- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289224 przez iwonaNAVI
Monia ja wlasnie na slub mialam sztuczna kupilam ja rok przed slubem na jakas tam okzje i tak czekala a byla swietna ze 2 ciotki ode mnie pozyczaly na jakies imprezy
mi sie podoba bardziej ta 1 ale to zalezy jaka masz sukienke bo jak taka proszta skromna to bedzie super ale jak jakas blyszczaca trzeba uwazac zeby nie bylo za duzo blyskotek bo nadmiar zle wyglada
mi sie podoba bardziej ta 1 ale to zalezy jaka masz sukienke bo jak taka proszta skromna to bedzie super ale jak jakas blyszczaca trzeba uwazac zeby nie bylo za duzo blyskotek bo nadmiar zle wyglada
Temat został zablokowany.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289229 przez slowiczek
moja maruda w końcu też padła i śpi...
gratuluję kupy Oleńce

Ewelina, to jak już przyjdzie to ciocia prosi o foto Kingusi w czapie

kurde, pojawiła mi się pleśń pod prysznicem i usuwałam ją dziś cilitem bang - jak to śmierdzi
od rana nie wchodzę do łazienki 
Pati, nasz chorowitku kochany, trzymaj się ciepło
gratuluję kupy Oleńce

Ewelina, to jak już przyjdzie to ciocia prosi o foto Kingusi w czapie

kurde, pojawiła mi się pleśń pod prysznicem i usuwałam ją dziś cilitem bang - jak to śmierdzi

Pati, nasz chorowitku kochany, trzymaj się ciepło

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez slowiczek.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289307 przez beti
Hejka, ja się pakuję 
straszna sprawa z tą dziewczynką w Sosnowcu
Monia, mi się najbardziej podobają kolczyki, które wstawiłaś na pocz. a jaki naszyjnik byś do tego chciała??
Pati, jak wychaczę kurtkę to Ci dam znać
Gratuluję Kup
Megi, wszyskiego najlepszego, samych sukcesów i przyjemności
Idę uspać młodego, bo M go właśnie wykąpał

straszna sprawa z tą dziewczynką w Sosnowcu

Monia, mi się najbardziej podobają kolczyki, które wstawiłaś na pocz. a jaki naszyjnik byś do tego chciała??
Pati, jak wychaczę kurtkę to Ci dam znać

Gratuluję Kup

Megi, wszyskiego najlepszego, samych sukcesów i przyjemności

Idę uspać młodego, bo M go właśnie wykąpał

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289326 przez gosia2324
Na wstepie MEGI STO LAT
Katy ale przygody

A ja sprzedałam DZIŚ auto
Zdrówka dla Nadulki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pati pokarz ten kombinezon
A kutreczki ja niestety nie mam.
Mgielka moze
Lilka tak marudzi bo cos ja boli, nie dawaj jej moze jakis cczas nic nowego ja miesko jeszcze odradzam.
Mgielka nie bylo mniew domu jak do mnie pisalas
OLA
BYSTRZAK Z CIEBIE !!!

Katy ale przygody

A ja sprzedałam DZIŚ auto

Zdrówka dla Nadulki

To sa bardzo buze spacerowki po zlozeniu,nie takie jak parasolki,ale wizualnie okco myslicie o takiej spacerowce moze znaci kogos kto ja uzytkuje?
allegro.pl/xbaby-slapi-lekki-wozek-babya...oli-i2071820029.html

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pati pokarz ten kombinezon

A kutreczki ja niestety nie mam.
Mgielka moze
Lilka tak marudzi bo cos ja boli, nie dawaj jej moze jakis cczas nic nowego ja miesko jeszcze odradzam.
SUPEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!jak Wam sie podobaja ??allegro.pl/kolczyki-swarovski-dlugie-slu...168-i2039283260.html
Mgielka nie bylo mniew domu jak do mnie pisalas

OLA

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosia2324.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #289334 przez Mała
Gosia gratuluje sprzedaży 
Ja jakoś nie pałam miłością do parasolek. Z tym, że my szukaliśmy coś niedużego ale mimo wszystko stabilnego, żeby miednica i plecy ładnie siedziały, no bo Kamil tylko siedzi. Może jak dzieci będą już chodzić, a taka parasolka tylko na moment

Ja jakoś nie pałam miłością do parasolek. Z tym, że my szukaliśmy coś niedużego ale mimo wszystko stabilnego, żeby miednica i plecy ładnie siedziały, no bo Kamil tylko siedzi. Może jak dzieci będą już chodzić, a taka parasolka tylko na moment

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289352 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:
hmmm nie wiem,moze jakiegos peugeota?
a moja nie chve kaszki jesc ani z butli pic ani nawet z lyzeczki
no chyba ze byla przezarta ;P bo nawet mleka nie wypila...jutro podejscie nr 2:)
Gosia no to teraz jakie autko kupujesz?
hmmm nie wiem,moze jakiegos peugeota?
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289354 przez maja1982
Cześć kochane!
do południa udało mi sie nadrobić wasze gadulstwo :)a teraz znowu miałam kilka stron czytania
mała - gratuluje dla Olusi - zdolniacha z niej
mgiełka - a czym sie objawia marudzenie Lilki??
monia - a jaką masz kieckę??daj linka!chętnie pooglądam!!jeju ale fajnie ze macie ślub i wesele,ja nasze bardzo miło wspominam
pati - kuruj sie słońce
gosia - gratuluje udanej transakcji :)aha dzięki za linka do kalendarzy dziadkowie zachwyceni
Jak piszecie o tych smoczkach to mi smutno ze lolek nie che smoka
bo on za to coraz częściej kciuka ciągnie
w sumie nie przeszkadzało by mi to ale on ma paluszki całe czerwone i taką suchą skórkę od ciągłego pakowani łapek do buzi a teraz jeszcze tego kciuka ssie!!ale zauważyłam ze ssie go tylko wtedy jak jest zmęczony bardzo a nie może zasnąć!!jak kimnie to ja mu zaraz go wyciągam!
czy wasze dzieciaki tez mają taką skórkę na paluszkach czerwoną i suchą??
Pisałam wam o tej awarii piersi - i chyba się udało znowu :)ale powiem wam że masakryczny ból
i coraz częściej mi przytyka te kanaliki
ciągle ta sama pierś - ta mniejsza
mam nadzieje że to był ostatni raz choć wydaje mi się że nie do końca mi się odblokowała nie jest już taka twarda ale trochę dziwna!!!
Ja lolkowi na razie przestałam dawać zupki bo mu sie plamki na twarzy nasiliły,poczekam aż zejdą i wtedy zacznę znowu podawać!!ale szczerze powiedziawszy to wydaje mi sie że to ma raczej przeze mnie bo ostatnio sobie troszkę poluzowałam z jedzeniem!!trochę michałków, orzeszków i nutelli!!wiem wiem jestem okropna!!moja wina moja wina !!ale od dzisiaj już poprawa!!
A przed chwila wpitoliłam mega hod doga
do południa udało mi sie nadrobić wasze gadulstwo :)a teraz znowu miałam kilka stron czytania

mała - gratuluje dla Olusi - zdolniacha z niej

mgiełka - a czym sie objawia marudzenie Lilki??
monia - a jaką masz kieckę??daj linka!chętnie pooglądam!!jeju ale fajnie ze macie ślub i wesele,ja nasze bardzo miło wspominam

pati - kuruj sie słońce

gosia - gratuluje udanej transakcji :)aha dzięki za linka do kalendarzy dziadkowie zachwyceni

Jak piszecie o tych smoczkach to mi smutno ze lolek nie che smoka

czy wasze dzieciaki tez mają taką skórkę na paluszkach czerwoną i suchą??
Pisałam wam o tej awarii piersi - i chyba się udało znowu :)ale powiem wam że masakryczny ból

Ja lolkowi na razie przestałam dawać zupki bo mu sie plamki na twarzy nasiliły,poczekam aż zejdą i wtedy zacznę znowu podawać!!ale szczerze powiedziawszy to wydaje mi sie że to ma raczej przeze mnie bo ostatnio sobie troszkę poluzowałam z jedzeniem!!trochę michałków, orzeszków i nutelli!!wiem wiem jestem okropna!!moja wina moja wina !!ale od dzisiaj już poprawa!!
A przed chwila wpitoliłam mega hod doga

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289362 przez bewipo
Gosia gratulacje, teraz czekamy aż nowe autko się pojawi 
Iwona moja też z początku nie chciała jeść kaszki, a teraz się zajada
maja nie przejmuj się tym smoczkiem, takie masz po prostu wyjątkowe dziecko. Moja nie ma suchej skóry, ani czerwonej, a łapki non stop w buzi. Nawet jedzonko dopycha paluchami
Uważaj na tą pierś, może noś pieluszkę pod bluzką, żeby zawsze w ciepłym trzymać.

Iwona moja też z początku nie chciała jeść kaszki, a teraz się zajada

maja nie przejmuj się tym smoczkiem, takie masz po prostu wyjątkowe dziecko. Moja nie ma suchej skóry, ani czerwonej, a łapki non stop w buzi. Nawet jedzonko dopycha paluchami

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289371 przez Agusia83
Jestem juz, czysta i pachnaca...hahaha 
Gosia, gratuluje udanej transakcji
francuzy to fajne autka...
Olusia, gratki dla Ciebie z okazji kupy nocnikowej
Monia, mnie sie bardzo podobaly kolczyki z krysztalkami svarowskiego...w ogole uwielbiam bizuterie, ale narazie musze odpuscic...Emi ciagnie mnie juz za wlosy...to jeszcze moge zdzierzyc, ale urwanego ucha chyba juz nie
Pati, zdrowiej Kochana. Kuruj sie, kuruj...teraz najgorszy czas na chorobska...
Pamietacie jak Wam pisalam o wlosach, ze wychodza? Scielam je na krotko, stosuje nafte kosmetyczna i jest lepiej...ale wczoraj zauwazylam mega przeswity z przodu po lewej stronie na grzywce....masakra, chce mi sie ryczec. Czy wlosy mi odrosna, czy wroca do normalnosci z przed porodu?
Maju, moze powinnas codziennie masowac piersi? Nie jestes ekspertem, ale moze dzieki temu nie bedziesz miala zastoju?
A dzis byla u mnie kolezanka z coreczka starsza od Emi o miesiac i napstrykalam im mnostwo fotek...az baterie w aparacie padly
Emi tez nie ma czerwonych i suchych paluszkow...ale za to jest czerwona w okol ust i zachrosciala...i to wszystko przez sline i przez to, ze non stop wpycha palce do buzi i je mamle...

Gosia, gratuluje udanej transakcji

Olusia, gratki dla Ciebie z okazji kupy nocnikowej

Monia, mnie sie bardzo podobaly kolczyki z krysztalkami svarowskiego...w ogole uwielbiam bizuterie, ale narazie musze odpuscic...Emi ciagnie mnie juz za wlosy...to jeszcze moge zdzierzyc, ale urwanego ucha chyba juz nie

Pati, zdrowiej Kochana. Kuruj sie, kuruj...teraz najgorszy czas na chorobska...
Pamietacie jak Wam pisalam o wlosach, ze wychodza? Scielam je na krotko, stosuje nafte kosmetyczna i jest lepiej...ale wczoraj zauwazylam mega przeswity z przodu po lewej stronie na grzywce....masakra, chce mi sie ryczec. Czy wlosy mi odrosna, czy wroca do normalnosci z przed porodu?

Maju, moze powinnas codziennie masowac piersi? Nie jestes ekspertem, ale moze dzieki temu nie bedziesz miala zastoju?
A dzis byla u mnie kolezanka z coreczka starsza od Emi o miesiac i napstrykalam im mnostwo fotek...az baterie w aparacie padly

Emi tez nie ma czerwonych i suchych paluszkow...ale za to jest czerwona w okol ust i zachrosciala...i to wszystko przez sline i przez to, ze non stop wpycha palce do buzi i je mamle...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona