BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 dni temu #646910 przez Mała
Witam
Pozwolili mi pospać do 7 :lol: Teraz T zabrał Olę, więc mam tylko dla siebie 1-1,5h :lol: Miałam się wziąć za okna, ale się chmurzy i chyba dam spokój :S

Gosia padłam ze zwierzeń Jogo :lol: , to już masz dwóch szpiegów :S Nieziemsko muszą wyglądać takie dwa małe krasnalki, siedzące na podłodze i rozmawiające sobie :blush:

Marta tak z chemikaliami nie ma żartów, teraz to bezpieczny płyn do naczyń i woda z mydłem

Monika ja z Oli włosami też sobie nie radzę, jej sie tapirują i kręcą z tyły, a na czubku jej się kręcą i wygląda jakby miała irokeza, a do tego nie pozwoli ich związać ani wpiąć spineczki :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 dni temu #646929 przez Sylwia26081982
Witam się i ja. Pospaliśmy do ósmej :)

Agusia Zuzia się uspokoiła, na pewno dużo mniej się rusza do tego co było. JAk dłużej nie czuje to zjadam coś słodkiego albo zimnego się napije i wtedy daje znać o sobie. Dziś w nocy obudził mnie ból a później brzuch mnie bolał jak na zbliżający się okres, nie wiem czy to dobrze?? Teraz już nie boli , nie wiem o co chodzi może śpiąc na boku za bardzo ją uciskam..

Jogo super , mądra dziewczynka :)

Wrócę jeszcze do drzewka Moni, ja byłam pewna że to taka naklejka..a Ty to farbkami własnoręcznie malowałas,jestem pod wrażeniem. No i Emi super z tą spineczką wygląda, blondyneczka :)

Mgiełka powodzenia w Urzędach :)

12 lata 5 dni temu #647062 przez Pyśkaaaa
hej :)
Monia ależ z Emi kochany aniłeczek :*
Jagódka jest cudowna i na prawdę slicznie mówi :)
Kasia ale masz ładną córe :)
Migiełka gratuluję...

dziewczyny u mnie nie ma co pokazywać brzuszek raczej taki przejedzony.... ale jak sie zmobilizuję to wstawię jakieś zdjęcie :)

ja ostatnio jestem taka dentką wracamy z pracy jemy obiadek i na dwór do wieczora przychodzę i padam razem z Frankiem....

a dziś to chyba ze 30 stopni jest na dworku aż żal dupkę ściska że w pracy trzeba siedzieć...

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #647094 przez slowiczek
witam :)

pogoda śliczna ale jak dla mnie to jest już za gorąco :P

fajną jazdę miałam dzisiaj :), w ogóle słuchajcie tak się skumałam z tym moim instruktorem, na do widzenia całuje mnie w policzek i przytula haha :laugh:, ostatnio pożyczał ode mnie pieniądze na papierosy bo przed wypłatą był spłukany :silly: generalnie bardzo fajny facet ale życie dało mu ostro popalić

Jagódka, zapisuj się już dziś na konkurs recytatorski :) :kiss:

kurcze, ostatnio kiepsko się czuję, często mi się robi słabo, ręce mi się trzęsą, serce mi kołacze, mrowienie, drętwienie i inne cuda - w ogóle jestem jakaś taka osłabiona, źle sypiam :dry: mam nadzieję, że to tylko niedobór magnezu lub potasu, bo miałam już podobne akcje wiele razy, hmmm lecę po coś do apteki, a swoją drogą jutro rano pójdę zrobić badania krwi :(

12 lata 5 dni temu #647098 przez pati-m
Witam po pracy :)
Właśnie Kacperek usnął, a ja śmigam dopakować ostatnie rzeczi i niedługo jedziemy :laugh:

Jagódka zaskakuje jak zawsze :) A ja i tak uwielbiam to jej "a tuuuuuu?" :blush:

Pyśka - jeszcze chwila i będziesz cały czas w domku :)

12 lata 5 dni temu #647107 przez Pyśkaaaa
Pati zabierz mnie ze sobą :P wiem wiem że jeszcze chwila ale już bym chciała wogole mam dziś tak mało roboty....
mam nadzieję że chodzjutro bedzie ładnie bo o 12 zawijam sie do gina zobaczymy co tam słychać u fasolinki i troszkę sie stresuję

12 lata 5 dni temu #647110 przez pati-m
Jeeejku super :blush: Nie ma nic milszego niż podglądanie fasolki :woohoo: :woohoo:
Bierz szybkie L4 i jedźmy razem :)

12 lata 5 dni temu #647114 przez Pyśkaaaa
pati-m napisał:

Jeeejku super :blush: Nie ma nic milszego niż podglądanie fasolki :woohoo: :woohoo:
Bierz szybkie L4 i jedźmy razem :)

szybkie L4 hahaha :P
jeszcze chwilę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 dni temu #647116 przez Pyśkaaaa
słowiczku a Ty sie bierz za siebie :*

12 lata 5 dni temu #647121 przez pati-m
slowiczku - śmigaj na te badania krwi :kiss:

12 lata 5 dni temu #647130 przez Marta M
Sylwia nawet to delikatne C to nie byle co ;)

Pati co się odwlecze :blush: :blush:

Mój brzuch jak u Pyśki jeszcze nie jest efektem ciąży, ale co się dowiedziłam? Że nasz dzidziuś byłby piątym z 2013 na naszym osiedlu :lol: :lol: Byłoby to chyba 38 dziecko jak na 32 rodziny :side: :side:

słowiczku uważaj na tego instruktora :silly: :silly: Ale przede wszystkim uważaj na siebie, znaczy dbaj o zdrowie!

Jogo :woohoo: :woohoo:

Zadzwoniła do mnie bratowa że jutro przywiezie do mnie T i dwie siostry Sławka, to będę mieć babiniec :woohoo: :woohoo:

12 lata 5 dni temu #647138 przez Pyśkaaaa
Martuś? a Ty na kiedy masz termin? bo nie pamietam... ja mam nadzieję że jutro dr założy mi kartę ciąży i termin wyliczy we wro na 1 wizycie wszystko miałam...

12 lata 5 dni temu #647139 przez mgielka22
Gosiu jedyne co to w duzym pokoju bedzie inaczej ustawione tam gdzie stoi tv to bedzie sofa na przeciwnej scianie mebloscianka na tv i ksiazki. w sypialni po srodku ja lozku postawie w druga strone zeby nei spac nogami do drzwi i Lili tez w druga strone postawie lozko oczywiscie bedzie miala inne bo tam tylko w tych pokojach szafy w zabudowie zostaja ;)A rata na obecna chwile wyniesie nas 950zł ;) za wynajem place 1000zl ;)

Jogo powalasz mnie Lili sie nei uczy zadnego wierszyka :P

A brzuchy to jeszcze troche ;)

Byulam dzis u notariusza zalatwiac. Wlasnie Gosia powiedz mi jak sie zlaatwia te wnioski w sadzie, w urzedach itd bo nic ztego niezrozumialam...wiem ze u notariusza place 4200 w tym sa te taksy, odpisy, podatek PCC i oplata sadowa a co dalej ja to zanosze czy jak to wyglada???

12 lata 5 dni temu #647140 przez katy25
witam sie i ja:)

slowiczku - marsz na badania!
Ja tez ostatnio kiepsko sie czuje ale tlumacze sobie to @, ktora nie dosc ze sie sponila tydzien :angry: to jezcze trwa jakos dlugo...

mgielka - gratulacje!
Na pewno odczuwacie ogromną radość! cieszę sie razem z Wami, nie ma jak własny kąt!
Będziecie odnawiać???

Ja ostatnio mam jakies gorsze dni, wracam z pracy to od razu do garow... dzieciaki siedza na dworzu- wczoraj Samiczek ładnie zjadł na dworzu, wybawił sie, wykąpałam ich i zasnęłam nie wiem kiedy?

jestem dziwnie znudzona wszystkim dookoła - nie bede Wam smęcić, ale... jakoś mi źle. Dzis aby poprawić sobie humor szukałam wycieczek wakacyjnych ale ceny SZOKUJACE... za Ines musze juz zaplacic normalnie bo bedzie miala skonczone 6 lat, za Samiego na szczescie nie place do 2 roku zycia. Musze dzis z mama pogadać gdzie ona chce wyruszac? Ja chcialam Egipt ale strasznie drogi w tym roku. Zreszta chyba nigdy nie należał do tanich...:(

Dla mnie tez juz strasznie gorąco - na szczescie nie mam naslonecznionego pokoju w pracy bo bym tu zeszła...

12 lata 5 dni temu #647142 przez mgielka22
Pyskaaa to tylko sie cieszyc ze bedziesz miala msce pracy naprawde to rzadkosc ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka