BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #634244 przez Marta M
Pyśka wierzę że 9 maja nie będzie ani śladu po krwiaku, ale super :):) Ja się nie wybieram na żadne grudniówki, zresztą już dwie jesteśmy :lol: :lol: Na którego grudnia masz?? :)

mgiełka trzymam kciuki, daj znać czy już coś wiecie :)

Fifi jaki Ty kochany jesteś :woohoo: :woohoo: A jak śpiewasz :lol:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Maju marzę żebyśmy z Mają się tak dobrze dogadywały jak ja z mamą :)

Pati gratulacje egzaminu :woohoo: I współczuje tej atmosfery :(:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #634250 przez Marta M
Pati myślę, że nie ma co komentować :blush: :blush: :blush: Wszystko widać i wiadomo co czuję :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

12 lata 1 tydzień temu #634251 przez pati-m
Majeczka w awatarku idealnie odzwierciedla aktualną sytuację :lol:

Idealny opis -
"Majeczka, jak jest?"
"Taaaaak jest!" :lol:

12 lata 1 tydzień temu #634254 przez Marta M
pati-m napisał:

Majeczka w awatarku idealnie odzwierciedla aktualną sytuację :lol:

Idealny opis -
"Majeczka, jak jest?"
"Taaaaak jest!" :lol:

Faktycznie, hihihi :blush: :blush:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #634262 przez pati-m
Marta M napisał:

Pati myślę, że nie ma co komentować :blush: :blush: :blush: Wszystko widać i wiadomo co czuję :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

A my razem z tobą szalejemy z radości :lol:

Kacper właśnie dorwał nasz album ślubny, siedzi, ogląda i opowiada każde zdjęcie - mama, oooo tata, Aaaaaania, o nie nie nie, mama tu, a tata, a tata, Aaaaania, tatusiu.... I tak wkółko :lol:

12 lata 1 tydzień temu #634344 przez kasia79
Kubuś kochaniutki, mój Kacperek też taki jest :) jak zasnę na kanapie to zaraz mnie przykrywa kocem.

Monia, nie możliwe że przytyłaś, nie masz wagi?

A dla kogo Fifi sto lat śpiewa.

Martuś cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to już nawet nie fasolinka a śliczny dzidziolek Całuski :kiss:

Moje dziecko zalało się herbatą, muszę ja przebrac

12 lata 1 tydzień temu #634398 przez Mała
Witam
Pobudka o 5:30, Ola przyduszona śpi, bo na basen chcemy po południu iść i by nie wyrobiła. Słoneczko świeci, ale brrr

Pati gratuluję, zdolniacha :kiss: A koleżance to juz powinnaś mieć riposty wymyślone :S

Marta cuuuuuuudne :kiss:

I co jeszcze, nie pamiętam

12 lata 1 tydzień temu #634399 przez slowiczek
Maaaaaaarta :blush: :blush: :blush: baaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę, ale dzisiejszy test to była tylko formalność :) :kiss: :kiss: :kiss: to co obstawiasz, chłopaka czy kolejną córę ??

a propos Moni to na wadze też się nie ma co ważyć bo jak się ćwiczy bo można się zniechęcić - mięśnie są cięższe niż tłuszcz, więc można być szczuplejszym ale więcej ważyć :)

Fifi :) :kiss:

a ja właśnie wróciłam wiadomo skąd :silly: i od razu zabieram Natalcię na zakupy bo w lodówce pustki...

12 lata 1 tydzień temu #634405 przez Mała
Słowiczku fajnie, że ci się podoba :lol: a Ł się już zorientował?

Właśnie Słowiczek ma rację, ja widzę po sobie, że wysmuklałam :blush: a kg mniej nic

12 lata 1 tydzień temu #634422 przez kasia79
Macie rację z tymi kilogramami.

Dzisiaj wysłała mi kasę ta babka o ktorej wczoraj pisałam, wystraszyła się chyba negatywa :)

12 lata 1 tydzień temu #634439 przez gosia2324
A co do wagi, to pielęgniarka u ginka zawsze mówi ze wyglądam na mniej niż ważę :S
Moj lekarz zawsze do niej dzwoni i mowi ze ma mnie ważyć, tylko po co :P

12 lata 1 tydzień temu #634472 przez Sylwia26081982
Pati ja zapomniałam Ci pogratulowac : ) Sama chodze na jezyk z tym że dunski i wiem jakie to miłe zdać kolejny egzamin :)

Marta ja nie widze fotek, nie wiem co sie porobiło, raz widze za chwile nie..niefajnie.. no ale bede zagladala moze sie naprawi..

Kasia, dobrze ze babka sie opamiętała :)

Słowiczku udanych zakupów.

Ola idzie na basen ale fajnie... ja tez chce.

Monia wagą sie nie przejmuj i cwicz dalej, na pewno nie przytyłas a czasem sie zdarza ze waga wskazuje wiecej, pocwicz rowno miesiac i dopiero sie zważ.

Pogoda u nas piekna, a ze Adi wstał o 7 to juz śpi :) Poszlismy na spacerek, tak sie wylatał że sam sie prosił do wózka:)

Ale powiem Wam w jakim jestem szoku, mamy za domem ślizgawkę, ale zeby na nia wejsc trzeba pokonac 5 belek..no i chciałam mu pomóc a on " mama nie" i mnie odpycha, pokazujac ze on sam potrafi, oczy mi wyszły..jeszcze jestem w szoku,po czym siada i jedzie haha i śmieje sie z mamy ze jest zdziwiona :D:D Pewnie z tatusiem się tak bawią a mama nieświadoma. Wszystko chce sam,ciesze sie ze jest taki samodzielny, w końcu to mężczyzna :)

12 lata 1 tydzień temu #634478 przez katy25
witam sie i ja:)

wow, co za wysyp u nas!
Marta, gratulacje!! wyobrażam sobie jak się cieszysz!

Beti - ale Fifi fajnie gada! Mój Sami tez mnie woła "mama, mama" - a jak pytam się, o co chodzi? to prybiega i najczesciej daje mi buzi...
Taka przylepa z niego, że ojej
Jak krzykne na niego bo cos zbroi to tez ciagnie mnie za noge abym sie schyliła i caluje na przeproszenie czekajac na usmiech bo jak sie nie usmiecham to caluje jeszcze raz ha ha

Ostatnio tez mialam kilka akcji, ze wył i wymuszał ale zostawiam go wtedy placzącego bo najczesciej tak wyje że nie można nic mu wytłumaczyć... niestety widzę efekt rozpieszczania:( Ines taka nie była...

Jak każde dziecko i Sami ma gorsze i lepsze dni, raz jak zabiore go na zakupy wysiedzi w wozku i jest grzeczny, innym razem kreci sie i non stop jęczy... ech B)

Beti - mogłbys mi dac namiar na to miejsce w Chorwacji, gdzie byłaś latem? Ja musze zaczac sie rozgladac za tym... aby znowu nie wyadować w Maroko :silly:

Co ja jeszcze mialam napisac?

U nas bałaganu ciąg dalszy, wiec narazie nie ma co nawet sprzatac bo strasznie sie syfi.

Dostalam dzien wolnego w dlugi weekend majowy wiec cuma sumarum 5 dni laby w domu:) BOSKO:) chociaz my nigdzie nie jedziemy ze wzgledu na remont... poza tym koło domu mamy tyle do roboty że nie bedziemy sie nudzić! Mam nadzieje ze bedzie cieplo to na basen pojedziemy z dzieciakami:)

W ten weekend sprzatalismy z Safem na dworzu i w altanie. Sadzilismy kwiatki...tzn Safi sadził :woohoo:

wracam do pracy
jeszcze raz gratuluje Marta!

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #634489 przez Sylwia26081982
A to z dzisiaj, nie zrobiłam jak wchodzi na zjeżdżalnie, bo musiałam być w gotowości jak to przewrażliwiona mamusia :D:D

Tutaj maszeruje

I huuusiu :)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #634523 przez gosia2324
Adi jaki wedrowniczek :)

Ide budzić Jogo na obiadek :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka