BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #471525 przez maja1982
slowiczek - a jest duza różnica miedzy 4plus a 5 bo się zastanawiam też nad zmianą!a d ma kupić wieczorkiem!

Podczytuje was ale kiepsko z odp.bo lolo coś marudzacy:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #471528 przez slowiczek
Maja...ciężko mi powiedzieć czy jest to DUŻA różnica :silly: ..odczuwalna, na pewno jeśli chodzi o wysokość pampersa...jakby okazały się za duże to najwyżej zostaną na później

piękny Franio :) :kiss: Nati też ma w kratkę kombinezon, zresztą taki jak chyba kiedyś tu wstawiałaś co koleżanka sprzedawała

12 lata 5 miesiąc temu #471531 przez Pyśkaaaa
Slowiczku to ten frania jest z tej samej serii z H&M jest cudny bo nie jest napompowany i Franek nie plakał przy przymiarece
Maja Lolo tez? może Oni na sero blixniaki :P
jutro na 11 ma przyjsć doktor mam nadzieje że nic mu nie jest

12 lata 5 miesiąc temu #471540 przez slowiczek
ja jeszcze mojego nie mierzyłam bo jeszcze nie doszedł do mnie, ostatnio na allegro kupiłam, a jaki rozmiar brałaś Pysia ? 80 czy 86 ?

12 lata 5 miesiąc temu #471552 przez mgielka22
Moja tez od dawien dawna na 4+ ale kupilam DADE bo pampersy sa jednak mega drogie a dade tez pampers produkuje tylko bez jakiegos skladnika ale srodek tak samo zauwazylam jest wyscielany :) i calkiem niezle :)

Dzis Lili ma dzien upadkow normlni eraz mi spadla z lozka pod stol zlozyla sie jak scyzoryk a potem nie wiem jakim cudem przywalila buzia w maly stolik i rozciela warge balam sie o zeby ale naszczescie cale sa a krwi tyle ze masakra...naszczescie po tym poszla spac i zapomniala :)

Franio super w tym kombinezoniku :)

12 lata 5 miesiąc temu #471598 przez mgielka22
Lilka wymeczona juz spiocha:D

12 lata 5 miesiąc temu #471602 przez Sylwia26081982
My na 5 juz od dawien dawna, przy takiej ilości sików 4 z dwoma plusami by nie pomogły :)

Pyśkaaa zajefajny kombinezonik!!!! Bosko Franus w nim wygląda :) I zdjęcie z synusiem cuuuudne :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #471605 przez Sylwia26081982
Nie jest duza różnica, polecam 5 jak tylko macie w mysli zmiane rozmiaru :side:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #471636 przez maja1982
jestem :)

maluch zasypia, D dojechał w trakcie kąpieli :dry: niech nam dadzą szybko ten kredyt :)

Franio - kombinezonowy :) jak zwykle boski :)

marta - z tymi spacerówkami to ciężka sprawa!! :dry: ja mam uzywanego maclarena i jest ok ale kółek pompowanych brakuje - nie przekonam sie do tych małych !!

pati - oj wierze ze wymęczona jesteś!!:( :kiss: ale dasz rade!!!

Kacperek - gratulacje - już mama nie bedzie mowić ze jesteś tchórzek ;)

sylwia - no to już sukces jak tylko 2 butle i tylko jeden pamper :) u nas idą 2 -3 pampery dziennie -bardzo czesto budzi sie po nocy z suchą pieluszką :)

mgielka - napewno wam opuszczą!!jednak Zielona :)

monia - lolek je dwa razy z butli w ciągu dnia - o 6 mleko i wieczorem kaszkę!!ok.9 zjada ze mną sniadanie (ale nie zawsze) po drzemce obiad i po południu owoc albo coś :) ale generalnie aj mam wrażenie ze on ciągle coś je (bo jak tylko widzi kogoś ze coś żuje to by z buzi wyciągnął jakby mógł) ale staram sie pilnowac by nie dziubał ciągle bo to nie zdrowe :silly:

ja sie najadłam smażonych grzybków - zaraz piwkiem popije :) jakby mnie jutro niebyło to znaczy ze wyciągnęłam kopyta :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #471637 przez gosia2324
Sylwia26081982 napisał:

gosiaChicco fajny ale te kółeczka mnie przerażają, taki z pompowanymi kołami to sam jedzie, tym bardziej na naszych polskich chodnikach ;)

mnie tez przerazaly wizualnie, ale w praktyce sa ok, Wozek wazy ok8, Jagoda 10 a Kuba 18 czyli 36 kg pogiagna a i jeszcze torba :S :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #471652 przez ona19
Witam Was :) jestem z październikówek i czasem Was podczytuję (mam nadzieję, że nie zlinczujecie mnie za to :) ) i nie będziecie miałay mi za złe, że Wam tu nagle z jakimś postem wyjeżdzam.
Mam do Was pytanie i proszę o radę. Powiedzcie mi jak Wy nauczyłyście swoje dzieciaczki zasypiać w łóżeczku?? U nas ostatnio jest straszny bunt.
Jak tylko wsadzę synka do łóżeczka strasznie płacze i wstaje, nie ma mowy o leżeniu i spaniu. A jak go wyjmę jest cisza.
Pomóżcie i odpiszcie w wolnej chwili.

Z góry dziękuję :)

12 lata 5 miesiąc temu #471657 przez mgielka22

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #471658 przez gosia2324
ona19 napisał:

Witam Was :) jestem z październikówek i czasem Was podczytuję (mam nadzieję, że nie zlinczujecie mnie za to :) ) i nie będziecie miałay mi za złe, że Wam tu nagle z jakimś postem wyjeżdzam.
Mam do Was pytanie i proszę o radę. Powiedzcie mi jak Wy nauczyłyście swoje dzieciaczki zasypiać w łóżeczku?? U nas ostatnio jest straszny bunt.
Jak tylko wsadzę synka do łóżeczka strasznie płacze i wstaje, nie ma mowy o leżeniu i spaniu. A jak go wyjmę jest cisza.

ciezka sprawa przed Toba ale nie niemozliwa !
Przygotyj sie na kilka dni i nocy placzu podczas zasypiania, ale w koncu sie uda, poloz dziecko do lozeczka ( jeli ma maskotke to duzy plus bo bedzie mialo czym raczki zajac :) )
i usiadz obok lozeczka, nie mow do dziecka, od czasu do czasu przypomnij zeby sie polozylo, oto cale zasypianie :)
i staraj sie klasc dziecko o stalej porze na 12.00 - 20.00 to 90% sukesu zasypiania

12 lata 5 miesiąc temu #471666 przez mgielka22
ona19 napisał:

A zawsze spal z wami??? To troche pewnei potrwa u mnie corka od samego poczatku w lozeczku spi i nigdy z nami by nie zasnela, czasem jak moja histeryzuje to po protu ja klade daje jej pic i wychodze jak dalej histeryzuje to wracam i dalej ja klade poki po rpostu niepadnie nie mozesz synka wyciagac z lozeczka bo on wtedy bedzie to wykorzystywal i dalej CI robil bunt, musisz byc konsekwentna. Powodzenia ;)

12 lata 5 miesiąc temu #471668 przez gosia2324
Dzieci zasypiaja, zmywara zmywa i zupa na jutro sie gotuje, hmmm wszystko robi sie samo wiec czym ja jestem zmeczona :S :blink: a tak serio to padam, bo zaczęłam akcje sprzątanie świąteczne i poszły w ruch szafki i szuflady :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka