BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #254108 przez Mała
Sto lat dla Kingi :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #254152 przez monika1984lodz
Dzien wcale nie dobry bu
przynajmniej nie dla mnie :(cala noc nie spalam bo mi uszy zawialo no szok, i nic nie pomaga.M na popoludnie dzisiaj wiec ciekawa jestem jak ja to wszytsko ogarne.

Gosia a moze Jagodka bedzie damska wersja Kubicy hihi :P

Kinga Buziaki dla Ciebie kruszynko :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #254161 przez iwonaNAVI
Czesc dziewczyny:) buziaczki dla Kingi:kiss: Jagodka to pirat drogowy :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #254172 przez magda79
WITAM sie i ja serdecznie :laugh:
Domiś właśnie się obudził spał 1.5 godz w swojej huśtawce :lol: , a wcześniej 1 godz w łóżku u rodziców :laugh:

a co do spania w dzień to Dominik do południa ma takie właśnie drzemki, a po południu to ciągnie w kawałku 3-4 godz i czasem jeszcze drzemka przed kąpaniem to zależy od tego kiedy się wybudzi:)

Mała Dominik też próbuje się śmiać na głos ale Ola robi to rewelacyjnie :) :)
Gosia Jagódka w takim razie po mamusi ma zamiłowanie do kierownicy :lol: :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kinguś 100 l1t 100 l1t dla Ciebie słoneczko :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #254174 przez magda79
a u nas też beznadziejnie wieje, że może głowę urwać :ohmy: :ohmy: no i w lewym uchu też mnie zaczyna coś pobolewć :(

a wczoraj był fajny dzionek byliśmy na tych urodzinach i jak to zwykle bywa szybko zleciało
13 lata 4 miesiąc temu #254186 przez magda79
a to z wczorajszej imprezy, Dominik olał gości i zasnął :P
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #254218 przez monika1984lodz
Madziu ja przysiegam, ze nie recze za siebie za to co bym jej powiedziala albo zrobila eh...
Dominis slodki spioch :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #254226 przez iwonaNAVI
Domiś Emilka :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #254348 przez pati-m
Witam.
Czytałam Was w miarę regularnie, ale nie miałam siły żeby napisać. Po 4 dniach walki z gorączką dziś rano wreszcie spadła. Powoli wracam do świata. Dziewczyny nie lekceważcie drobnego przeziębienia, a jak was zacznie porządnie boleć gardło do biegiem do lekarza. Ja leczyłam się jakimiś gripexami itp. no i wkońcu dopadl mnie jakiś wirus - antybiotyk i 4 dni leżenia plackiem z 39 stopni gorączki.
A tak poza tym to dowiedziałam się, że obecne antybiotyki są tak silne, że mogą powodować stany grzybiczne. I ja oczywiście jakby tego było mało, dostałam grzybiczne zapalenie jamy ustnej! Bo żaden lekarz mi wcześniej nie powiedział, że mam brać tablekę ochronną przy stosowaniu antybiotyku! :angry: Mam popuchnięte dziąsła, nie mogę gryźć, jem płynne rzeczy, boli jak cholera :( Wyglądam koszmarnie i dopóki się tego nie pozbędę to do ludzi nie wychodzę, bo nawet z trudem mówię. I każde przyjęcie antybiotyku nasila objawy! Czyli jeszcze przez 3 dni będę sama sobie ból zadawać, a po skończeniu antybiotykoterapii powoli zacznie to wszystko ustępować.

Przepraszam dziewczyny, że Wam tyle tu namachałam, ale musiałam się wygadać :( Proszę nie gniewajcie się :kiss:

A maluszki piękne! Zdjęcie Kubusia i Jagódki cudne! Olcia prześlicznie się śmieje (mój Kacper jeszcze nie umie się głośno śmiać). Emilcia i Domiś :kiss: :kiss: Kinguś - gratuluję!!! :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #254363 przez gosia2324
Nunka bawi sie w chowanego :P

Kinia :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #254374 przez monika1984lodz
Pati sciskam mocno i wspolczuje :kiss: :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #254378 przez slowiczek
hej dziewczynki :kiss:

Pati - no niestety wiem coś o grzybicach poantybiotykowych....2 lata temu miałam zaplaenie ucha, zatok i gardła na raz, dostałam Augumentin i tyle co skończyłam go brać to dostałam jakiejś infekcji grzybicznej tam na dole :( i właśnie gin mi powiedział, że po antybiotyku to normalne :/ zdrowiej :kiss:

Jagódka mały rajdowiec :kiss:

Monia - popieprzone babsko i tyle, aż szkoda słów.....a Nuneczka zakamflowana :kiss:

Dominiś :kiss:

a pogoda jest przefatalna :ohmy: byłam dziś rano na zakupach, wieje, pada, zupełnie jak nie w grudniu :dry: gdzie jest śnieg :( ?

buziaki dla Kingi :kiss: i jak tam, przyzwyczaiła się jakoś do szelek ? ja muszę ogarnąć usg bioderek w tym tygodniu, Beti, gdzie byłaś w Warszawie na usg bioderek :unsure:
13 lata 4 miesiąc temu #254384 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki
nie ma mnie tu ostatnio ( i nawet nikt nie zauważył) ale mamy ciezki okres wiec na razie sie nie udzielam... wszystkie dzieciaczki piekne pozdrawiam :*
13 lata 4 miesiąc temu #254386 przez monika1984lodz
Pysia tule mocno i zauwazylysmy :kiss: :kiss: :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #254393 przez slowiczek
a co się dzieje Pyśka, że trudny okres :kiss: ?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia