BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 4 miesiąc temu #254401 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a dzisiaj jedziemy do rodziców moich bo moj K. wyjechał na 3 dni :P a ja sie boje spac sama w nocy dzisiaj myslalam ze umre...

a i do tego wszystkiego młody ma skazę białkowa i juz wogole nie wiem co mam jeśc :(
Temat został zablokowany.
14 lata 4 miesiąc temu #254409 przez mgielka22
Witam sie i ja wlasnei mala zasnela wiec mam chwile spokoju.
Ojjj Pyska wiem cos o tym przede wszytskim ksiadz nei ma prawa odmowic dziecku chrztu tak jest nawet gdzies zapisane!!!

Dzieciaczki :kiss::kiss::kiss:
Pati zdrowiej tam <tule> pamietaj zawsze przy antybiotyku bierzcie oslonowo dicoflor!!! Bo antybiotyk niestety zostaje w organizmie i robi kuku...ehh wiem cos na temat grzybicy ostatnio moj M bardzo madry usiadl w pracy na kiblu <głupek> i przyniosl mi syfa grrr naszczescie mialam jeszcze swietna masc co mi od razu pomogla i jemu tez bo dostal jakiego parcha i tlumacz tu chlopu ze sie na malysza wszytsko robi albo podklada tone papieru!!!
14 lata 4 miesiąc temu #254413 przez megi2501
Pysia-ja zauważyłam, że mojego zięcia z mamusią brak :ohmy: Stęskniłyśmy się za Wami. Franusia, tak dawno zdjęć nie było. Pewnie to też powód złego humoru dwa dni temu mojej Julci :angry:
Powodzenia z załatwianiem :ohmy: Oby wszystko się ułożyło :kiss:

Mała Olcia czadersko się śmieję :laugh: Śmiałam się razem z Twoim malcem :)

Nuneczka świetnie wygląda w takim wielkim łożu :)

Beti moja śpi po 40 minut 4 razy w dzień + spacer 2h (tam śpi około 1,5h).
14 lata 4 miesiąc temu #254414 przez megi2501
Pati mocno tulę :kiss: Oby szybko przeszło to świństwo :ohmy: Zdrówka Kochana :kiss:
14 lata 4 miesiąc temu #254421 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a młody laskawie usnął chyba pierwszy raz od tyg na dłużej jedyne miejsce gdzie spał to był samochód
14 lata 4 miesiąc temu #254426 przez monika1984lodz
Pysia to wspolczuje bardzo eh... nic tylko problemy robia.I wiem, ze ktoras z Was pisala,ze ksiadz ma prawo odn=mowi jak sie nie ma slubu ale ja sie z tym nie zgadzam.Bo istnieja ludzie nie wierzacy w instytucje malzenstwa, ale chca zeby ich dziecko bylo ochrzczone.I moim zdaniem maja do tego jaknajwieksze prawo

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 4 miesiąc temu #254429 przez Pyśkaaaa
dziewczyny po prostu jestem wszystkim zmęzona jak to się mowi osłabienie materiału i nie chce tu wprowadzac mego okrutnego nasroju bede sie odzywać jak mi bedzie lepiej... a tymczasem podczytuje was i wspieram :*
Megi a nasza synowa przesłodka :* i chyba sie z Franusiem zmówili z marudzeniem :P
14 lata 4 miesiąc temu #254437 przez mgielka22
Ehh takiemu maluszkowi nigdy sie nei odmawia to po pierwsze po drugie pierwsze slysze o jakis kursach!!! Jak ja bylam zalatwiac chrzest to ksiadz kazal byc pol godz wczesniej z kartkami ze sa wierzacy i tyle!!! Glupota widac co ksiadz to obyczaja niektorzy sa na maxa jebnieci!!! Wspolczuje i podejrzewam ze wszytskie jestesmy padniete szczegolnie te co w nocy wstaja :P
14 lata 4 miesiąc temu #254442 przez megi2501
Od rana odstawiłam małą na te 48 h, nie chciała butelki, ale w końcu załapała. Byle później chciała znowu moje cycuchy :( Zobaczymy
14 lata 4 miesiąc temu #254446 przez magda79
Pati zdrowiej jeszcze trzy dni i będzie lepiej dasz radę dzielna kobieto!!!!!!!!!!!!!!

Pyśka będzie dobrze!!! U nas jest tak, ze dzwoni się i sekretarka wpisuje termin chrztu i ona lub pastor dzwonią w tygodniu przed i umawia się na spotkanie - pastor przyjeżdża do domu jest krótkie spotkanie, spisuje dane dziecka, rodziców, rodziców chrzestnych - Ci składają podpisy w takiej wielkiej księdze.Potem ksiądz opowiada co i jak w kościele i jaka jest rola rodziców i rodziców chrzestnych...ogólnie spoko.
i nie ma żadnych opłat administracyjnych:) według uznania do skrzynki się wrzuca i to jest dar na kościół.
14 lata 4 miesiąc temu #254447 przez monika1984lodz
Megi bedzie chciala- trzymam za to kciuki

Nuna spi od 12:30 :ohmy: :ohmy: :ohmy:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 4 miesiąc temu #254448 przez magda79
załapie megi musisz być dobrej myśli :)
14 lata 4 miesiąc temu #254475 przez Mała
Pyśkaaa tulę. Tego księdza to z kosmosu macie, u nas też żadnych kursów nie chcą, tylko zaświadczenie, że chrzestni mają chrzest i bierzmowanie.

Pati no ja to wiem, że po antybiotykach można mieć grzybicę. Ja rzadko biorę, ale jak już to mam grzybicę intymną :angry: . Mój Kamil za to dostaje receptę na antybiotyk i od razu na lek na grzybicę. Jeszcze chwila i dobrze będzie. :kiss:

Megi trzymam kciuki, żeby mała załapała cycucha.

Ja pochwaliłam Olę, że ładnie śpi to mam. Taką histerię dzisiaj urządziła, że głowa mała, myślę,że ze zmęczenia, bo teraz od 13:30 śpi (a jest 16:30).
14 lata 4 miesiąc temu #254482 przez megi2501
I nie chce już butelki. Pochwaliłam ją i walka trwa. Dwie porcje się udało zgodnie z godzinami karmień, a teraz nie i koniec. Pluje nią i się na mnie wkurza. :( Mam nadzieję, że chodź później się uda.

Mała nie wiesz, że dzieci się nie chwali :P
14 lata 4 miesiąc temu #254483 przez pati-m

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia