- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kassandra ja chyba dzisiaj nie dałabym rady wysiedzieć na uczelni chyba że chłodno w budynku ...
A ja z mężem też zrobiłam sobie grilla karczek wołowy do tego ziemniaczki w sreberku i szaszłyczki warzywne:) jeszcze siostra z dziećmi przyjechała to skorzystałi

Mysia to pewnie nie możesz doczekać się wizyty:) ja miałam w tamtym tyg następna za miesiąc...oby syzbko mineło

Tak sobie myślę o dziewczynach które mają dzieci już np. Juarad, Gloria, Scarlet, Lidziun, Asiulek która jest w ciąży blixniaczej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135

Mam tak samo.. ostatnio miałam pod opieką córkę brata 5 letnia i nie miałam siły kompletnie na nic a ona jest bardzo 'żywa' i co chwilę coś...

Nasz Kacperek właśnie szaleje w brzuszku, wieczorem jest jego pora. Ale mam nadzieje ze jak we wrześniu wyjdzie z brzuszka to wcześniej będzie chodził spać :d Jeeeeejku to już tak niewiele a jednocześnie jeszcze kupa czasu

Masz racje,

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245

Kasandra, ale masz planów, normalnie nie zazdroszczę - ja bym się najchętniej byczyla cały czas teraz....

Basiek, ja też nie lubię tak leżeć i się opalać ale co roku robię podejście do pięknego brązu skóry;) ale w tym roku raczej się powstrzymam, dziś mnie w dwie godz na tym festynie tak spalilo po rękach że Zgroza, a zazwyczaj mnie szybko nie lapalo więc możliwe że przez ciążę mi się coś pozmieniało i teraz mam wrażliwa skórę? Cieszę się że mailam rękaw 3/4 a nie np na ramiączkach czy coś bo by dopiero było....
Pesq, ja też chcę październik.....

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Załącznik nie został znaleziony
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Bardzo smutne to co napisze ale musze sie przyznac ze nigdy nie mialam przyjaciolki

Tez czuje sie taka samotna i Ta sytuacja z mezem w sobote, proponowalam,ze mozemy u nas mecz obejzec ale w sumie maz i jego bracia i kuzynostwo wolalo u siebie,( w innym domu u nas na wsi) i zostalam sama w domu z Tomkiem, chcialam dokonczyc jego pokoik lozeczko-domek wyszlifowwc i pomalowac ale jak Tomek zasnal o 22:30 to juz nie mialam sily.
Oczywiscie byl foch na meza.
Z lepszych rzeczy to moje wyniki krzywej cukrowej w porzadku. Glupio teraz napisze ale znow u mnie wszystko w ciazy dobrze ,nic sie nie dzieje, zadnych problemow, az dziwnie..
Super brzuszki tu widze:-) ja oczywiscie nie mam czasu sobie zrobic zdj. I do tego brzydki wystajacy pepek. :-/
W sprawach kibelkowych nie ma problemow,tez na szczescie

Pesqu i jak biustonisz, nosisz juz? Wygodny? Musze siebie zmierzyc i tez zamowic bo masakra..
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
Zazanka ja to juz za pozno zeby zyczyc milego wypoczynku,ale widze,ze fajnie czas spedzacie z mama

Mech ( nie pamietam dobrze.przepraszam

Wy tu wstawiacie piekne ubrabka a ja mam tylko jak na razie dla corki 2 bodziaki z lidla, od mamy sliczny sweterek i czapeczke i to tyle

Dobra ide wstawic pranie, bo kipi juz z kosza na brudy:-p
Milego dnia !

- Scarlett86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

A co do opieka nad dziecmi to wydaje mi sie ze ze swoimi jest inaczej zawsze jest jeszcze maz ktory tez sie zajmnie dziecmi. Moje dziecko starsze skonczy w listopadzie 11 lat a mlodszy ma 7 wiec jeszcze mi pomagaja i daja odpoczac mamie

- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135

Dzisiaj w końcu trochę chłodniej u mnie

Madzia ja też w sumie nie mam żadnej przyjaciółki, nawet takiej dobrej koleżanki tez. Zrazilam się kilka razy, poza tym wiele dziewczyn niestety jest wrednych strasznie i fałszywych.. a ja nie lubie takich osób

Zrobię sobie chyba jeszcze mała drzemkę i później się wezmę za sprzątanko.
Miłego dnia ;**
- Scarlett86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189

U mnie syf w domu, ale tak mi się nie chce sprzatac:/ moze w tyg cos przetrę mniej więcej, ale na porządne sprzatanie to dopiero chyba w nast. Tyg. Znajdę czas. Musze dzis podrzucić zwolnienie, chcialam wpasc do koleżanki na chwile, bo od stycznia jej nie widziałam, a w marcu urodziła. Mysle, co jej kupić? Mize wpadne do 5,10,15...choc pewnie i naszej malej cos kupie wtedy;)
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

Ja dziś pospałam do ... 8 ! Szok

A w ogóle to dziś wracamy, ale nadrabiamy ciut drogi, bo zahaczamy jeszcze o babcię po drodze, bo widziałam ją z rok temu i chcemy ją odwiedzić z prawnusiem

Magda to się tylko cieszyć, że wszystko ok i nic nie boli !

Scarlet no faktycznie przesadzają.. ile to zrobić badanie wrrr :/ Czytałam wczoraj (bo szukałam info o wcześniaczkach), że w UK można usunąć ciążę do 24 tygodnia, to prawda ? Straszne to jest

Mysia ja też się nie lubię kłócić :/ Co więcej -nie umiem. Dopiero po czasie mi przychodzi co mogłam powiedzieć itd. A jak mnie ktoś atakuje, to ja kroczek w tył i daje sobie zlać głowę

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dzisiaj z rana przeszedł deszczyk, aż tak orzeźwiona czuje się

Zazanna oj to może pęcherz moja też tak miała jak miała zapalenie pęcherza

Magda właśnie powinnaś cieszyć się, że wszystko w porządku

A mi kazał lekarz zrobić odczyn combosa, chociaż mam krew na +

Co ja będę robić teraz hmmmm?? Mąż poszedł już do pracy, nie robi jak na razie przy budowie bo prace mieli już zmówione i tak w wolnej chwili będzie coś robił. Tak to już szykowałabym śniadanie, później obiad a teraz ?? mam cały dzień wolny

- Scarlett86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Musze sie jeszcze dowiedziec co z ta szczepionka. Podobno tutaj szczepia kobiety w ciazy od 28 tyg to jest szczepienie na koklusz, krztusiec (Whooping Cough)
ale z tego co teraz czytam to nie ma dobrych opinii. Jakas kobieta pisala ze fatalnie sie po tym czula i trafila do szpitala bo prawie dziecka nie czula a inna prawie stracila ciaze?! Podobno to nie jest obowiazkowe i zachecaja zeby sie szczepic na to ale moja midwife nie pytala tylko powiedziala ze mam sie zglosic do GP i sie zaszczepic itd

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z turystycznym łóżeczkiem to u Sabiny, u nas będzie zwykle, takie z ikei (małe, ale standardowe)

Mi się wolne skończyło i juz jadę do pracy, teraz jeszcze 4 tyg i juz koniec:) już się nie mogę doczekać, ale z drugiej, już się boję odpalić komp dziś i się dowiedzieć ile tam się przez tydzień nazbierało...
Mam nadzieje ze mnie nie zostawili z jakąś "miła" niespodzianka tam... Ale jeszcze tylko 4 tyg... 20 dni roboczych. Potem już się mogę martwić pieluchami

Zazanka, szczęśliwej drogi Wam na dzis, a na jutro usciski i tulasy dla pieszych żeby dzielna była!
A co do toalety - bo ostatnio zapomniałam dodać - u mnie to różnie Czasem lepiej czasem gorzej, ale tak raz na 3 dni może... Kiedyś to były czasy co dzień jak w zegarku...

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-