trzeba to nadrobic :laugh:

Madzia bardzo fajne butki :) chyba tez sie musze wybrac do CCC w sobote B) :lol:

przyszła moja ostatnia pensja.........do końca sierpnia bez kasy będe......

13 lata 2 miesiąc temu #319949 przez adee84
Anetka cieszę się, że to nic poważnego :)
Kasiek gratuluję wyspania się :)
Domi ja bym to opiła i to tak konkretnie :lol:
Madzia powodzenia :)
Raf wczoraj w carrefourze był ale nie ma książeczek, za to kupił w pepco kaczkę, ale mimo, że jest kąpielowa, to poszła na dno od razu :dry:
13 lata 2 miesiąc temu #319952 przez Zuza
Witam

Melduje sie u Nas wszystko ok mały zajmuje mi cały dzień ciągle chce sie bawic.

u Was jak zwykle masa nadrabianaia ale nie mam kiedy wiec wybaczcie.

zebów nadal brak ale już sam siedzi i jak sie go trzyma pod pachami i postawi na nóżki to skacze heheh :) Sto lat dla wszystkich zaległych solenizantów i tych terazniejszych i przyszłych buziaczki :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #319953 przez Kasiek
Adee w Pepco taka małą żółtą kaczuszke?? my tez taką Igusi kupilismy ale nasza pływa.........może wasza jest gdzies peknieta??? zobacz jakby cos to wymien..

Zuza super ze Aleks juz siedzi :) :) dobrze ze u Was wszystko dobrze :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #319955 przez madzia0507
adee84 napisał:

zanim nadrobię
Angellika kocha ale wejść nie może, avast ją blokuje :)

:( :( :(

Domii, a mój mąż oddaje mi wtedy dziecko, udaje że się dusi i "mdleje" na podłogę albo ucieka z pokoju. :dry: :dry: :dry: Myślę, że byłby mik nawet w stanie płacić za to, żebym go nie zmuszała do przewijania kupy. :laugh: :laugh: :laugh:

domii napisał:

JA TEZ MAM AVASTA I GO WYLACZAM I NIGDZIE NIE CHODZE

Właśnie!!!

Kasiek, koniecznie!!! A jakie ceny!!! Te co mi się tak bardzo podobają kosztują 49,99 zł. :)

Adee, ale mam nadzieję, że to nie jest taka kaczka jak Julita dostała od mojej szanownej T. :ohmy:
13 lata 2 miesiąc temu #319957 przez adee84
Zuza super, że u Was wszystko dobrze :)
Kasiek dokładnie tą, nie jest pęknięta sprawdzałam, może po prostu nie umie pływać ;) :P
13 lata 2 miesiąc temu #319962 przez Zuza
Myślałam ze chociaż pare stron przeczytam ale nie moje dziecko woła yyyyyyyyyy :)

Buziaczki miłego dnia :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 2 miesiąc temu #319967 przez madzia0507
Coś mi się chce... ale sama nie wiem co???
13 lata 2 miesiąc temu #319974 przez adee84
madzia0507 napisał:

Coś mi się chce... ale sama nie wiem co???

do jedzenia?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży