BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

13 lata 1 tydzień temu #683720 przez iwonta_kg
Madzia Ty jesteś śliczna dziewuszka jesteś :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 tydzień temu #683722 przez Alivva
Moja Alicja bedzie robila truskawkowe kupki po takiej zaprawie :D
Moj dzisiejszy sposob podania koktailu :D
Załączniki:

13 lata 1 tydzień temu #683727 przez iwonta_kg
Iva wow! super koktajl! a jak Ty to zrobiłaś te warstwy???

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

13 lata 1 tydzień temu #683733 przez Alivva
najpierw kefirek,w osiedlowym sklepiku dziadka Tomka maja taki gęściejszy fajny w butelkach. Potem delikatnie łyżka po ściankach dookoła mus truskawkowy z cukrem ;)
do tego truskawa i mieta i cała filozofia :)

Pracowalam 3 lata w pubie :D Koktaile owocowe też miałyśmy ;)

13 lata 1 tydzień temu #683735 przez kocham_cie
A Iwonki brzucha to komentowac nie będę... bo ona tak naprawdę udaje i sobie go do zdjęć doczepia :silly:

Iva a ty nas jak zwykle kusisz pysznościami... ale mam ochotę na truskawy... też je pochałaniam kg... a dziś nie mam, a pracę kończę o 22 więc już nie kupię :(

Magda M

13 lata 1 tydzień temu #683739 przez Ania31
Iva ale pysznosci zrobilas. Oj wypiłabym sobie taki jakis owocowy koktajl :)

13 lata 1 tydzień temu #683740 przez agamo
EWA!!!!!! Rany jak sie ciesze ze napisalas! pisz co u ciebie Bo u nas nic ciekawego oprocz tego ze grubniemy i coraz ciezej sie poruszac! No pisz jak tam cory? Jak sie czujesz? no pisz pisz!!

Natalia Iwonka Kinia super fotki! Iwonka juz tak ci ladnie sterczy pileczka fajnie to wyglada! a co do widokow Natki to pozazdrosci zachod slonca nad morzem ummmm kiedy ja to znow zobacze! Kinia to faktycznie krotki wyjazd ale widac ze buzka zadowolona i faktycznie brzuszka na fotkach nie widac!

Iva te twoje koktajle mnie rozwalaja a ja dzisiaj wrocilam z zakupow i zapomnialam truskawek!!! cholerka!!! ale za to mam jagodki :D i kupilam arbuza :D zobaczymy jaki bedzie!

Monia no ty takich glupich bab to nie sluchaj Pewnie zazdrosna bo sama jak byla w ciazy to taki pasztet ze sie na nia patrzec nie dalo to specjalnie ci tak mowi zeby sie sama lepiej poczula Do tego pewnie teraz w ciazy z synkiem nie lepiej wyglada! A ty taka ladna mamuska i takich glupich bab sluchasz No daj spokoj! Nawet o tobie ostatnio myslalam bo leci u nas na vivie taki teledysk i laska tak podobna do ciebie bynajmniej do buzki twojej z avatarka Jak sobie przypomne to ci wysle! ale wydajecie mi sie bardzo podobne!

Aga

13 lata 1 tydzień temu #683743 przez Alivva
no nie moge sie pochamować z tymi truskawami :D
a teraz juz po 3-4zl za kg to żyć nie umierać :)
musze podskoczyć do hurtowni po kubeczki zamykane i w tym roku cos czuję,że zrobie rekordową ilość mrozonego musu,żeby nam wystarczyło do przyszlego sezonu :D

13 lata 1 tydzień temu #683754 przez agamo
Alivva napisał:

musze podskoczyć do hurtowni po kubeczki zamykane i w tym roku cos czuję,że zrobie rekordową ilość mrozonego musu,żeby nam wystarczyło do przyszlego sezonu :D

No Iva no ja cie chyba zatluke! Mus truskawkowy!!!! naprawde?! cholera nie chcesz przyjac na weekend ciezarowy z uk? zeby pomogla ci zmniejszyc rekordowa ilosc???? :D

Aga

13 lata 1 tydzień temu #683766 przez Alivva
agamo napisał:

Alivva napisał:

No Iva no ja cie chyba zatluke! Mus truskawkowy!!!! naprawde?! cholera nie chcesz przyjac na weekend ciezarowy z uk? zeby pomogla ci zmniejszyc rekordowa ilosc???? :D

hahaha dawaj Aga,dawaj :D przygarne kropka a co tam ;)

no mus obowiązkowo jak co roku :D potem do budyniu,kaszki i takich cudów jak znalazł a my z Filem lubimy sobie przysmradzać w długie zimowe wieczorki :D

13 lata 1 tydzień temu #683812 przez mery75
Serku rocznica ślubu dzisiaj 18-ta a ogólnie w lipcu minie 24lata jak jesteśmy razem :ohmy: ale macie fajne brzuszki jak zrobię zdjęcia to też wrzuce

13 lata 1 tydzień temu #683823 przez Ania31
mery75 napisał:

Serku rocznica ślubu dzisiaj 18-ta a ogólnie w lipcu minie 24lata jak jesteśmy razem :ohmy: ale macie fajne brzuszki jak zrobię zdjęcia to też wrzuce

No niezly macie staż. Kurcze to wczesnie byliscie razem zeby tyle lat juz minelo :) Super ja ze swoim jestem 14 lat. po slubie prawie 7

13 lata 1 tydzień temu #683826 przez Nubi
A najgorsze jest to ze staz po slubie liczy sie od poczatku :silly:
U nas w styczniu minie 5 lat odkad jestesmy ze soba... O ile bedziemy nadal ze soba :p

Jestem mamAsią

13 lata 1 tydzień temu #683835 przez Monika23083
mniam ten koktajl truskawkowy, aż sama idę sobie zmiksować z kefirem, a co:)Iva zimą to dopiero taki mus musi smakować:)
a przed chwilą zjadłam dużooooooo czereśni....

Monia przypomniałaś mi spotkanie z moją koleżanką, jak byłam chyba pod koniec 3 miesiąca. Poszłam do rossmana na zakupy, a ona gdy mnie zobaczyła ( już w kolejce) krzyknęła: " Matko, ale Ty zbrzydłaś w tej ciąży, na pewno będziesz miała córkę!!", a teraz jak ją spotkałam parę tygodni temu to powiedziała " Nooo, jednak masz ten brzuch i przytyłaś" takim głosem jakby myslała, że kobieta w ciąży chudnie, a z brzucha robi się jej kaloryfer niczym u Chodakowskiej...Monia, ciesz się swoim stanem Kochana, bo jest to najpiekniejszy czas w życiu kobiety, jesteśmy piękne bo mamy w sobie nowe zycie :) A Ci , którzy głupie teksty puszczają często sami mają ze sobą problemy i niestety tak odreagowują...

EDIT
Właśnie Piotr mi przyniósł taki mega koktajl z truskawek...jednak Ci mężczyźni czasem potrafią zaskoczyć :laugh:

13 lata 1 tydzień temu #683836 przez karolcia1919
kolacja zjedzona mamuski ?;)

ja dzis salata lodowa,rzodkiewka,ogoreczek,czosnek,pomidorki koktajlowe sosik wlasnej robotki ;)
mniam....ale dla mojego Nelusia to malo bo lekko kopnal a teraz zajadamy winogronko...;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka