- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Villemo napisał:
hhaha ja mam odwrotny problem rozepchało mnie strasznieWyglądam śmiało na 6-7 miesiąc i chyba nadal jestem tu dominatorką jeśli chodzi o wielkość brzuszka
Mnie też strasznie wypchnęło do przodu

A dziś dodatkowo mam jakieś wzdęcie - pewnie po tej glukozie

To zupełnie jak szłam na usg w 12 tc... Zaczęłam się rozbierać pewna, że będę miała dopochwowe a lekarka do mnie, że będzie przez brzuszek. Na to ja, się zapytałam czy na pewno bo to dopiero 12 tc a ona do mnie o rany a ma pani brzuszek tak na 18 tc no to w takim razie dopochwowo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Z dobrych wiesci - odebralam krew mojego chlopa i ma AB Rh- hurrrraaaaa, nie mamy konfliktu tralalalal
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja wrocilam wlasnie od fryzjera scielam wlosy do ramion tak mi teraz zal
ale co tam odrosna a wygodniej bedzie je mi teraz myc umowilam sie tez na sciaganie koloru jak szalec to szalec
zapisalam sie tez na usg połówkowe i 4d i kurcze w ten sam dzien mam poczatek zajec w szkole rodzenia i jestem zla bo nie bede na pierwszych zajeciach
Papi jeszcze docenisz tą wygodę zobaczysz

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dziś zaczęliśmy 19 tydzień, właśnie próbuję wkleić jakiś suwaczek, ale to dla mnie czarna magia więc pewnie trochę to potrwa, ale mąż już w drodze do domu to pomoże

Ja leżę w domu już od początku grudnia, właśnie z powodu anemii i na głowę mi już pada to nicnierobienie i kiedy okazało się, że wyniki się poprawiły i mogę wracać do pracy to dostałam potwornych bóli podbrzusza i dowiedzieliśmy się, ku uciesze męża, że zostaniemy rodzicami

Ja przez pierwszy miesiąc to byłam w szoku, lekarz mnie ostrzegał, że może być problem i żebyśmy sobie dali 2 lata na próbę, że trzeba być cierpliwym, a tu rachu ciachu, młody mąż

- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja tez mialam miec problemy ze wzgledu na znaczne tylozgiecie szyjki macicy a w pierwsza ciaze zaszlam w pierwszym cyklu staran a w druga w 3Dzięki ninka333 za wyrozumiałość
Dziś zaczęliśmy 19 tydzień, właśnie próbuję wkleić jakiś suwaczek, ale to dla mnie czarna magia więc pewnie trochę to potrwa, ale mąż już w drodze do domu to pomoże
Ja leżę w domu już od początku grudnia, właśnie z powodu anemii i na głowę mi już pada to nicnierobienie i kiedy okazało się, że wyniki się poprawiły i mogę wracać do pracy to dostałam potwornych bóli podbrzusza i dowiedzieliśmy się, ku uciesze męża, że zostaniemy rodzicamityle, że musiałam zapomnieć o pracy.
Ja przez pierwszy miesiąc to byłam w szoku, lekarz mnie ostrzegał, że może być problem i żebyśmy sobie dali 2 lata na próbę, że trzeba być cierpliwym, a tu rachu ciachu, młody mążzłoty strzał i dzidziuś w drodze

Kinia piekny malutki zgrabniutki brzuszek :-D
- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dzięki ninka333 za wyrozumiałość
Ja leżę w domu już od początku grudnia, właśnie z powodu anemii i na głowę mi już pada to nicnierobienie i kiedy okazało się, że wyniki się poprawiły i mogę wracać do pracy to dostałam potwornych bóli podbrzusza i dowiedzieliśmy się, ku uciesze męża, że zostaniemy rodzicamityle, że musiałam zapomnieć o pracy.
Ja przez pierwszy miesiąc to byłam w szoku, lekarz mnie ostrzegał, że może być problem i żebyśmy sobie dali 2 lata na próbę, że trzeba być cierpliwym, a tu rachu ciachu, młody mążzłoty strzał i dzidziuś w drodze
Tak to najczęściej już jest ,że jak się człowiek nastawi że będzie szybko to się ciągnie i nie wychodzi a jak z dystansem to "rachu ciachu" i juz jest.
U nas z pierwszym dzieckiem mówili nam, że nie będziemy mieć dzieci, bo miałam ogromne problemy hormonalne i właściwie brak miesiączek, a o owulacji to nie było mowy, cciągle jakieś torbiele krwotoczne mi się tworzyły i pękały itd. Brałam tabletko ok 4 lata, bo mi kilku lekarzy powiedziało, że wejde w menopauze jak nie będe brać. I w pewnym momencie stwierdziliśmy, że odstawie i zobaczymy. Znalazłam bardzo fajną panią doktor, która się podjęła i powiedziała że spróbujemy (ale szanse dawała znikłe), ale bez zadnego nastawienia że coś się uda bo przecież tylu lekarzy nie może się mylić i kazała mężowi zrobić badania oglne + nasienia, żeby było wiadomo, ze chociaż u niego ok. Zanim porobiliśmy badania to okazało się że mąż ma nowotwór złośliwy, który wpływa na jego hormony płciowe i ma bardzo złe wyniki nasienia, a 2 tyg później że ja jestem w ciaży!!!! Całą ciąże walczyliśmy ale walkę z nowotworem wygraliśmy (na porodówce się smialiśmy z męzem, że syn ma więcej włosów niż tatuś, który był łysy jak kolano) Nikt nie umiał tego wyjaśnić jakim sposobem się to stało - cud. Ten cud ma prawie 2 lata, a za pół roku będzie miał siostrzyczke, która zmajstrowaliśmy w pierwszym cyklu starań tuż po odebraniu wyników nasienia męża, które wyszły idealnie

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ninka takie historie jak wasza sciskaja za serce. Duzo zdrowia dla Twojego meza!SerekWaniliowy napisał:
Dzięki ninka333 za wyrozumiałość
Tak to najczęściej już jest ,że jak się człowiek nastawi że będzie szybko to się ciągnie i nie wychodzi a jak z dystansem to "rachu ciachu" i juz jest.
U nas z pierwszym dzieckiem mówili nam, że nie będziemy mieć dzieci, bo miałam ogromne problemy hormonalne i właściwie brak miesiączek, a o owulacji to nie było mowy, cciągle jakieś torbiele krwotoczne mi się tworzyły i pękały itd. Brałam tabletko ok 4 lata, bo mi kilku lekarzy powiedziało, że wejde w menopauze jak nie będe brać. I w pewnym momencie stwierdziliśmy, że
odstawie i zobaczymy. Znalazłam bardzo fajną panią doktor, która się podjęła i powiedziała że spróbujemy (ale szanse dawała znikłe), ale bez zadnego nastawienia że coś się uda bo przecież tylu lekarzy nie może się mylić i kazała mężowi zrobić badania oglne + nasienia, żeby było wiadomo, ze chociaż u niego ok. Zanim porobiliśmy badania to okazało się że mąż ma nowotwór złośliwy, który wpływa na jego hormony płciowe i ma bardzo złe wyniki nasienia, a 2 tyg później że ja jestem w ciaży!!!! Całą ciąże walczyliśmy ale walkę z nowotworem wygraliśmy (na porodówce się smialiśmy z męzem, że syn ma więcej włosów niż tatuś, który był łysy jak kolano) Nikt nie umiał tego wyjaśnić jakim sposobem się to stało - cud. Ten cud ma prawie 2 lata, a za pół roku będzie miał siostrzyczke, która zmajstrowaliśmy w pierwszym cyklu starań tuż po odebraniu wyników nasienia męża, które wyszły idealnieMoje hormony też się naprostowały i miałam cykle co 30 dni.
Tak miało byc !!!
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
mam znajoma ktora tak zwariowala w ciazy ze zadnych kremow nie stosowala,perfum nic a o fryzjerze nawet nie bylo mowy i nie to ze miala mdlosci poprostu mowila ze wszystko szkodzi tlumaczy jej szalone zachowanie tylko to ze baardzo dlugo starala sie o ciaze i pewnie byla pozniej mega przewrazliwiona
a zmieniajac temat dziewczyny ja zwariuje od 3 dni wrocily mi mdlosci!od kiedy zjadlam pomarancze
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
a zmieniajac temat dziewczyny ja zwariuje od 3 dni wrocily mi mdlosci!od kiedy zjadlam pomarancze
Ja raz wymiotowalam po pomaranczach i od tamtej pory ich nie jem. Wogole jak pojechaliśmy na świąteczne Sniadanie to mojej siostry to siedziałam przy stole z pustym żołądkiem czekając na resztę gości. I postanowiłam sie napić herbaty z cytryna... Wszyscy przyszli, zaczeli jesc a ja?? Wylądowałam z głową w kiblu a przy stole jadlam suchy chleb i popijalam gorzką herbatą... Święta do Dupy... Nic nie zjadlam! A jedzenia bylo po pachy!
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Witam Serek waniliowy, fajnie, że dołączyłaś

Papi fajnie, że zmieniłaś fryzurę, ważne żebyś Ty się dobrze czuła

Ja na wysokości pępka mam 94cm, która da więcej?

Kurcze nie mówcie mi, że przytyłyście tylko po 1kg, bo ja w kompleksy jakieś wpadnę... Zawsze byłam w miarę szczupła, a teraz już się w żadne ciuchy nie mieszczę