BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #662532 przez beti
Agusia, Fifi bezproblemowo ząbkował, więc nie poradzę :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #662638 przez pati-m
Witam,
Kurde ale ja ostatnio miewam sny!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia - Kacper 5-tek jeszcze nie ma. Cały czas się przebijają i strasznie się ślini czasami.

Emi - siama :kiss:

Fifik pięknie dosypia :laugh:

Jagódka Gwarek :lol: :kiss:

Ja mam dziś dzień mamy i taty w pracy.

11 lata 11 miesiąc temu #662663 przez Pyśkaaaa
witam :)
matkooo jaka mielismy masakryczna podroz cala droge mnie mdlilo ze glowa nie moglam ruszyc do tego Franek nam sie 2 razy shaftowal na szczescie jakos dojechalismy

witam nowa mamusie :)

ale wy zboczuchy jestescie

a ja dzis mam wyzwanie :p zostaje z 2 maluchami Mama Kai musiala jechac na badanie a K musi sprawy pozalatwiac :)

11 lata 11 miesiąc temu #662680 przez pati-m
Pyśka - no to mała wprawka będzie :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #662692 przez monika1984lodz
dzien dobry

proszę o cierpliwość dzisiaj- więc jak któras ma więcej to nie krępować się i wysyłać- przyjmuję każdą ilość

Pysia mówisz małą wprawka :)

Agusia Emi to ostatnio ma tak różnie z kupami,że ja nie wiem na czym to polega- może i te piątki idą bo akcje ma nie z tejziemi czasami

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #662702 przez Agusia83
Dzien dobry :laugh:

Dziewczyny, mamy pierwszego czerwcowego, a raczej majowo-czerwcowego dzidziusia :laugh:

Pyskaa, wspolczuje samopoczucia,,,mam nadzieje, ze jak zostaniesz z dzieciakami, to wszystko sie unormuje.

Wyobrazcie sobie, ze Emi wczoraj zasnela o 17 i obudzila sie o 6 rano B) B) B) a w domu tak jej sie nie zdarza :blink:
Emisia tez ma swoje humorki,do tego slini sie i te kupy, wklada lapki do buzi i wszystko gryzie, wiec mysle, ze to te piatki...

Nuna :kiss: :woohoo:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #662995 przez Sylwia26081982
Jogo co dzień zaskakujesz coraz bardziej :)

Emi spryciulka :)

Nie widziałam zdjęć synka Stokrotki..

Stokrotka daj więcej i rozgość się tak jak ja:)

Diwidzio słodki..kied mój Aduś powie że mnie kocha..na razie tylko łapkami obejmuje i tak klepie haha też słodkie.

Pomysł Gosi z kokardą genijalny :)

Agusia niesamowite wrażenia..taniec, sexi gorset..mój T też by chciał ale ja się wstydzę , zaczne śmiać i nici z sexownej sceny D:D

Co do ząbków nie pomogę, bo Adiemu powychodziły a ja nie wiem tam z tyłu jakie..nic mu się nie działo jak do tej pory..

Juz są czerwcowe maluszki..mmm jak miło, pamiętam jak podglądałam czy jakieś majowe dzieciątko juz jest :)

Ja jestem po wizycie położnej..przyszła jakaś inna na zastępstwo, bota nasza chora..ej pierwszy raz spotkałam sie z tak nieżyczliwą babą, to że Zuzia nie należy pod jej opiekę nie znaczy że ma być taka obojętna.. Mówi mi żebym pilnowała jak śpi, zeby jej się głowka nie odkształciła, bobędzie miała jedną strone szyi krótsza..Adi spał przez 3 miesiace na jednej stronie, az mu sie głowka spłaszczyła, wtedy uwazałam i mu przestawiałam jak zasnął, dziś ma głowkę jak marzenie i szyja równa.. I co jeszcze mi powiedziała, że jak Zuzia leżyna brzuszku i jej nózki porównuje to wydaje jej sięże ma jedną troche krótszą..ale ona nie jest pewna bo zgjęcia ma w tych samych miejscach i raczej niemożliwe ale zebym zapytała lekarza jak będe za 3 tygodnie.. Ejjj nastraszyła mnie i sobie poszła pizda jedna, jak przyjdzie ta mojato jej powiem żeby nikogo nie podsyłała, ze poczekamy aż wyzdrowieje.
A no i co jeszcze Adi chyba pójdzie od przyszłego tygodnia do żlobka..ale takiego gdzie jest 4 dzieci .. cieszczę się ale z drugiej strony boję, już przeżywam jak mu będzie..

Dzięki dziewczyny za pomysły, hulajnoge mu kupiłam na urodziny..a teraz chciałam taki namiot z tunelem..ale okazało się ze ma, zapytałam w końcu jego mamy co mu kupić i mówi że z ciężarówki albo koparki by sie cieszyl.. no i chyba to mu kupie jak znajde na necie coś sensownego..

11 lata 11 miesiąc temu #663062 przez iwonaNAVI
Witam nadrobilam wybaczcie ze nie odp ale dzis mam gorszy dzien tak mi sie spac chce ze zaraz sie klade poki Oliwia spi

11 lata 11 miesiąc temu #663450 przez Marta M
Witajcie, ja się tylko melduję z domu, narazie nie mam jak nadrobić, postaram się na dniach ;)

Miłego dnia póki co :blink: :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #663453 przez pati-m
Kurczę a co tu dziś tak cichutko? Włączyłam lapka z myślą, że muszę was nadrobić a tu raptem 2 posty przez cały dzień.

No i po dniu mamy i taty. Maluszki pięknie wystąpiły i zatańczyła - jestem z nich dumna :)
Największy szok przeżyły jak po występie i po grillu wjechał tort w kształcie biedronki (bo moja grupa to "Biedroneczki") :) Fonntnna z ognia, wielka biedronka i uśmiechy i piski maluchów - faaaajnie było :)

Ale już dziś wiem, że poniedziałek mam przerąbany bo pracuję od 6 do 17, a o 17 jeszcze rada, czyli w pracy będę gdzieś ok.19 ;)

Sylwia - w pierwszej chwili jak szybko przeczytałam Twój post to zrozumiałam, że Zuzia idzie do żłobka :cheer: Pomyślałam - o matko! Ale potem doczytałam :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #663545 przez gosia2324
Ale cichutko dzis!

u nas szaro buro. dla poprawy nastroju napadłam na H&M i Mohito :silly:

Jeśli któraś z Was jest zainteresowana tymi koralikami zręcznościowymi to POLECAM :)
W sam raz do raczki naszych maluchów, są śliczne i kolorowe :)

Ale mam zgageeeeee :dry:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #663582 przez Sylwia26081982
Pati haha Zuzia do zlobka..no ale takie maluchy też oddają..

Marta no nareszcie:)

Gosia zgaga dobrze wrozy:)

Faktycznie pusto tu jakoś dzisiaj..

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #663593 przez monika1984lodz
dobry wieczór
zimno cimno i w ogóle

Gosia zgaga powiadasz

Pati no wyobrażam sobie zachwyt dzieciaków :D ale musiało być świetnie :)

Emi coś nie wyraźna- niby temp. ni ema ale kolacji nie ruszyła prawie wcale a po kilku łykach zaczęło ją ciągnąc na wymioty :( coś mi się nie podoba :(

hao co tu tak cicho?????

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #663658 przez mgielka22
Hej ja po dniowce masakra do tego sie zakulam dzisiaj jakis kijowy dzien mnostwo papierow do tego pobieranie krwi bo nie wiadomo co to moze byc choc babka od ktorej sie zakulam nie wygladala i nie widac by chcorowala na jakis HIV czy WZW bdw z Krakowa... nie wiem co w Soli robi...

Sylwia nie nakrecaj sie moze ta baba nie wie co mowi a poza tym noworodkowi nei naciaga si enozek jakas walnieta typka... nie sluchaj bo jakbys tak miala we wszytsko wierzyc i doszukiwac sie w zdrowym dziecku chorob to bys szybko osiwiala...

Jogo normalnie chcialabym Cie na zywo posluchac :D

Stokrotka witamy :) pokaz sie z synkiem bo nie widac nic :(

Oczywiscie w banku kolejny problem mowie wam zygam juz tym...wstrzymali wyplate srodkow bo na zaswidczeniu byla inna kota niz we wniosku gdzie ich nagle interesuje to ile dostalam kredytu gdzie mam splacona polowe no paranoja!!! Musialam jechac pisac kolejne oswiadczenie i sie zas cholera wszystko wydluza a w akcie do kona miesiaca musza miec srodki na koncie Ci ludzie...

11 lata 11 miesiąc temu #663673 przez gosia2324
Mgielka cos kiepski ten bank, jak maja taki balagan w papierach i co dzinnie znajduja kolejny blad :dry:
Macie juz klucze?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka