BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #360944 przez a!gusia
dzien bobry :)
ide dziecko do spanka polozyc potem bede :) ale fajnie ze wchodze a tu..2 strony do nadrobienia :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #360956 przez Asik
Hello :) :)

ojj ale fajnie :) :) nareszcie jest co nadrabiac :)

Zuza ale ślicznie wygladacie :)

nasz dzień jedzeniowy wyglada tak:

7-8 śniadanie --- 210ml kaszki z mlekiem mm

10-11 drugie sniadanie --- kisiel z biszkoptami i owocem albo budyń na mm z żółtkiem biszkoptami i owocem

13-14 obiad --- 250ml zupki lub innej ciapaji ( na razie jeszcze przez dwa tyg)

16-17 podwieczorek ( jak drugie sniadanie)

19:30 kolacja 210-300ml kaszki na mm

oprócz tego dostawał różne przegryzki typu chrupki , bułeczki , ciasteczka dla dzieci ale na razie ma zakaz wiec musi sie obejść bez

aaaa powiem Wam że przez ta operację moje dziecko już nie lubi niuniusia :D więc mam problem oduczania z głowy :D

Angellika mysmy kupili wieeeeelkiego długiego camion'a :D ale heheh juz się nim bawi :D no i wędkę :D ( w końcu na odpuscie żeśmy byli wczoraj )

Happymamma nooo gratulacje dla Jasiulka :)

Adee nie łam się :) Majeczka nawet nie wie ze jest dzień dziecka :)

Sonia fajny prezent :D :D :D

Agusia :) no to Jerzyk i Szymus mają te samo laptopiki :D ajjj no ale zasypianie Jerzykowe to Cie wiele włosów chyba kosztuje :D a co do cen zabawek to faktycznie tanio tam :)

Szymek nie umie sam zasypiac juz :( ale mam nadzieje ze sie to zmieni bo ponoć to poszpitalna trauma jest, płacze , krzyczy wstaje od razu , a jak tylko wejdę i mnie zobaczy to cisza i kładzie sie u leży i tak około 30-45 min trwa to wstawanie i kładzenie się z krzykiem.

Agusia gratulacje kupna autka :)

Edytko noooo super ze Silvia juz zaczyna raczkowac :D :D

Domii wróciliśmy koło północy :) było super :) ale nasz przyjaciel spał u nas więc w każdym pokoju ktoś był :D bez karteczek sie obyło. za to dzisiaj od rana .... bara bara bara :D i bzzzzz :D :D

oooo Edytkoooo kuruj sie kochana :* :*

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #360966 przez Edyta
no Asik to szymek sporo je fajnie :) ja musze silvi ten budyn zrobic bo mam juz make ziemniaczana cale kg :laugh: mala bawi sie w lozeczku ale powiem ci Asik ze nie bardzo chce tam siedziec woli podloge turlanie pelzanie lub chodzik :laugh:
co do raczkowania to dopiero probuje raczkowac jeszcze sama kroku nie zrobila do przodu ale przy mojej pomocy tak :) ja tak z doskoku bo zupe gotuje i zaraz bede karmic gloda... :)
12 lata 11 miesiąc temu #360975 przez madzia0507
Hej!
Cały tydzień nie mogłam wejść na stronę forum, bo wyskakiwał mi błąd albo jakieś inne cuda wianki. Dzisiaj na szczęście się udało, ale nie dam rady nadrobić 20 stron. Postaram się ostatnie posty poczytać, ale nie wiem czy mi się to uda, bo jeszcze nic nie jadłam, nie ćwiczyłam i nawet w piżamie jeszcze jestem.

Jak się Juliś obudzi, to musimy do banku jechać. Na dużo rzeczy ostatnio mam na głowie.
12 lata 11 miesiąc temu #360986 przez a!gusia
Asik wlasnie Jerzus calkiem fajnie ostatnio zasypia :) wczoraj nie chcial zasnac ale moze nie byl zmeczony bo jak go polozylam pol godz pozniej to zasnal w 2 minuty :)
ja tez musze sie za jakis obiad zabrac..tylko co by tu zrobic..?wiem! schabik w pomidorkach!!!!o tak!
12 lata 11 miesiąc temu #361002 przez adee84
Zuza fajna z Was rodzinka :)
Asik wiem, że Maja nie wie co to DD, ale fajnie by było jej coś dać i coś tam napewno wykombinuje.
Happymama postaram się dziś wysłać ale jeszcze nie byłam po niego
12 lata 11 miesiąc temu #361007 przez Asik
hahah Agusia ja tez schab robie ale jako schaboszczaki z ziemniaczkami, sałatką wiosenną :) pomidorki w sałatce :)

Edytko :) bo na podłodze jest nieograniczona przestrzeń.. no prawie .. :D Szymek juz też nie siedzi za dużo w łóżeczku tez podłoga jest the best :) ale jeszcze nieraz sie bedzie tego łóżeczka używać :) jakiś wyjazd itp i bedzie jak znalazł :D

Hello Madzia :) ja tez w piżamie jeszcze , ale tylko dół :) bo góra odpicowana heheheh :D

12 lata 11 miesiąc temu #361009 przez adee84
co myślicie? Kochana Happymama poddała mi pomysł, a ponieważ Maja chce chodzić bez pomocy rąk moich to może to nie jest złe?

allegro.pl/szelki-dzieciece-do-nauki-cho...owe-i2302118114.html
12 lata 11 miesiąc temu #361014 przez Edyta
Adee nie sa zle te szelki jak ci Maja nie chce chodzic za rece :) i tanie...
Asik pewnie ze lozeczkpo sie przyda jest super i szybko sie rozklada a na dodatek malo miejsca zajmuje na wyjazdy do PL mi sie przyda napewno :) zreszta czasem silvie wkladam i jest ok bawi sie zabawkami a jak juz nie bedzie potrzebne to zrobie z niego kosz na zabawki he he :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #361017 przez Edyta
silvia zjadla pol soiczka pospiewala i spi ciekawe ile a ja sie zaraz udusze od tego kaszlu :( mam syrop ale od tego jeszcze bardziej kaszle :pinch:
12 lata 11 miesiąc temu #361025 przez madzia0507
Nadrobiłam i widzę, że chyba wszystkie już wcześniej wiedziały, że wracamy na forum, a ja się dowiedziałam ostatnia. W każdym razie na wasze nieszczęście tu dotarłam, ale już spadam, bo muszę się zbierać do tego banku.

Tak wogóle, to mi się humor z****ł i może lepiej będzie jak nie będę wracać, dopóki mi nie przejdzie. Pa!
12 lata 11 miesiąc temu #361028 przez adee84
Madziu w czemu Ci sie z%$# humor? napisz??? i pokaż nam Julitkę :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #361083 przez happymamma
Madzia w sumie to decyzje podjełysmy wczoraj i pisałysmy o tym na fb :) I bardzo dobrze, ze jestes :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #361095 przez marta_szh
Adee mam te szelki nawet kolor taki sam, poki co jeszcze ich tak czesto nie uzywam ale fajne sa, podobaja sie mojemu krasnalowi i wydaje mi sie ze bedzie z nich uzytek

Madzia co jest??
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #361103 przez Asik
Adee :) szelki super sprawa :D :D :D

Madzia na fejsie dziewczyny pisąły że wracają.i to wczoraj dopiero ta decyzja została podjeta wiec kilka godzin tylko nie wiedziałaś :D
a przypuszczenia o powrocie non stop były opisywane na fejsie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka