BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 miesiąc temu #339081 przez a!gusia
no Kasiek widze ze mama Madzi juz ma nasladowcow..no gwiazda!!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #339145 przez Kasiek
no dokladnie!!

ogladalam wczoraj rozmowy w toku z rodzicami Madzi, ehh brak słów :(
i zaczelam ogladac potem wywiad z ta kobieta co zabila swojego 5msc synka ale zaraz przełączylam bo wyłam jak głupia! :( :( :(
a jak mowili o jakiejs kobiecie co w szoku poporodowym wsadzila swoje dziecko do pieca i spalila to nie wytrzymałam :( :(
Boze co sie dzieje na tym swiecie, jak tak mozna :( , nawet teraz jak o tym pisze to placze.
nie powinno tak byc, nie chce takiego świata gdzie dzieja sie takie rzeczy :(
13 lata 1 miesiąc temu #339181 przez Asik
Kurcze :( :( Kasiek no szok !!!! faktycznie naśladowca sosnowieckiej pindy !!!!
Ja wczoraj nie patrzyłam na te rozmowy bo bym nie zdzierżyła :( i dobrze że nie patrzyłam bo z tego co piszecie to masakraaa !!!

Agusia a podeślij linka z rzeczami :D :D :D może coś wybiorę :D

Kasiek u nas pogoda jest fajna :) słońce nawet świeci :D trochę wieje ale nie tak jak wczoraj :D a Szymek??n może skok?? ehh najważniejsze że ma wreszcie drugą drzemkę :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 miesiąc temu #339183 przez adee84
hej
13 lata 1 miesiąc temu #339187 przez jusia
Hej dziewcyzny co za dzien :( ech...

Maga wszystkiego najlepszego i gratulacje dla sis :)

Sto latek dla solenizantow

Narazie Wikusia sie dobrze czuje, dopiero sie do pediatry w przyszlym tyg wybierzemy, zeby zrobic badania, bo za wczesnie nie ma co bo i tak by nie wyszly...

ogladalam rozmowy wczoraj...i wiecie co jak tylko drzyzga zadawala wazne i trudne pytania to oni mowili ze nei moga na to odpowiedziec...to po co tam poszli...

ech pada...i jest ciemno :/
13 lata 1 miesiąc temu #339195 przez jusia
Adee co tam???
13 lata 1 miesiąc temu #339198 przez adee84
nuda, Majak stoi i nic innego jej nie interesuje, a jak coś nie pasi to krzyk i histeria. nawet w krzesełku do karmienia wstaje cholera jedna. a i wsadziła palec w krem swój do twarzy a potem do oka a teraz ma czerwone:/
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #339199 przez a!gusia
hej Adee
Jusia czemu masz zly dzien?

hehe a to moje dziecko to mega spokojne jest ale marudzi i marudzi :( chyba ze sa reklamy :) :)

sto lat dla Niki ma dzis urodzinki!!!
13 lata 1 miesiąc temu #339209 przez adee84
moja zajebista szwaierka ma przyjsc dzis, ide wiec sie odstresowac sprzatajac lazienke :dry:
13 lata 1 miesiąc temu #339234 przez motylek
Hej :laugh:
To moje dziecko mnie ostatnio wykańcza...od kiedy raczkuje wszędzie jej pełno...a do tego próbuje wsztawać :dry: w łóżeczku jak już dawno stoi a teraz trenuje na meblach,straszne bo najbardziej zakazane miejsca i rzeczy są dla niej najbardziej atrakcyjne :dry: a zabawki to już żadna atrakcja.
o ile Kornelka mi da to wasz poczytam. :)
13 lata 1 miesiąc temu #339273 przez jkardasz
Gratulacje dla Igusi :D:D
i sto lat solenizantom :D:D:D

Po kompresor jechalismy sobie razem do Jarocina bo nie bylo nigdzie blizej takiego jak trza :/ ala przynajmniej czasu troche spedzilismy w 3 :)

A swieta to sama nie wiem gdzie spedzamy :/ chyba w niedziele przyjedziemy do moich rodzicow i wieczorem wrocimy do siebie bo w pon idziemy na roczek :/ehhh a tak mi sie nie chce isc do tych znajomych no ale moj tomek jest chrzestnym... i jeszcze nawet prezentu nie kupilismy bo jakos tak nie ma kiedy pomyslec co by tu kupic!!

Lesiu ma dzis biegunke i chyba go dziaselka na gorze swedza ale jest mega wesoly wiec moze to i wysypka na zeby?? moze tak byc?? W pon skoczymy do lekarza to zobaczymy co powie. Bo juz sie martwie.. nie boli go chyaba bo sie smieje caly czas i szaleje jak zwykle.

Wracamy za godzine do domu!! Ciesze sie ale nie wiem jak z netem wiec bede sie starala czytac kiedy tylko malzonek zostawi kompa albo do tesciowej zajdziemy na kawe (chyba tylko dla tego neta tam sie bedziemy wybierac) ;)

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
13 lata 1 miesiąc temu #339335 przez Renata Anna
Hej, hej!
Okazało się, że to trzydniówka tam zmordowała Celinę i mnie... Teraz ma wysypkę, ale temperatura już spadła. BOŻE DZIĘKI CI!!!!!
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #339336 przez happymamma
Hejka :D Nie mogłam wejść ostatnio, bo znów avast mnie nie chciał wpuścić, ale go ubłagałam i wpuścił :silly: Nadrobię tylko kilka ostatnich stron ok? mogę mogę??? dzięęęęęęęęki :lol: :kiss:

Kasiek jak Igusia i Ty??? Jkardasz a Lesio??? Celince już wiem, że minęło :)

Jusia masakra z tymi psami :ohmy: Przepraszam, ale juz któryś raz Twoja mama wykazała sę strasznym brakiem odpowiedzialności :(

Kamila w miare mozlwosci zagladaj czesciej :) Pozdrawiamy :)

Maga jejciu 960g :ohmy: Jakie maciupeństwo!!! Az sobie ne moge wyobrazić :) Najważniejsze ze zdrowa :woohoo: Gratulacje ogromne :lol: :lol: :kiss:

Odnosnie wstawania na nogi to Jasio pełza :silly: Z prędkością światła nawet umie, o ile zobaczy telefon na horyzoncie :woohoo:

Agusia super, że Ci sę Jerzyk "poprawił" - doczekalaś się :woohoo:

Asik Szymek już tyle umie, że szkoda mu spac - mały żywiołek :)

Jejciu Zuza rośnie Aleks w siłę ;) Jasiowi kupuję na 74 a w niektóre 68 się jeszcze mieści :)

Kasiek, Agusia Jasio zadzwonił swojego czasu na 112 i pozniej do mnie Pan oddzwaniał czy wszystko ok :dry: :lol:

Wecie co, ja to juz mam taka paranoje, ze nie kupilam dzisaj z allegro stolika edukacyjnego i innych fajnych zabawek, które sprzedawał ktoś z Sosnowca, bo takie mi się myśli kołatały w głowie...

Nooooooo Adee, szwagierka poczuła instynkt? :silly:

My Świeta spędzamy pierwszy raz sami w Poznaniu i ja te Święta pierwszy raz samodzielnie własnymi ręcami przygotuję :ohmy: Allllleee się cieszę ha-ha-ha :dry:
13 lata 1 miesiąc temu #339350 przez a!gusia
my na swieta jedziemy najpierw do mnie a potem do tesciowej..powiem Wam ze szkoda mi tych babc ze Jerzyka im zabieramy..mamy jeszcze miesiac i postanowilismy byc u nich tak czesto jak sie da...bez auta byloby trudno ale tesciowa nam auto pozyczy na miesiac :) :) :)
13 lata 1 miesiąc temu #339382 przez maga4
Dziekuje za gratulacje. Zjadlam jedna cyferke. Kinga wazy 2960g wiec calkiem niezle. Kuba byl mniejszy:)Dzis wyszly do domu. Mala caly czas by jadla :laugh:
porod trwal 20h ale miala epidural wiec nie bylo zle. Szczerze mowiac troche sie nudzilysmy czekajac az polozne pozwola przec.

Kuba juz po szczepieniu i goraczkuje a wczesniej sie to nie zdarzalo.

Zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży