BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #651124 przez fanka
Gosia Dawid dostanie tą wywrotkę gazetki.biedronka.pl/g89,modnie_i_radosn...i%20rado%C5%9Bnie/26
jego kolega z piaskownicy taka ma i Dawid szaleje na jej punkcie, kiedyś nawet o 2 w nocy sie obudził i o niej opowidał!!!
kurde ale pysk wysypało jak nastolatce z trądzikiem!!!!!!! :angry:
mój M pojechał 5 minut temu do pracy na rowerze a właśnie zaczęło lać strasznie!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651131 przez gosia2324
Fanka, Kuba ja ma i betoniare zabawki wadera są na dłuuuuugo :)

11 lata 11 miesiąc temu #651134 przez fanka
Gosia Dawid ma mała wywrotkę i małą betoniarę i widzę, że nie do zdarcia, do tego w bardzo przystępnych cenach. Ale ta duża wywrotka to dla niego jakiś szał, chodzi i na okrągło nawija : Patyk (Patryk) duzeeeee auto!!! i tak w kółko :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #651145 przez pati-m
Jestem :)
I na początek kopniak dla każdej która śmieje się z naszego wozu :P :side: Nununu :silly: :lol:

Marta - DZIĘKUJEMY ZA PRZEMIŁE PRZYJĘCIE!!! :kiss: :kiss: :kiss: S. wcina ciacho :woohoo:

Wychwalam Jogo z mamą - przeurocze :)
Olci też nie poznałam! Jakie włoski!!! :)
Fifik szałowy :)
Kinga też się zmieniła - za rzadko ją widujemy.
Dawidek :kiss:

Gosia - no tyle różu na raz to ja nie zniosę :P

Zaraz wstawię wam jakieś fotki ze spotkania :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651153 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacper poza autkiem - jeździkiem, najbardziej był zachwycony... wózkiem :)
A Maja oczywiście przesłodka. A jej "Maaaaa", czyli Maja uroczo brzmi :) :blush:

11 lata 11 miesiąc temu #651155 przez pati-m
Pytanko do beti (a może do innych dziewczyny też :) )
Rozmawiałam dziś z Martą o wakacjach i wyjeździe do Chorawcji. Może byśmy się zgrały i pojechały razem w trzy rodzinki? :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651157 przez fanka
Maja, Kacpero- widać, że spotkanie udane!!! a Kacper z czajniczkiem :kiss: :kiss:
Gosia Ty szukasz prezentów na dzień dziecka a ja natchnienia na prezent urodzinowy dla mojego M i nie mam kompletnie pomysłu, a na Dzień Ojca wymyśliłam, że przygoruje mu takie pudełko pełne słodyczy jakiś które lubi , co myślicie fajny prezent czy nie bardzo? no bo w końcu to ma być prezent od dziecka ;)

aa Beti kupiliśmy w końcu sandałki w daichmannie więc bedą się chłopcy różnić.Ja to ogólnie nie lubię facetów w sandałach , na dziecku jeszcze zniosę bo nie będę go męczyć w upały ale na dorosłym facecie to już fuj :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #651159 przez pati-m
fanka - my na Dzień Dziecka Kacperkowi chcemy kupić właśnie jakieś autko z Wadera. Ma betoniarkę i straż pożarną, ale ostatnio zachwycił się w sklepie wywrotką :) Poza tym dziadkowie kupują mu biegówkę :)
A na Dzień Taty to kupię breloczek ze zdjęciem, taki jak dziewczyny zamawiały rok temu.

11 lata 11 miesiąc temu #651165 przez fanka
Pati no ja ten breloczek własnie w tamtym roku zamawiałam więc teraz coś w innym guście chciałam wymyślić. Mam jeszcze trochę czasu to coś wymyślę..

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651166 przez slowiczek
Nati padla bardzo wczesnie jak na nia bo o 20:30 a ja przez ostatnie 2 h pisalam wypowiedz na e-learning ale jestem niesamowicie dumna z siebie, super mi sie dzis mysli :) :silly:

Gosia, ja mam juz upatrzonych pare drobiazgow dla Nati, nie wybrałam jeszcze ostatecznie ale kazda jedna rzecz jest zwiazana ze swinka Peppa wiec nie bedziesz zainteresowana :) dla Natalii Peppa jest absolutnym numerem 1 :) zna niewiele slow ale "peppa" slysze w domu po 100 razy dziennie :S :side:
a na dzien ojca zrobimy wlasnorecznie z Nati laurke, na pewno nie bede nic kupowac

Kacperek i Maja, ale randka :) :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #651169 przez fanka
lece spac bo od jutra znów mój kołchoz czeka...
dobranoc!!

11 lata 11 miesiąc temu #651175 przez pati-m
slowiczek - ja z Kacperkiem na dzień babci i dziadka odcisnęliśmy jego rączkę i stópkę na kartonie (pomalowane wcześniej farbą), podpisaliśmy i włożyliśmy w antyramę. Dziadkowie wzruszeni, a dzieła wiszą u dziadków w mieszkaniach :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651180 przez slowiczek
no właśnie, o odciskach na laurce też myślałam :) a resztę domaluje Natalia - wkoncu to ma być prezent od niej :), a jest bardzo twórcza, dziś rysowała świeczką po oknie :huh: :silly:

btw ja mam odciśniętą w gipsie rączkę 2-miesięcznej Nati, taaaaaaakaaaaaaaaa maluuuuuusia :blush: i na roczek też jej robiliśmy odciski rączki i nózki, super pamiątka

11 lata 11 miesiąc temu #651181 przez beti
Kacpiś :kiss: i Maaaa :kiss:

Pati, akiedy i gdzie chcielibyście jechać? :) My jeszcze się nie zorganizowaliśmy, bo dużo się dzieje i finansowo i remontowo i jeszcze w kilku innych poziomach :silly:

Fanka, pokaż sandałusie :)

11 lata 11 miesiąc temu #651182 przez pati-m
Ja mam odciśnięte w gipsie jak Kacperek miał 4 m-ce, jego pierwsza Gwiazdka :blush:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka