BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

12 lata 4 tygodni temu #633384 przez ninka333
Czytałam, że niektóre z was już niepamiętam ktre mają podobne problemy z brzuszkiem jak ja :(
U mnie wszystko zależy od zalegania jedzenia w układzie pokarmowym :angry: Jak nie odwiedzam toalety przez kilka dni to zaczyna boleć mnie brzuch, ciągnie mnie strasznie po bokach, różne kłucie w różnych miejscach brzucha, rośnie widocznie i robi się taki twardy i napięty. Wspomagam się wtedy z zalecenia lekarza syropkiem na rozlużnienie zawartości jelit i na drugi dzień wszystkie te objawy mijają i moje samopoczucie zdecydowanie się poprawia a brzuch od razu staje się mniejszy i miękki. Syropek nie wchłania się do organizmu i nie ma wpływu na maleństwo. Polecam tym które maja takie problemy bo naprawde pomaga.

córeczka ALICJA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #633422 przez biedroneczka39
Dziewczyny mojemu dziecku nie bije serduszko.......nie dam rady nic wiecej napisac teraz...

<3 Oliwia i Alicja <3

12 lata 4 tygodni temu #633427 przez agilla.r
biedroneczka39 napisał:

Dziewczyny mojemu dziecku nie bije serduszko.......nie dam rady nic wiecej napisac teraz...

Biedroneczko.... Nie ma mądrych słów, bardzo mi przykro... ;(
Gdybyś chciała pogadać... :*

12 lata 4 tygodni temu #633460 przez niagara
Biedroneczko nie wiem co napisać... Słów mi braknie... Tak bardzo mi przykro :(

12 lata 4 tygodni temu #633473 przez Kasia :]
:( właśnie weszłam na forum...miałam wrzucić zdjęcia z wczorajszego badania, ale zrobię to innym razem

Biedroneczko Kochanie, bardzo mi przykro...nawet nie wyobrażam sobie, co teraz czujesz :( jestem z Tobą myślami :*

12 lata 4 tygodni temu #633489 przez nefeli
Kalinka gratuluje Niuni!!! :)
Iwonka patrzac na ten hamak przypomnialo mi sie jak bylam mala i lubilysmy z siostra sie bawic pod duzym stolem u babci zakryte kocami jak w namiocie :)
Co do biustu to mi juz nie dokucza zyl nie ma i przestaly bolec,no i nie zbiera sie juz siara w sutkach :)
Biedroneczka trzymam kciuki za wizyte,bedzie wszystko dobrze !!
Dumka witaj w gronie wrzesniowek ;)
Serku ja dzis tak juz sobie po tym snie myslalam ze chyba w depresje wpadam i ze do konca tak juz bedzie :( znow mam te klocia :( a nikt nie wie co to ???i nic mnie nie cieszy,tylko jak robie badanie to ze 3 dni jestem spokojna a pozniej znow jakis dol,no i po takim snie :(
Dzisiaj w szkole spotkalam ta znajoma o ktorej wam pisalam ze niedawno urodzila,jejku ja juz zapomnialam jak maluszek jest mikroskopijny :) niesamowity widok,malutka 50cm sie urodzila i wazyla 3200.

12 lata 4 tygodni temu #633493 przez nefeli
O Jezu Biedroneczko nie wiem co napisac,przechodzilam przez to w pierwszej ciazy i pamietam to uczucie,jestem z Toba ale moze jeszcze odwiedz innego gina nie wiem czy to ma sens ale oni czasami sie myla!!! i tej pomylki Ci zycze z calego serca!!!!

12 lata 4 tygodni temu #633505 przez paulinka.k22
Cześć dziewczyny!
Słyszałam że chcecie usunąć te mamy które się nie udzielają. Ja niestety nie mogłam nic pisać bo byłam w szpitalu... Jak pamiętacie w marcu byłam tydzień w szpitalu, niestety po 5 dniach trafiłam tam z powrotem z krwawieniem...leżałam 22 dni, w zeszłym tygodniu mnie dopiero wypuścili! Myślałam o Was, po wyjściu miałam nawet od razu napisać, niestety nie mogłam do siebie dojść i fizycznie i psychicznie. Na szczęście już czuje się lepiej, z dzieckiem też na razie wszystko OK! Ale do końca ciąży będę miała już pewnie obawy czy wszystko będzie dobrze i czy się to nie powtórzy!!! Dlatego chyba rozumiecie dlaczego mnie nie było i mam nadzieję, że mnie nie usuniecie!!!
Nie wiem czy będę codziennie się udzielać, bo wolę zamiast siedzieć przed komputerem pobyć na świeżym powietrzy, czemu nie ma się co dziwić, po 3 tyg siedzenia w murach!Ale jak będę mieć chwile to na pewno coś napiszę!

Biedroneczko bardzo mi przykro!

12 lata 4 tygodni temu #633507 przez Villemo
biedroneczka39 napisał:

Biedroneczko nie wiem nawet co napisać. Bardzo mi przykro :-( Trzymaj się kochana.

12 lata 4 tygodni temu #633518 przez iwonta_kg
Biedronko skarbie tak mi przykro:( az mi łzy polecialy:( wiem jak bardzo Ci ciężko:( nie moge dojsc do siebie:( mysle o tobie caly czas! Daj sobie troszkę czasu, wypłacz się. Jeśli chcesz pogadać to jestesmy albo tutaj albo na fb. Trzymaj sie sloneczko!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

12 lata 4 tygodni temu #633544 przez dumka
bardzo mi przykro wiem co przechodzisz nam zdazylo sie to we wrzesniu 2012 :( bardzo mi przykro musisz teraz byc silna :(

12 lata 4 tygodni temu #633548 przez iwonta_kg
dumka a jak to sie stało?

12 lata 4 tygodni temu #633587 przez dumka
to byla zwykla wizyta kontrolana kiedy polozna sprawdzala buls mojego aniolka juz go niebylo :( a ja czulam sie dobrze nic mnie nie bolalo poprostu szok to bardzo ciezka sytuacja teraz jestem z drugim malenstwem w ciazy i bardzo sie martwimy z mezem ale jestesmy dobrej mysli jutro mamy wizyte

12 lata 4 tygodni temu #633594 przez iwonta_kg
A w którym bylas tygodniu?

12 lata 4 tygodni temu #633595 przez Kasia :]
dumka napisał:

to byla zwykla wizyta kontrolana kiedy polozna sprawdzala buls mojego aniolka juz go niebylo :( a ja czulam sie dobrze nic mnie nie bolalo poprostu szok to bardzo ciezka sytuacja teraz jestem z drugim malenstwem w ciazy i bardzo sie martwimy z mezem ale jestesmy dobrej mysli jutro mamy wizyte

Również mi przykro z powodu Twojej straty :( I trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :) Musi być dobrze, nie ma innej możliwości.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka