BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #285583 przez slowiczek
a mówiłam wam, że mnie w ciąży wypadł ostatni mleczak :P ?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #285585 przez gosia2324
slowiczek napisał:

a mówiłam wam, że mnie w ciąży wypadł ostatni mleczak :P ?

:)))

A mi wyrwali gorna 8ke i mam na tym miejscu kolejnego zeba 9KE!!!
MASAKRA jestem 1 na milion :)
13 lata 3 miesiąc temu #285587 przez magda79
Megi z tym też jest różnie...Majka nie miała żadnych dolegliwości..po prostu ząbek się pojawił i tyle..nic kompletnie nic...w 6tym mies naraz wyczuliśmy ząbek i później też było spokojnie bez bólu, jojczenia....

tak tak Gosia ma rację...a później wypadną i od początku...hehe tylko, że nie bolą już

Słowiczku no nie mogę :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #285588 przez megi2501
Gosiu jesteś wyjątkowa :laugh:

Ja to od roku nie byłam na przeglądzie-czas najwyższy się wybrać :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #285589 przez slowiczek
o to Gosia też oryginalnie :lol: :lol: :lol:

ja nie mam górnej lewej trójki !!!! :( wyszły mi może ze 2 mm zęba i koniec, prawdopodobnie się zatrzymał i albo aparat i ściaganie go albo usuwanie i implant :/
13 lata 3 miesiąc temu #285591 przez magda79
Megi ja też muszę...a nie cierpię dentysty..wolę już chyba do gina iść :silly: :P :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #285595 przez megi2501
słowiczku czyli kolejny dowód, że zęby to głupota :ohmy: Implant to pewnie trochę kosztuję, zresztą jak wszystko w tej dziedzinie.
Trzeba było zostać dentystą i zbijać na tym fortunę...
13 lata 3 miesiąc temu #285596 przez mgielka22
Ehh a moja sie slini cale piachy pcha do buzi najlepiej jej smakuja nasze palce ale po zebie ni widu ni slchu wiec nie wiem ile potrwa zanim wyjda 2 pierwsze kasowniki...ale juz sie doczekac nie moge bo wtedy choc bedzie o zab mniej :P

No Gosia to sobie podajmy rece mowilam ze Jagoda i Lilka to dwie te same kobietki :P Gosiek you one in a million :lol:

Dlaego ja powiedzialam i przyrzeklam sobie ze bede bardzo dbac o zeby Lilki zeby jak najmniej tam bylo ingerencji stomatologa :) chociaz ja zawsze lubilam chodzic do dentysty nigdy sie nei balam i wszystko zawsze bez znieczulenia :D
13 lata 3 miesiąc temu #285598 przez slowiczek
no tak czy inaczej, aparat czy implant będzie mnie to kosztować kilka tysięcy złotych :dry:

oj trzeba było :P
13 lata 3 miesiąc temu #285599 przez magda79
co robicie przez weekend??

Majka jutro idzie na imprezę urodzinową a w niedz mamy gości - Darkowe urodziny...więc rodzinka się zjedzie 18 ludzików bedzie :P i jutro trzeba zakasać rękawy

Gosia i jak się sprawuje bransoletka??
13 lata 3 miesiąc temu #285602 przez beti
Helllołłł :D
13 lata 3 miesiąc temu #285603 przez magda79
beti napisał:

Helllołłł :D

a hellołłłłłł :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #285605 przez Marta M
Dziewczyny juz mialam wymieknac bo Majka marudzi ale jak doszlam do momentu, ze Pati moze ma bobo to czytam dalej...ale emocje...a Wy juz wiecie, czy cos jest czy nie...Nie mowcie, to Was szybciej dogonie ;)

Z takich jeszcze zaleglych spraw co uwazam ze musze koniecznie napisac, to przede wszystkim Mala, zazdroszcze gladkich nozek ;) Ja o depilacji juz zapomnialam, ciagne tylko maszynka..ale to nie to samo...

I co do przepisu Gosi, kurka juz mi sie na jutro odmraza...wreszcie bedzie co innego niz moje piersi w marchewce...choc bardzo je lubie to i tak jutro bedzie potrawa Gosi ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #285606 przez Mała
magda79 napisał:

Megi ja też muszę...a nie cierpię dentysty..wolę już chyba do gina iść :silly: :P :ohmy:

ja tak samo :dry:

Słowiczku no niesamowite :ohmy:

Mgiełka żeby ci tylko Lilka pozwoliła, a nie raz się dba i guzik z tego :dry:

Helllołł Beti.

Kamilowi zęby wychodziły po dwa i zawsze były marudy, a pierwsze wyszły jak miał 8,5 m-ca.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #285607 przez megi2501
Beti, gdzieś Ty się podziewała :unsure: :angry:

Martuś testuj potrawę, bo tu już prawie wszystkie próbowały. A jaka pierś w marchewce :unsure: Czekam na przepis :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia