BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #578478 przez slowiczek
musiałam wejść w Twój profil --> albumy i dopiero wtedy zobaczyłam :) lajki poszły! :silly: :blink: super ta Twoja córeczka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #578490 przez Marta M
A kiedy była mowa o zjeździe u beti? Czy ja coś przegapiłam ;)

słowiczku my też dziś na zakupach :) W tesco obkupiłam i siebie i córcię w ciuchy ;)

Iwonka a gdzie Ty dokładnie mieszkasz? Bo wczoraj Sławek zaproponował wspólny wyjazd nad morze tak końcem maja :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Franio jaka fryzurka uporządkowana, choć nie ukrywam że wersja przed spotkaniem z nożyczkami moja ulubiona :)

Ja znów Majce jak obcianm grzywkę to stoi taka skupiona, widać jej się podoba, bo jeszcze paluszkiem pokazuje gdzie trzeba uciąć ;)

Iwonka idę oblookać :)

12 lata 2 miesiąc temu #578494 przez monika1984lodz
Dobry wieczór

BEti :) Gosia super!!!! widać ,że impreza udana :D

Franula artysta :D

Pyśka pokazuj torbę :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu #578516 przez mgielka22
Dlatego jestem happy ze mam coreczke nie musze obcinac jej wlosow :P

Franus slodziak :D

12 lata 2 miesiąc temu #578525 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja Oliwci juz chyba z 5 razy grzywke obcinalam w ogole jej wloski urosly i ma juz te najdluzsze do ramion...a jak sie kapie to juz ogole daloby rade warkoczyka malego zrobic ;)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #578619 przez magda79
Dobry Dzionek :)

U nas pobudka o 6.00 Majka zaczęła kaszleć i Domi tez sie obudził - śpią razem ;) Zrobiłam jej od razi inhalacje, dostała clemastinum , gardło ok więc myślę, że nie bedzie źle ...ale nie zapeszam :)

Wszystkie dzieciaki i mamusie jak zwykle urocze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia pieknie wyglądasz :kiss: :kiss: :kiss: mieszkanko synusia fullll wypas :kiss: :kiss:

A wybraliscie już imię??

u nas wszystko oki...jakoś leci...D dzisiaj w pracy od 6tej do 14stej - no cóż...ale po południe spędzamy rodzinnie :lol:

Martuś

Jeżeli chodzi o pracę, czas i tęsknotę za dzidziolkiem to u nas jest tak, że jak D pracuje popołudniu s Majkę trzeba zwieźć na basen(2 razy w tygodniu), balet czy na chórek (lekcje grania mamy na szczęście w soboty :blink: ) to ja przyjeżdżam z pracy - Majka wsiada do samochodu i zaraz jedziemy - jestem w domu 17.30 i z Domisiem widzimy się 1,5 do 2 godzin bo idzie spać :( a ja padam.....D monituje w pracy zeby w te dni miał raczej 1wszą zmianę albo nockę no ale nie zawsze tak idzie :S
z drugiej strony skoro Majka tak bardzo chce chodzić i widzimy że jej się to podobna i ciągnie ją do tych zajęć to nas to też cieszy i wszystkie wątpliwości przechodzą....to napisałam wypracowanie :S

u nas świeci pięknie słoneczko :lol: :lol:

a co do fryzjera to my tez koniecznie!!!! musimy się wybrać :S
zrobię dzisiaj jakieś fotki to wieczorem wstawie jak mi się uda :)

Miłej niedzieli :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #578629 przez Pyśkaaaa
Witam niedzielnie :)

Madzia czekamy na zdjęcia maluchów i zdrówka

Monia shopping.groupon.pl/d-18064341-torby-fil...toni-filcowe-torebki o takie jak ta najbardziej podoba mi się ta orientalna idealnie by mi do chustki pasowała albo ta przedostatania tez by mi pasowała do chustki :P co Ty o tym myslisz?

a my dzia jedziemy na obiad do pradziadków (Franka) :) a potem na chwilę do moich rodziców wywieść ubrania młodego za małe :)

12 lata 2 miesiąc temu #578630 przez fanka
witam niedzielnie
ale nasze wrześniowe dzieciaczki są cudne!!!! Filipek spiewający mnie rozbroił, a Dawidowi tak sie podobalo, że oglądaliśmy z 20 razy!! ;-)
Franulka prawdziwy artysta a fryzurka super. Dawid poki co lubi obcinać włoski ale zobaczymy jak będzie dalej.
Lilka super dziewczynka z Ciebie i taka radosna!!
Oliwkę widziałam na fb i stwierdzam, że bardzo "dorośle" wyglada, 2 latka spokojnie bym jej dała.
a Warszawskie spoktaknia cudne- taka namiastka zlotu, aż się tęskni !ale fajnie, że poza zlotami i tak prywatnie się umawiacie i spotykacie ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #578636 przez Pyśkaaaa

12 lata 2 miesiąc temu #578651 przez magda79
Fanka

12 lata 2 miesiąc temu #578654 przez maja1982
Dzień dobry :)

lolus pobudka o 5 a co tam ze niedziela;)ale od 6.30 dziadkowie go przejęli bo zostaliśmy spać i teraz sie obudziliśmy a obudził nas śmiech lolka :D co on z dziadkiem wyprawia:D szaleją tak ze aż milo:)

Fanka dobrze mu M powiedział i mam nadz.ze nie był zbyt miły ;)

Pyska Franiowi będzie wygodniej w krótszych wloskach;)

Magda oby nic sie ni wykluło!no to macie nieźle napięty czas ale tak jak piszesz jeśli majcia chce to szkoda by był!mądrzy z was rodzice:)

miłego niedzielnego dzionka idę na sniadanko:D

12 lata 2 miesiąc temu #578656 przez slowiczek
mgielka22 napisał:

Dlatego jestem happy ze mam coreczke nie musze obcinac jej wlosow :P

no jak nie musisz jak musisz :S :laugh:

my właśnie po śniadanku :) pomału się ogarniamy i w drogę, fajny dzień się zapowiada, popołudnie spędzam z przyjaciółkami :)

miłej niedzieli, wpadnę do was wieczorkiem :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #578702 przez mgielka22
Slowiczku no nie musze bo jej rosna i sie podpina spina itd :P bo to w koncu dziewczynka i chce jej zapuszczac wlosy :)

A ja leze pod kroplowka bo nei wydalam angina jak nic :( M zachowal sie jak prawdziwa pielegniarka zalozyl mi venflon i podlaczyl to co trzeba bo jutro juz do pracy ide i musze byc wydolna a nei po urlopie jeszcze na zwolnienie isc... Lili dalej leca zielone gile naszczescie tylko tyle...

U nas wczoraj bylo cudne slonko a dzis szaro buro i snieg znow zapowiadaja ja juz :X ta zima...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #578830 przez pati-m
Hej
Przepraszam, że was nie nadrobię ale nie mam siły.
Widziałam tylko Franulka - cudowny :kiss:
Kolejna nieprzespana noc. Kacperek miał 40,2 :( Podałam czopek i spadło do 37,5 ale dopiero po 1,5h. Ranek przywitałnas gorączką 39 :( Dzwoniłam do lekarki. Jeśli w dzień znów wystąpi taka wysoka, to przyjedzie dziś, a jeśli nie to jutro kontrola.
Malutki marudny, płacze, tylko mama, mama, na rączki, nie chce jeść, dobrze że chociaż mleczko wypije żeby antybiotyku na pusty żołądek nie brać.
Ledwo chodzę na nogach, ale co tam, najważniejsze żeby wyzdrowiał. Proszę trzymajcie kciuki, żeby ten kryzys z gorączką już minął tak jak mówiła lekarka :(
Postaram się późńiej zajrzeć.

12 lata 2 miesiąc temu #578908 przez magda79
Pati kurcze....trzymam kciuki aby kryzys minął...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka