BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #259198 przez gosia2324
Fanka ładna z Was para .zobacz na sówaczek ile juz razem jestescie 2 2 2 2 :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #259201 przez fanka
Gosia- faktycznie kumulacja dwójek ;-)
13 lata 4 miesiąc temu #259205 przez magda79
@ ja jeszcze nie miałam, nie tęsknię i mam nadzieję, że jeszcze długoooo :P

Olusia wszystkiego naj naj :kiss:
Franus i Emilcia do schrupania!!! :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #259214 przez magda79
Monia śliczne robisz paznokcie...mi też kiedyś chodziło po głowie, żeby pójść sobie i zrobić ale narazie zrezygnowałam...swoje mam mocne z białymi końcówkami, kształt ok i jak pomaluję na naturalny kolor to wyglądają nieźle nawet :laugh: ale sobie przychwaliłam :blink:

ale faktem jest, że w domu już bym nic z nimi nie musiała robić i zawsze ładnie by wyglądały

aha..i moje dosyć szybko rosną więc chyba szybko byłoby widać odrost a to nie fajnie wygląda
13 lata 4 miesiąc temu #259224 przez magda79
Megi ale laska z Ciebie :laugh:

a co do fryzjera to ja też się wybieram w sobotę haha nareszcie i obcięcie i kolorek - mój brąz naturalny ciemny :lol: na samą myśl już mi sę humor poprawia :lol: :ohmy:
13 lata 4 miesiąc temu #259228 przez megi2501
Moniu pazury extra :ohmy: Szkoda, że dzieli nas tyle km...

Moja znowu zasypiała 2 h, drugi wieczór z rzędu :( O co w ogóle chodzi :( Już się boję nocki
13 lata 4 miesiąc temu #259234 przez bewipo
Witam :)
Zgodnie z życzeniem foto

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia pazurki śliczne.

Wiecie co, nie wiem o co chodzi, ale od kilku dni mam istny armagedon przy kąpieli. Zawsze malej się podobało, a teraz jak tylko zaczynam ją rozbierać do kąpania to się drze i tak przez całą kąpiel i ubieranie... Nie wiem co się stało nagle.
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #259235 przez mgielka22
gosia2324 napisał:

Pati :laugh: :laugh: :laugh: skąd ja to znam :woohoo: zawsze jak ide na zakupy, dla siebie to wracam z kolejnymi spodniami :dry:

beti dobrze mowi, zdjecia poprosimy :blink:

A ja dzis kupilam prezent dla Jagódki i juz mam cos dla kazdego pod choinke,

Gosiula dla nas tez?? :lol: :lol: :lol:

Pazurki robia furore :D tez czasem robie tipsiaki na swoj slub sama sobie robilam, ale nic nie fotografowalam niestety :(

Do fryzjera ja ide po wyplacie sie farbowac moze zrobie sobie 2 kolorki :D czyli po swietach :D

Dzizas Lilka robi kupy z rozrzutem na dwa worki :P

Jejjjj Anitka wymiata :D sliczna nuna :D woesz co moja tez sie drze ale wzielam sie na sposob i grzeje recznik na grzejniku i juz sie tak nie drze bardzo, moze tez sprobuj;)
13 lata 4 miesiąc temu #259236 przez bewipo
A co fryzjera to ja idę jutro :D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #259239 przez slowiczek
gosia, kupiłam ale jeszcze jej nie mam :)

a u mnie był dziś kominiarz :D haha a ja mu w stringach otworzyłam :lol:

megi, mojej dziecinie też coś odwala drugą noc z rzedu...wykąpana, najedzona a jęczy i oczy jak 5 zł...jak znowu mi zaśnie dopiero o 2 to się zastrzelę :dry:

widzę, że paznokietkowy szał na gronie :laugh: kiedyś miałam żele, ale już daaaaaaawno nie mam, zresztą ja mam swoje bardzo ładne paznokcie :)

Anitko malunia ciocia Asia całuuuuujeeeee :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #259240 przez mgielka22
A ja normalnie umre przy allegro :P non stop cos musze kupic :p

Kupilam takie nosidelko malej i to jest az do 5 lat to rozowe w kwiatki oczywiscie :D allegro.pl/ergobaby-nosidlo-nosidelko-er...daz-i1981077151.html
13 lata 4 miesiąc temu #259241 przez mgielka22
haha a u mnie tez 2 sie nalozyly z Lilka :p
13 lata 4 miesiąc temu #259243 przez pati-m
beti - Anitka jak laleczka :)

ło matko! wiedziałam, że o czymś zapomniałam! miałam dziś wejść do fryzjera i umówić się na wizytę, ech skleroza... zadzwonię jutro i się umówię :) Dziewczyny, co są dzicie o tym najnowszym trendzie na rozjaśnianie końcówek? Moja teściowa podsumowała - "to tak jakbyś odrosty miała". Mi się to podoba, ale się kurczę waham, czy się tak odstrzelić na święta? Co Wy o tym sądzicie? Widzieliście moją czuprynę i wiecie, że swoje mam ciemnobrązowe, a chciałabym rozjaśnić końce (cosik jak słynna Edzia Górniak) :silly: Plissss, dajcie jaką radę :)
13 lata 4 miesiąc temu #259244 przez magda79
Bewipo Anitka śliczniusia :kiss: :kiss:

hehe słowiczek to pewnie kominiarz był zadowolony :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #259246 przez slowiczek
pati, mnie się to podoba :) ale musi być dobrze zrobione, bo łatwo to schrzanić i wtedy wygląda tandetnie

widzę same zakupoholiczki, a ja sobie dziś kupiłam 2 piżamy :D do tej Gosia bodajże dawała link allegro.pl/show_item.php?item=1951410392 oraz sklep.boogienights.pl/art763,pizama_love.html
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia