BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.3

12 lata 11 miesiąc temu #377325 przez domii
Witam sobotnio

Moje dziecko nie spi juz od 5.30 :(

Kasiek nie poszlam,czego sie dla meza nie robi :P a jak tam wizyta u T?

A dzisiaj jest potrojne swieto ;) WSZYSTKIEGO NAJ DLA IGUSII I KAROLINKI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #377369 przez Pippin
hej hej
ja od rana harówka normalnie o 7 okno myłam heheheh zapowidałą sie taka piękna pogoda i szlag wszystko trafił
www.rozrywka.pless.pl/wiecej.php?action=pokaz&id=26135

a my dziś wybieramy się na taką oto imprezę :lol: :lol: :lol:

a jtr słuchajcei moja kuzynka ma urodziny i robimy babski comber zostawiam antka i jadę uwaga na dyskotekę hahahahahahah ja na dyskotece kon by się uśmiał no ale co mi tam zależy troche sie rozerwę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

dobra naprawię link który wrzuciłam mianowicie są to bardzo stare zdjęcie z czasów kiedy Reggae u Alojza powstawało z roku na rok jest coraz więcej ludzi odbywało się zawsze w Boze Ciało ale kosciół sie zbuntował z wiadomych racji no i jest pierwszy rok w którym reggae wypada po Bożym Ciele wiem wiem nudne i Was nie rusza ale ja jestem podniecona jak koń na suchary :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #377374 przez adee84
100 lat dla Igi Błażejka i Karolinki :)
Pippin fajna imprezka :) sama bym poszła :) u nas dziś koncerty są nad zalewem ale nie mam jak pojechać bo Mai przecież nie wezmę wieczorem :dry:

12 lata 11 miesiąc temu #377417 przez Hania
Cześć:)

Domii, współczuję :kiss: Fifi obudził się o 4.10 napił się herbatki i spał dalej

pippin, fajna "luźna imprezka":)

Kasiek, no właśnie jak tam wizyta u T?

Później wiecej napisze bo Fifi do klawiatury chce

narka

12 lata 11 miesiąc temu #377443 przez Hania
Sto lat Błażejkowi i Karolince:)

12 lata 11 miesiąc temu #377458 przez Kasiek
hej :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BŁAŻEJKA I KAROLCI :kiss: :woohoo: :kiss: 1000 latek szkrabki i mnóstwo uśmiechu :)

Iga pobiła dzis swoj rekord w spaniu, spala ponad 12 godzin, z jedna malusią pobudką o 6.15 :ohmy: :lol: :lol: :lol: i wstała o 9.10 :lol: :lol: moze jej tak zostać, nie pogniewam sie :silly:
pewnie jutro wstanie po 6 :silly: :lol:

Agusia a co sie zmieniło?

Adee no znam ten ból, u nas na starówce caly czas sie coś dzieje wieczorami a my nic, tylko w domku bo Igi targac po nocce nie chcemy.

Domii u was dzis pobudka tak wczesnie jak u nas pare dni temu :( nic, jutro pospicie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pippin Ty szalona kobieto :ohmy: :laugh: o 7 rano okna myjesz?? idz na te tańce, rozerwiesz sie troche, dupcią pomachasz :) :silly: :blink:

Igusia dziękuje ciotkom za zyczonka :) teraz spi a jak wstanie lecimy z m i ciotką czyli moją siostra na spacerek :)
aha złamał mi sie klapek :angry: kurde i musze kupic bo nie mam juz zadnych oprócz tych z tamtego roku co w nich kostkę skręciłam dzień przed porodem :side:

12 lata 11 miesiąc temu #377480 przez kiniaa
czesc dziewczyny

wszystkiego najlepszego dla Blazejka, Igusi i Karolinki :kiss: :kiss: :kiss:

Pippin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia my tez rozgladamy sie za przedszkolem. Pociesze Cie ze David poszedl jak mial 8 mcy i bardzo mu sie podobalo :) a co do kasy to u nas tez takie drogie te przedszkola ale czesc kasy panstwo zwraca - ile to zalezy od zarobkow.

Kasiek skrecilas kostke na dzien przed porodem :unsure: :unsure: :unsure: no i zazdroszcze nocki bo u nas byla beznadziejna.....

Od 2 dni Bella ma straszna wysypke na calym ciele, w nocy dzwonilam do lekarza bo wyglada to jakby sie poparzyla. A dzis rano bylismy u lekarza to powiedziala ze to reakcja alergiczna niewiadomo na co :( przeciez mleka juz nie pije krowiego ani nic jej z nabialu nie dajemy :( ehh zreszta jak sie obudzi to zrobie fotke i Wam pokaze bo ja w zyciu takiej wysypki nie widzialam :(

12 lata 11 miesiąc temu #377483 przez a!gusia
hej
u nas dzis piekna pogoda wiec bylismy na placu zabaw ale ucieklam stamtad bo..przyszla babka z dwojka dzieci z OSPA WIETRZNA!!!!!!!!!!!!!1brak slow jak mozna byc tak glupim i nieodpowiedzialnym???!!!!wrrr
Kasiek zmienilo sie to ze oni w tej pracy m chca go na telefon a my nie mozemy tak bo musimy wiedziec kiedy Jerzyk ma isc do przedszkola..
Kiniaa ja mysle ze Jerzowi tez by sie spodobalo..lubi dzieci i bez problemu zostaje z kimkolwiek ;) ale na 10 godzin.. szkoda mi go...
lece na mini zakupki i bede wieczorem!papa

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #377486 przez kiniaa
ok mam fotke Belli tylko sie nie przestraszcie
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #377492 przez martucha
Kinia próbowałam cos znaleźć na ten temat w internecie ale znalazłam tylko że moze to byc właśnie alergia,na mleko lub jego przetwory albo tez alergia polekowa...nic wiecej nie znalazłam.a nie masz jeszcze jakiegos lekarza z którym mogłabyś się skonsultować?

Agusia nie wynajelismy jednak tego mieszkania;]

12 lata 11 miesiąc temu #377495 przez kiniaa
Martucha dzieki, wlasnie ta lekarka to samo mi powiedziala z tym ze trzeba testy zrobic bo bez testow nie dowiemy sie na co oprocz mleka ma alergie. A testy tutaj robia po 1 roku zycia. Ale za 3 tyg ide do dietetyczki z nia to poprosze ja zeby sie pospieszyli :angry: zal mi jej strasznie bo sie drapie musi ja swedziec. Dostala jeszcze syrop Chlorphenamine moze on cos pomoze

12 lata 11 miesiąc temu #377498 przez a!gusia
o kurcze Kiniaa tez bym byla przerazona!!!
Martucha ale nie chcieliscie czy nie bylo chetnych?

12 lata 11 miesiąc temu #377503 przez adee84
Kinia też bym się wystraszyła!!! Maja miała coś podobnego kiedyś ale tylko na rączce i po kilkakrotnym posmarowaniu maścią robioną zeszło.
Kasiek t to jakas niepoważna :dry:
może zajrzę wieczorem bo teraz tak zalazłam z doskoku

12 lata 11 miesiąc temu #377543 przez domii
Kinia biedna Bella :( quecze niech zrobia testy i bedzie wiadomo :( ale nie przypominasz sobie co takiego dawalas ze moglo ja tak wysypac???

Agusia jak zakupki? i wkoncu to co Jerzyk nie bedzie chodzil do przedszkola? to jak M dostanie tel.to co z nim zrobicie? opiekunka?

Kasiek zero rozumu ma ta twoja T :angry: :angry: :angry: a ze spaniem to zazdroszcze u nas w ciagu dnia spi 3-4h staram sie zeby nie spal dluzej,a ra
no sie tak budzi miedzy 6.30-7.30 no poza wyjatkami :angry:

Martucha jak tam w pracy?

[url=http://www.suwaczki.com

12 lata 11 miesiąc temu #377559 przez martucha
Agusia stwierdzilismy ze nie bedziemy ryzykować zdemolowaniem mieszkania bo to w końcu kibice i chyba dobrze bo moze to przypadek ale po wczorajszym meczu śródka zdemolowana-mojej mamie ułamali flage w samochodzie, sasiad stracił szybe a nam skleili dzwonek supr glu....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka