BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 8 miesiąc temu #770072 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #770075 przez Mała
Pati noc była słaba, płakał i skarżył się na ucho, dałam mu przeciwbólowy, a w dzień znów się nie mógł zdecydować czy boli czy nie czy swędzi, czy co :dry: Gorączki nie ma, chociaz to nie wyznacznik, bo kiedyś miał wysięk a gorączki nie. Sam,a nie wiem, zobaczymy jak będzie w nocy

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #770079 przez pati-m
No niestety z uchem to podobno lubią wracać infekcje. Moja mama z moim bratem to tyle się nachodziła do laryngologa, że szok. Potem to jak już szedł chodnikiem w stronę, gdzie była przychodnia to był wielki płacz, nawet jak to był zwykły spacer. Zapalenia, przebijanie, infekcje itp. Ech...

A ty lepiej się czujesz? Bo ostatnio też coś cię pobierało?

11 lata 8 miesiąc temu #770085 przez gosia2324
KAMILEK :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #770091 przez Mała
Pati kurcze, oby jej pomogli. Moja sis tak walczyła z uszami, z resztą to tej pory jej nie odpuszczają, ile ona zastrzyków na nie wybrała to głowa mała.

Dzięki, że pytasz :kiss: bolała mnie głowa przez 2 dni,ale to już po ścianach chciałam chodzić i kark, a wczoraj mnie przeczyściło i prawie jak ręką odjął, także nie wiem co to było. Oby nie wróciło ;)

11 lata 8 miesiąc temu #770094 przez pati-m

11 lata 8 miesiąc temu #770096 przez monika1984lodz
Gosia :kiss: :kiss: :kiss:

Mała - no też tak myśłę ,ze nam pasuje :P :D :blush:

PAti spakowana??? :silly: a ze szwagierką nieżle

Biednuy Kamil :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 8 miesiąc temu #770101 przez Mała
Pati no wiesz co :cheer: :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #770103 przez pati-m
Monia - nie :P Czekam aż Kacper uśnie. Ale to tylko kilka rzeczy więc dam radę w 15 min :)

11 lata 8 miesiąc temu #770123 przez iwonaNAVI
Pati masakra ...

Kamilek zdrowka Ty sie biedy nacierpisz przez to ucho :(

11 lata 8 miesiąc temu #770166 przez beti
Hej kochane,
Kubciu i Kamisiu, zdrowiejcie dzieciaczki :kiss:

Marta z Mają jak zawsze śliczne kobietki :kiss:

Pyśka, uważaj na siebie kochana :kiss:

Fifiś zasypia a ja się biorę za książkę :)

Pati, miłego wyjazdu, zazdroszczę po cichu :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #770168 przez Agusia83
hej dziewczynki. My wczoraj byliśmy na chrzcinach u znajomych...chrzczona dziewczynka miała już roczek i pieknie chodziła i pani w restauracji non stop przychodziła do mnie i pytała czy obiad podać, a może kawę sobie życzę, bo myslała, że to Artusia impreza :silly:
A on był bardzo grzeczny i towarzyski... :laugh: :laugh: Wszyscy byli zachyceni jego postura i tym, że taki śmieszek z niego :laugh:
Dziś Emisię D. już przywiózł od babci, ale się za nią stęskniłam...ona zresztą też :silly: jak tylko weszła to rzuciła mi się na szyję...ponoć D. u babci też :laugh: Artuś od 40 minut śpi, a moja królewna właśnie usypia.
Ciekawe jaka będzie noc..bo ostatnio są masakryczne, milion pobudek...kiedy to się skończy?

Mgiełka, wszystkiego najlepszego kochana :laugh: Dżaga 18-stka :laugh: Zdrówka, zdrówka i jak ja to zawsze piszę pieniędzy, bo jednak bądź co bądź, są baaaardzo ważne...

Mała, życzę zdrówka Kamisiowi, on to ma z tymi uszami, cieszę się, że chociaż Tobie ten ból głowy przeszedł.

Pysia, rany, oszczędzaj się, nic nie rób...mógłby Ci ktoś pomóc przy Franiu, jakby trzeba było? Niech Antoś jeszcze posiedzi przynajmniej do 38tc...a bierzesz magnez?

Gosia, wyobrażam sobie jak się musiałaś bać o Kubę...dobrze, że szybko zajechaliście...niestety wiele szpitali nie jest przystosowanych do pobytu rodziców przy dziecku :( Oby szybko Kuba wyzdrowiał.

Pati, pamiętasz jak pisałam będąc w ciąży, że ledwo chodzę? mam rwę kulszową, w nocy prekręcam się na bok ze łzami w oczach, ledwo , co chodze, krocze mnie boli, czuję jak kości mi się rozchodzą?Przy Emi tak nie miałam...a teraz to była mordęga...ale wiesz..powoli zapominam...ale ten ruszający się brzuszek??????cudo :laugh: :laugh:

Słowiczku, gratulacje dla Natalki. Jestem pod wielkim wrażeniem :laugh:

Monia, super lampy, chyba będę też musiała taką zakupić. A dzwoniłaś do mamy by ją ochrzanić, że nic Ci nie powiedziała?

Iwonka, dostałaś @?

Właśnie Marta, ślicznie wyglądacie z Maja...a brzuszek zakryty :silly:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #770177 przez iwonaNAVI
Aga nieee

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #770178 przez maja1982
Witam sie :)

wróciłam wczoraj od rodziców :) marta ja nie w ciaży a też korzystałam i odpoczywałam - a dziadkowie mogli sie wnusiem nacieszyc :)

pati -
szczęsliwej podrózy :)

pyska - o makto :cheer: oszczędzaj sie!!niech jeszcze maluszek posiedzi troszkę w brzuszku :)

monia - to niezłą noc Ci zafundowały "córeczki" hhiihi

mała - zdrówka dla Kamilka :kiss: ja miałam teraz w weekend takie bóle karku promienijace do ramienia i jakby ból u podstawy czaszki- aż zmierzyłąm cisnienie i (92/74) :S

gosia - o jacie :( dobrze ze juz najgorsze za wami :kiss: wiem ze cięzko na krzesle "spać" ale czego sie nie robi dla synusia

c.d.n

11 lata 8 miesiąc temu #770185 przez iwonaNAVI
Agusia Artus rosnie w oczach...z dnia na dzien coraz wiekszy :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka