BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #792261 przez pati-m
słowiczek - no ja zgapiłam od ciebie z wczoraj i dziś mamy rybkę, ziemniaczki i surówkę z zielonych pomidorów :)
A na deser fornetti :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #792269 przez Pyśkaaaa
a ja zupke jarzynową i spagetti a na deser nie wiem

11 lata 6 miesiąc temu #792326 przez maja1982
a Wy mi tu znowu z jedzeniem wyskakujecie ;) a ja śniadanie wciągnęłam a już nie mam nic :(

dopije kawę i sie zwijam ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #792356 przez Sylwia26081982
Slowiczek cała przyjemnosc po mojej stronie:)

Pobudka ze smokiem tez mnie rozwaliła, ale jakie dziwne uczucie,a z drugiej strony zrozumiałam dlaczego niektóre dzieci tak je uwielbiaja, fajną miał konsystencję, taki twardy jak lizak, o boże nie, zapomnijmy o tym :D Ale to wszystko przez zmęczenie,a może nie tyle zmęczenie bo nic takiego nie robie ale to spanie mnie dobija.

Maja daj znac jaka reakcja na niespodzianke:)

Zuzia śpi po raz kolejny a ja juz jestem jak nowo narodzona, myślę że niedosyt spania juz zaspokoiłąm. Dziś mam zupke z wczoraj, taka jarzynową i dorobie naleśniki z serem, juz obiecałam, a jutro pizza koniecznie bo chodzi za mna, a po jutrze rybka, bo mi smaka narobiłyście:)

Sama bym się pobawiła z masą solną ale Adiemu się znudzi po 10 minutach i zostane ze wszystkim sama.

Pati i podjęliście juz decyzje co do fotelika, nosidełka czy gondolki ?? Ja patrzyłam tutaj za takim wózkiem co masz, a ja bede miała i ceny to kosmoś, w Pl 900zł a tutaj na Pl 2000zł :cheer: Oszaleli, nie wspomnę że te nowsze modele to jeszcze raz tyle..

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #792377 przez pati-m
Sylwia - no to faktycznie kupa kasy! :cheer: My za naszą spacerówkę tez daliśmy ok. 1000zł, bo mi się jeszcze torby do kompletu pod kolor zachciało :silly: Teraz już tak nie będę cudować i zostaję z tą co mam :)
A najprawdopodobniej wybierzemy właśnie tego matrixa. Po przeanalizowaniu za i przeciw raczej ku niemu się skłaniamy. Przyznaję, że twoja opinia mnie najbardziej przekonała i widzę, że Zuzia do tej pory ma w niej wygodnie :)
Tylko na pewno będziemy zamawiać przez neta, bo wtedy kosztuje ok. 600zł ten light II, a jak się pytałam w sklepie to 800zł wołają, więc 200zł drożej :cheer:

11 lata 6 miesiąc temu #792388 przez pati-m
Syliwa - a ile wychodzi cię przesyłka do Polski? Zobacz jaka tu fajna cena
tablica.pl/oferta/spacerowka-wozek-jane-slalom-r-ID3exfJ.html
I my mamy kropka w kropkę taki sam :)

11 lata 6 miesiąc temu #792393 przez Pyśkaaaa
a ja se pomyślałam że leniuchowac nie bede i łapię sie za prasowanie i juz żąłuje matko jak mnie plecy bolą ale jeszcze kilka koszul i koniec :P

11 lata 6 miesiąc temu #792425 przez pati-m
KUPIŁAM GONDOLKĘ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Znalazłam przez przypadek za 280zł z przesyłką, w idealnym stanie, taką jak chciałam, kolor szaro-liliowy :woohoo:
Ale się cieszę! Zaoszczędziłam i to sporo! :laugh: Cieszę się jak dziecko :)
O taka allegro.pl/show_item.php?item=3713068653

11 lata 6 miesiąc temu #792438 przez Sylwia26081982
Pati az mi dreszcze przeszły , a jaka cena :cheer: extra :) Mysle ze bedziesz zadowolona, ja jestem i tak jak mowisz do dzis Zuzi wygodnie ale mysle ze jeszcze gora miesiac i dajemy na siedzaco bardziej, bo juz chce Zuza swiat ogladac , jeszcze pomaga złożona budka:)

Co do wózka to ładny i fajna cena ale ja swój uzytkuje już dwa lata i cały stelaż sie chwieje i jakoś nie mam zaufania, ten ok 1000 jest ok cenowo, juz obgadane, zaklepane, tylko zamówie i rodzice mi przywiozą bo jada na
święta więc za przesyłke nic nie płacę :)

11 lata 6 miesiąc temu #792441 przez pati-m
Aaaa no to też super, że tak wam się trafiło :)
Jak zobaczyłam tą gondolkę to tylko chwilę się zastanawiałam. Zadzwoniłam do babki, wypytałam i jest mój.
Zuzia ma pół roczku i jak sama mówisz jeździ na płasko, dopiero teraz wskakujecie w podniesione oparcie, więc mam nadzieję, że nam też tak ładnie posłuży :)
No i S. zadowolony, bo w cenie 600zł będziemy mieli i gondolkę i łóżeczko :woohoo:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #792442 przez pati-m
A co do stelaża, to my ten wózek mamy prawie 1,5 roku i nic się nie dzieje. Zwiedził z nami pół Polski i zagranicę, składany setki razy i w 100% sprawny, nic się nie chwieje. Teraz Zuzia go w lutym odziedziczy i mam nadzieję, że kolejne 2 lata będzie nam służy :)

11 lata 6 miesiąc temu #792456 przez iwonaNAVI
Hej ja po pracy ale masakrycznie boli mnie glowa tak jak kiedys nie wiedzialam co to bol glowy tak teraz coraz czesciej mi sie zdarza...zmierzylam temp i mam opad i do tego cisnienie 97/70 puls 82 wiec za niskie cisnienie
ale juz walnelam sobie kawe siekiere troche usiadlam na dupie odpoczelam i jakby lepiej

Oliwii znowu wrocil ten dziwny ranno-wieczorny mokry kaszel nie wiem czy isc z nia do lekarza czy co? bo caly dzien spokoj tylko rano kaszle i wieczorem...nie wiem moze to z nocy albo na zmiane temp jak sie napali w piecu jest suche powietrze

Maja a co to za fajna praca 3 dni w tygodniu :) super tez bym tak chciala :)

Gosia ja opony juz dawno mam zmienione :) ale mam mechanika w domu wiec wiesz :P

Emi super ze juz lepiej :) uff
Kamilku ty tez poganiaj wirusa

Lilka zdrowka :)

a z tym spaniem to ja ostatnio musze po pracy troche odespac wstaje 5:30 a pozno ide spac wiec tez taka senna chodze

11 lata 6 miesiąc temu #792458 przez slowiczek
Pati, no to Ci się trafiła okazja :)
a, mam do Ciebie pytanie - Ty pisałaś chyba, że masz upatrzony dla Kacperka jakiś fajny zestaw z Tomka ? pokaż jaki :)

11 lata 6 miesiąc temu #792478 przez pati-m
słowiczek - jeszcze tak w 100% nie mam wybranego. Kacper ucieszy się z każdego :) Zastanawiam się nad tego typu allegro.pl/kolejka-tomek-i-przyjaciele-d...hit-i3690252529.html bo to są te klocki jixin, które by pasowały do lego duplo, które mamy i mógłby sobie rozbudowywać zestaw.
Tu są inne z tej serii allegro.pl/kolejki-i-tory-jixin-93573?st...=tomek+i+przyjaciele
Bo z fisher price ceny kosmiczne, a tak naprawdę w zestawie jeden domek, tory i cuchcia ;)

11 lata 6 miesiąc temu #792485 przez slowiczek
no wiem, że drogie niestety
to na przyklad fajne mattel.strefamarek.allegro.pl/tomek-i-pr...rol-torow-y3418.html no ale cena już mniej...
dzięki, może sobie coś z tego wybiorę, bo chcę coś tej mojej fanatyczce kupić Tomkowego na Mikołaja :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka