BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #644387 przez fanka
witam i ja
Kacperek jaki przystojniak!!!!
Nunka alpinistka z Ciebie! :cheer:
no to pięknie się wyspałyście, 7.30, 8 - u mnie marzenie!!! jak nastawiony zawsze o 6 pobudka!!
a mnie dzis naszło na dzień gastronoma ;-) także rosól sie gotuje, na drugie kluski śląskie z roladkami drobiowymi z nadzieniem szpinakowym, a na deser 3 smakowe galaretki z owocami przekładane masą serową ;-)

a teraz pracę zaliczeniową pisze taką porąbaną, że masakra!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #644418 przez Sylwia26081982
Hej dziewczynki :)

Jeszcze w dwupaku :) Ale dzis krocze okrutnie boli czuje ze juz na dniach..a raczej mam taka nadzieje :)

Czytam co skrobiecie ale nie mialam chwili zeby odpisac, no i nie widze fotek ze spotkania ;/
Za to Dawidka i Emi widze, sa suuper.

Monia ja ostatnio jak zobaczyłam Adriana stojacego w wózku to myslalam ze zawału dostane, dodam ze parasolka,więc niedużo brakowało..ale spokój i opanowanie pomogło żeby nie zaczął skakać ze szczęscia:) Nooo i wszystkiego najlepszego również ode mnie :*

A wiecie co nam sie przydarzyło wczoraj, pojechaliśmy do galerii i zacięliśmy się w windzie, w sumie z naszą trójką jeszcze 8 osób.. a trzy minuty wczesniej mówiłam do TOmka że najgorzej jakby się winda zacięła.. no i powiem że mialam stresa, liczyłam do 10-ciu:)A ludzie patrzą na mnie, na mój brzuch i do obsługi żeby szybko naprawili bo maja ciezarna :D:D smiesznie i wesoło ale szybki już zaczęły parować.. Na szczeście ruszyło po jakichś 10 minutach, wysiadłam i już nie wsiadłam więcej do windy.

Agusia nie bój się , ja nie miałam nacinanego krocza, jak to się mówi "pęknęłam" W Danii nie nacinają, wszystko ma dziać się naturalnie, o cesarce nie ma mowy, tylko w naprawdę trudnych przypadkach.. Nie wiem jak to jest z nacinanym kroczem ale ja stwierdzam że bóle są tak okrutne że i pękniecie samoistne to pestka ;)

A wiesz jakie miałam dziś uczucie, poszłam siku i poczułam dosłownie jakby głowka spadła niżej..mega dziwne uczucie..

12 lata 1 tydzień temu #644422 przez Marta M
Witajcie, Maja mi już śpi, położyłam ją wcześniej bo do tego zoo się wybieramy jak się obudzi...poczytam ile zdąże :)

Emisia kowboj, Monia z Nunką, gangster Dawidek, brykający Fifik, Kacperek w zabawkowie, Agusia z synkiem, Nuna na zjeżdżalni i koniku, Gwareczki świruski, Adi ;)

Pati dopiero teraz odpowiem choć już nie aktualne, była u nas pani doktor na wizycie domowej, przepisała Zinnat, ale kazała się dzień wstrzymać i obserwować a jak będzie dalej wysoka temperatura to podać ten antybiotyk, na drugi dzień doszły biegunki i po telefonie do pani doktor absolutny zakaz podawania antybiotyku bo biegunka mogłaby sie nasilić....2 dni ją na dwa końce brało i przeszło jak nic...

Aguś lekarz nie mówił za dużo, więc nie powiedział który to tydzień, ale z Mają byłam tak jakby dwa dni wcześniej i pęcherzyk miał 5mm a teraz 9mm :)

Gosiu lekarz nie najgorszy ale byłam u lepszych, jednak nie mam ani czasu ani ochoty dojeżdżać do Krk...wolę na miejscu kogoś mieć..

A z dwóch lewych butów umarłam :ohmy:

Maju, Pati zapraszam :):)

Beti z Waszego powitania w Skarżysku padłam, hihi :):)

mgiełka my też chcemy iść na tą wystawę ;) Zapraszamy :) Jednak czerwiec odpada bo my co roku czerwiec spędzamy w Zakopanem bo Sławek ma wtedy WOSZK..

Resztę nadrobię jakoś później ;)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #644554 przez monika1984lodz
dzień dobry :)

ciepło się zrobiło to i na forum dziś cisza :)

ja od rana realizowałam projekt drzewo :)
i o to efekty

Mam nadzieję,że Emi się spodoba- bo ja jestem z siebie dumna :P

Agusia jak się dzisiaj czujesz???

Sylwia widoczie mała Ci się juz na dobre w kanale rodym umiejscowiła - teraz to już nic nie pozostało po za czekaniem :)

Martuś a jak Ty się czujesz ?? udało się dotrzć do zoo

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #644565 przez slowiczek
Monia super Ci wyszlo :) jestem pod wrazeniem

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #644571 przez monika1984lodz
Dziękuje Słowiczku :blush:

ijeszcze dam Wam dzisiejszą Emi z przymiarki :P ciocia kwiatka zrobiła a tu taka niespodzianka i się mega ciepło zrobiło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #644611 przez mgielka22
Emisia jaka slicznotka :D

Martusia no zobaczymy jak z czasem wyjdzie napewno bede dzwonic i pytac jak cos :D

Jejjjj jutro mam nadzieje sie cos dowiemy :) heh nawet do Beti pisalam jaka pogoda w WAWIE bo moze analityk bedzie happy po week majowym to moze z radoscia da nam ten kredyt :P

12 lata 1 tydzień temu #644613 przez Sylwia26081982
Monia boskie drzewko i ta sówka na nim :) A ja czekam i czekam z niecierpliwościa na mój cud:)
Emi super w tej:) czapeczce
Cisza jak nigdy ale fakt pogoda piekna to sie w domku nie siedzi:)

12 lata 1 tydzień temu #644618 przez Mała
Witam
Ciężki dzień dziś był, rozpoczęty o 5:35, wczoraj przechwaliłam Olcię :S dziś dla odmiany po marudzę to może jutro wskoczy na swoje tory :blink: płacz o wszystko, normalnie robiła na złość każdemu i wszystkim razem, jak wczoraj wołała na nocnik tak dzisiaj był bunt nocnikowy

Kacperek Emi :)

Mgiełka a mnie położna mówiła, że zazwyczaj nacinają po tym samym nacięciu. Tylko akurat tutaj uczą nacinać na prawą stronę, a ja byłam nacięta na lewą i teraz mam dwa ooo

Sylwia ja bym umarła w tej windzie, o matko :ohmy:

Marta a może twinsy :blink:

Monika ty to masz kobieto talent, slicznie ci wyszło to drzewko :cheer: :)

12 lata 1 tydzień temu #644622 przez beti
Monia, cudne to drzewo, a wiesz że ja mam podobne na domu namalowane?? :) :D
Emisia przekochana :)

Fifi dziś spał uwaga 10 minut i tym oto sposobem już śpi :D chociaż i tak 25 minut śpiewał w łóżeczku mio mao, sto lat i aaaa kotki dwa :D :P

Wstawię Wam potem jak dziś tańczył w restauracji jak byliśmy :)

12 lata 1 tydzień temu #644629 przez beti
Apropo...sprawdźcie na swoich dzieciakach, ja wczoraj założyłam dość ciemne zasłony i Fifi dłużej spał, może i Wasze małolaty dadzą się trochę oszukać ;) :P

12 lata 1 tydzień temu #644637 przez maja1982
Witajcie po majowce:D

My dotarliśmy do domku po tyg.nieobecności :D

lolo dzisiaj nie spal (kurka to chyba 1 szy raz od nad jest na swiecie;)i tym sposobem też juz padl:)

Monia piękne drzewko:D

emi jaka slodziutka i piękna:D

Mgielka trzymam kciuki!

Sylwia juz bliziutko wasze spotkanie po drugiej stronie brzuszka:D

ja jutro w domku zostaje z Lolkiem jeszcze antybiotyk bierze,chce żeby się doleczył!

Mala oby wróciła jutro twoja Olcia:D

12 lata 1 tydzień temu #644645 przez pati-m
Witam po imprezie :)
Aaaale jestem zmęczona. Kacper przespał całą mszę w kościele a potem cudował na sali :) Ale oczywiście tata lub mama musieli być obok bo mały wstydzioch do nikogo sam nie poszedł :P

Monia - wieeeelki podziw! Pięknie Ci to drzewko wyszło! A Emi jak zawsze śliczna :)

Marta - oj rośnie fasolinka :) :blush:

12 lata 1 tydzień temu #644656 przez gosia2324
Spią :) padły dzieci jak muchy :0

Najpierw obiad u T potem jeszcze herbata u mojej mamy i o 19.00 wróciliśmy .

Monia,zdolna bestia z Ciebie :)Bedzie wiecej sówek?

A zapomniałam sie pochwalić mamy Lewa górna PIĄTKĘ !!!!!!
Tylko kiedy wyszła bo jest już całkiem spora :cheer:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #644660 przez Marta M
Jak dobrze być na bieżąco :) Udało nam się zaliczyć dziś zoo i obiadek na mieście, Maja jeszcze biega po polku z tatą...

A ja się nie mogę doczekać tego 9 maja :blush: Pati :woohoo: Bociany, gołębie :silly:

Widziałam zdjęcia ze spotkania :) Super :) Jogo jaki świetny kucyk :blush:

Amelko :kiss: :kiss:

Gratuluję wszystkich sukcesów :) Ola, Oliwka :woohoo:

Moniu spóźnione życzonka urodzinowe :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Haha, Dawidek jaka minka :side:

A Kacpero w butach wygląda nieziemsko :lol:

Emi :) Jak robiliśmy górę Maja też pierwsze na drabinę się wdrapywała :woohoo:

mgiełka trzymam kciukasy za jutrzejszą decyzję :)

Sylwia ale przygoda z windą :cheer:

Monia genialnie Ci to wyszło, jakimi farbami malowałaś? Emisia :) :)

Mała wolę jedno ;) Mam sąsiadów bliźniaków i się dość napatrze jakie to skomplikowane ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka