BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #641712 przez Sylwia26081982
Pati ja bym byla w siódmym niebie:) Zazdroszcze Wam takich wypadzikow..ale tez kiedyś sobie odbije:)

Co do mleka nie pomoge,mój syn nigdy sie go nie napil,tylko z cyca mu smakowalo dopoki nie poznał innych smaków ale pomoge jesli chodzi o sama butelkę..odstawilam mu,to z dwie noce przebudzil sie z placzem, w dzien tylko kubek,kubek niekapek albo zwykla buteleczka po napoiku jakims,tylko wtedy musze pilnowac bo jak juz popije to sie bawi w rozlewanie.

Agusia porozmawiaj z mezem,bo sie zajedziesz. On Ci powie nie rób nic ale sam tez nie zrobi bo mu nic nie przeszkadza..znam to ale ja do skutku marudze i za chwile jest jak chce..oczywiscie nie od razu zebym czasem nie pomyslała ze to przez moje "rozkazy":) Trzymam kciuki:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #641713 przez Sylwia26081982
Pati ja bym byla w siódmym niebie:) Zazdroszcze Wam takich wypadzikow..ale tez kiedyś sobie odbije:)

Co do mleka nie pomoge,mój syn nigdy sie go nie napil,tylko z cyca mu smakowalo dopoki nie poznał innych smaków ale pomoge jesli chodzi o sama butelkę..odstawilam mu,to z dwie noce przebudzil sie z placzem, w dzien tylko kubek,kubek niekapek albo zwykla buteleczka po napoiku jakims,tylko wtedy musze pilnowac bo jak juz popije to sie bawi w rozlewanie.

Agusia porozmawiaj z mezem,bo sie zajedziesz. On Ci powie nie rób nic ale sam tez nie zrobi bo mu nic nie przeszkadza..znam to ale ja do skutku marudze i za chwile jest jak chce..oczywiscie nie od razu zebym czasem nie pomyslała ze to przez moje "rozkazy":) Trzymam kciuki:*

12 lata 1 tydzień temu #641717 przez Agusia83
extra, fifi nadaje sie do teledysku hip hopowego :blink:

12 lata 1 tydzień temu #641726 przez gosia2324
Filipek ale sie uśmiałam,podkład idealny :))
Ciotka sie juz nie możne doczekać, w piątek Cie wyściskam :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #641727 przez beti
Gosia oj Fifi wyściska, ale myślę, że najbardziej JOGO :) będziesz musiała mu wybaczyć :)

Buziaki, lecę spać, bo jutro do pracy :P

12 lata 1 tydzień temu #641758 przez Sylwia26081982
Wczoraj nie widziałam Filipka, bo pisałam z telefonu ale faktycznie superowy!!!Haha i ta muza :D:D

12 lata 1 tydzień temu #641910 przez Marta M
U nas normalnie jakiś pogrom, Maja już nie gorączkuje ale dalej ma biegunkę :( Sławek coś zachorzał a mnie od jakiegoś czasu jest ciągle zimno, jestem ciepła a w środku mi zimno...nie mogę spać przez to :(:(

Wybaczcie, u mnie jakiś gorszy czas, narzekam chyba za dużo...

Dzisiaj jak się uda zobaczę małego człowieka i tego powinnam się trzymać :)

Miłego dnia! :)

12 lata 1 tydzień temu #641930 przez pati-m
Witam po pracy,

Fifik ale ty jesteś zdolny tancerz :lol: :kiss:

Marta - a byłaś z Mają u lekarza? Zdrówka dla was! Obyście przegnali te choróbska :kiss:
Daj znać koniecznie jak będzie po wizycie :)

12 lata 1 tydzień temu #641989 przez iwonaNAVI
Czesc :)
wlasnie pije kawe mala zasypia...dzisiaj ma jakis gorszy dzien zesikala sie 2 razy i raz kupa wyladowala w majtkach...ciekawa jestem od czego to zalezy? hmm
no nic trzeba sie przemeczyc ...

a ja dzis mialam byc w pracy na 12 ale rano jak jeszcze spalam zadzwonila dyrka ze mnie nie potrzebuja :) takze leniuchuje dzis w domu a co ! juz z tego lenistwa pranie sie robi...mieszkanie ogarniete wiec nie ma to jak SIEDZENIE w domu :P

Pati ja tez mam w tym roku 4- ta rocznice :) ale w listopadzie :)

a z tym mleczkiem w butelce to u nas rano by jakos poszlo ale wieczorem Oli lubi sobie polezec i pic mleczko z cycusia :P takze mysle ze jeszcze troche na noc bedziemy mialy no a potem zobaczymy

12 lata 1 tydzień temu #641990 przez iwonaNAVI
Fifi jaki jumper :) hehe Oliwia probuje skakac sama na nozkach i tak smiesznie przykuca bo nie potrafi jeszcze skoczyc w gore :P

Marta czkeamy z niecierpliwoscia na zdjecie :D

12 lata 1 tydzień temu #642015 przez maja1982
Witam sie i ja :)

marta - zdrówka dla Majusi :kiss: no i dla Was również :) :kiss: czekamy n zdjęcie małego człowieczka :blush:

Fifi - boski jesteś :) :kiss:

iwonka - to obijaj sie ile wlezie ;)

ja byłam dzisiaj z lolkiem znowu lekarza!bardzo słaba noc i rano gorączka 39 i brzydki kaszel wiec stwierdziłam ze nei ma na co czekać!w poniedziałek czysto a dzisiaj jakies głębokie/pojedyncze zmiany na płuckach :( oskrzela czyste!!dostał antybiotyk!ale był mega dzielny nawet nie jęknął jak go p doktor badała :) ogólnie ma dobry humor :)

pije kawe i pojde cos pomoc mamie choć weny nie mam kompletnie!

12 lata 1 tydzień temu #642021 przez pati-m
maja - no widzisz jak to mama wie lepiej :) Dobrze, że poszłaś skoro już zmiany na płuckach. Loluś weźmie antybiotyk i mu przejdzie :)

iwonka - no to super masz dyrkę, moja w życiu by mi nie darowała przyjścia do pracy ;)

Dziewczyny zapomniałam wam powiedzieć, trzeci dzień mam taką chrypę, że ledwo mnie słychać ;) Może któraś mi coś polecić. Nie wiem czy mi krtań nie zaatakowało :S

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #642027 przez maja1982
pati - a gadałaś juz o mnie z dyrką ;)

wapno sobie wypij albo są takie tabletki emskie sie zwą na chrypkę dobre :)

12 lata 1 tydzień temu #642031 przez pati-m
Dzięki maja, poproszę S. to mi kupi, bo ja jakoś nie mam iły z domu się ruszać. Jakieś przeziębienie chyba mnie dopada ;)
A co do dyrki to jeszcze nie, więc się kochana wstrzymaj :P

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #642033 przez maja1982
pati-m napisał:

Dzięki maja, poproszę S. to mi kupi, bo ja jakoś nie mam iły z domu się ruszać. Jakieś przeziębienie chyba mnie dopada ;)
A co do dyrki to jeszcze nie, więc się kochana wstrzymaj :P

ok to będę się pilnować - dzisiaj D przyjeżdża ;) :laugh:

pati a zanim S coś dowiezie to moze skorzystasz z tego: :blink: domowe-sposoby-na-wszystko.blogspot.com/...e.html#axzz2S8S3WfcT

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka