BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #634557 przez Marta M
Dziękuje kochane :blush: :blush:

słowiczku nie wiem dlaczego, ale czuję że to będzie chłopiec, wogóle od początku jakoś czułam że chyba się udało :) Przy Majce tak nie miałam...

Adrianek jaki szczęśliwy i widać jaki samodzielny, tak dumnie drepcze :)

My też dzisiaj byłyśmy na placu zabaw, od zjeżdżalni nie dało się odejść, w te i spowrotem...huśtać znów się nie lubi, wogóle boi i się więc nawet nie próbuje ją wkładać bo jak się pytam to słyszę NIE..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #634588 przez Pyśkaaaa
Martuś gratauluje :) pewnie jesteśmy tu we 2 i we dwie bedziemy sie wspierać a dziewczyny bedą nam pomagac :* a terminu nie mam wiliczonego jeszcze ale sama naliczyłm 15 grudnia tylko czy dobrze? a z miesiączek koniec listopada....

u Nas taka piekna pogoda aja sie w pracy kiszę i zastanawiam sie kiedy na l4 wymaszerować....

12 lata 1 tydzień temu #634589 przez Pyśkaaaa
Adi buziaczki :*

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #634606 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

powiedziałam Ł, o tym że u nas wysyp na wrześniówkach :) komentarz do Marty - "to szybko im poszło" :silly: :laugh:

Adrianek, fajnie masz, tyyyyle zielenii :)

Marta, no to skoro tak czujesz to pewnie będzie chłopak :) ja od początku czułam, że będzie dziewczynka chociaż na tamtą chwilę wolałam chłopca :blink:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #634658 przez Sylwia26081982
Marta sprawdź na tym teście co Beti wrzuciła czy będzie chłopiec czy dziewczynka...a kiedys zobaczymy czy sie sprawdzi :)
Fajnie że jesteście razem z Pyskaaa, po co Wa grudniówki :D Ja majówki tylko podglądam czy jakas juz urodziła..

Słowiczek oj tak tu mamy duuuuzo zieleni, zawsze mieszkałam w mieście i bardzo doceniam że mogę go puścić i lata sobie gdzie chce a ja nie martwie się o samochody :) Przed domem nie powiem bo mamy droge ale za domem saaaame pola :)

Kurde oglądałam dziś Super Nianie i była matka co miała blizniaki, dwóch chłopców..byli niegrzeczni, histeryzowali itp. ale podejście matki ich raczej tak ukształtowało .. Jak nie słuchali to za uszy ciągnęła , rączki wykręcała, albo jak go chwyciła za rękę to tak z całej swojej siły :( Rzucała na łóżko ..zero cierpliwości!!! i najgorsze że nie umiała nad tym panować. Ostatecznie niby sie poprawiłą.. Nie wiem ile oni mieli mieli chyba 4 lata..

12 lata 1 tydzień temu #634662 przez monika1984lodz
dzien dobry

A nie mówiłam,że krechy będą jak malowane MArtuś buziakuje po raz enty :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: super gratulacje :)

Adi samodzielny chlopak :)

Emi tez się boi huśtawek

ja dzisiaj wygaskalam brzuszek znajomej mmm 28 tc :D

Pati gratulacje- akoleżanka super- brak słów

Słowiczek ryzykantka :P hiihi ale widzę,że babcyl połknięty :)

Gosia a co dobrego zobiłaś na obiad??? pytam bo nie mam planu na po jutrze :P

i nie pamiętam co jeszcze miałąm napisać

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu #634695 przez Agusia83
A ja dzis wyszlam na polko z Emi i wozkiem...Wozek znioslam ja...bo akurat zniesc go nie problem, a Emi szla z sasiadka :laugh: Pospala sobie z 40 minut...a po powrocie i szalenstwach na balkonie znow zasnela :laugh:
mam nadzieje, ze D. wroci w miare wczesniej z pracy i skoczymy jeszcze na plac zabaw.

Adi slodziaku :laugh: i jaki samodzielny...tylko sie cieszyc...Emi sie troszke boi drabinek, ale u nas to sa dla takich duzych dzieci...edna ostatnio tez weszla na 4 szczebelki, ale ja asekurowalam...bo mam przed oczami tragedie zawsze :blink: zadopiekunczosc? :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #634725 przez gosia2324
Monia, dla dzieciakow mam zupe z wczoraj a ja mam krokiety :)

My juz po drugim spacerze i Jogo znow spazmy bo nie pozwoliłam jej biegać po sklepie i wsadziłam ja do wózka, wyła do samego domu, az jej sie wymiotować chciało :dry:
pytam jej sie dlaczego płaczesz, a ona nie wiem :dry:

Marta ja tez sama wyczulam płeć, :blink:

Pyska jak pójdziesz na L4 i tak bedziesz miala kaske i na niani zaoszczędzisz :)
i będziesz z Franiem cały dzień :)

12 lata 1 tydzień temu #634739 przez mgielka22
Hej a ja wsicekla jak osa :angry: operatu mi nie zatwierdzili barany i musze leciec do kobity by wyjasnienia pisala i znow si eprzdluzy o tydzien no szlag mnei trafia chyba kuzwa nigdy nie kupie tego mieszkania bo co chwile cos barany jedne ale mowi ze ten bank zawsze robi problemy :angry:

Martusia :kiss: to mowisz ze bedzie kolejny pocisk w brzuszku :lol:

Pyskaa apap oczywiscie ;) a i skorzystaj ze zwolnienia a jaka masz umowe po porodzie ci przedluza??? teraz macie super bo rok w domu na macierzynski :D
My juz w ZG ehh...

12 lata 1 tydzień temu #634756 przez monika1984lodz
Gosia oj krokietów to bym pojadłą hihih ale kto mi je zrobi ?? :P

Mgiełka-co się odwlecze to nieuciecze :* wiem

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 tydzień temu #634764 przez slowiczek
Mgiełka a w jakim banku się staracie ?

12 lata 1 tydzień temu #634783 przez Sylwia26081982
Agusia odpisz jej w takim samym tonie, albo napisz tylko kwote i nic więcej :)

Ja dziś zrobiłam łazanki..oj dawno nie jadłam. A na jutro planuje pieczone ale na pojutrze myślę o kurczaku pieczonym i surówką.koleżanka mi smaka narobiła i raczej się skuszę..

Mgiełka ja dalej trzymam kciuki, niestety jak coś od nich potrzeba to są schody...

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #634813 przez Agusia83
Sylwia,tak jej właśnie napisalam.

Czuje sie jakbym w brzuchu miala pieska,ktory ciągle sie oczepuje...haha.

Mgielka,oby Wam sie udało...ale robią teraz problemy z tymi kredytami.

Ja mam. koperkowa i racuchy z jabłkami z wczoraj, a lanki marza mi sie od dluzszego czasu.:-)

Zaraz eksploduje. Dostalam kolejnego maila,ze woli ekonomiczny,a tak w ogóle ile ona płaci za stroj? Oszaleje,tempo nie zna granic

12 lata 1 tydzień temu #634880 przez mgielka22
W Millennium i Getinie w mill idzie szybko ale robia wlasnie takie problemy a w getinie jest zastoj i nic nie wiemy...to sa jedyne banki ktore nam skonsoliduja kredyt...masakra nie wiem kiedy to nastapi a czas nam leci ;( wlascicielka tutaj tez juz chce wiedziec jaka decyzja bo wraca i jestesmy w mega niefartownej sytuacji jak to sie wydluzy :(

12 lata 1 tydzień temu #634971 przez pati-m
Adrianek :kiss: :)

I co ja to jeszcze miałam napisać :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka