BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #288916 przez megi2501
Dziewczyny szczerze współczuję tych alergii. Człowiek ciągle musi uważać, co je i się pilnować :ohmy: I tak Was podziwiam, że radzicie sobie z tym, bo ja nie wiem, czy bym wytrzymała.
Mała, a Ty masz kawał chłopa w domu :ohmy: Musisz czuć się bardzo bezpiecznie przy nim :)

A ja już umalowana, włoski zrobione, spakowane czekamy na tatę, ma być za godzinę z pracy i jedziemy do moich rodziców świętować, bo ja mam urodziny, a Oni mają 30 rocznicę ślubu :ohmy:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #288918 przez angie1713
Oj Mała z tą alergią to masakra człowiek nic nie je a dzieciaczki i tak wysypuje tylko się nacierpią.Człowiek się cały czas zastanawia co zjadł co zrobił nie tak :dry: Mam nadzieję że im szybko przejdzie :)
13 lata 3 miesiąc temu #288924 przez angie1713
megi2501 oj to się super impreza szykuję :woohoo: Jeszcze raz Wszystkiego Naj...I super zabawy :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #288932 przez megi2501
angie dziękuję, a za Was mocno 3-mam kciuki i daj koniecznie znać, co u lekarza :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #288963 przez iwonaNAVI
Angie biedna Nadusia mam nadzieje ze po wizycie u lekarza sprawa sie wyjasni i szybko jej to minie :)

Megi udanego swietowania :)

Ja juz 1 sciage napisalam a moje dziecie dalej spi na dworku...zaczal sypac snieg chyba zaraz bede musial ja wziac do domu:P
13 lata 3 miesiąc temu #288977 przez angie1713
Dam znać na pewno jak wrócimy od lekarza :)
13 lata 3 miesiąc temu #288995 przez ewelinaa
Dzień Dobry :)

MEGI - sto lat, sto lat, niech żyje,żyje nam :kiss: :kiss: :kiss:

Słowiczku - główka jej się poci podczas karmienia właśnie, raz mocniej raz mnie, lekarka powiedziała, że ma trochę miękką główkę :unsure: ale nie powinna mieć krzywicy, bo dostaje wit. D w mleku i jeszcze daję jej tę kapsułki. Dlatego mam zrobić badanie na wit. D i zajść z wynikiem do lekarza i wtedy ona powie co robić. A jeśli wynik będzie ok tzn. że główka poci się, bo jedzenie to dla niej aż tak duży wysiłek :)

Aha, i mam takie samo zdanie na temat nocnika - na razie się wstrzymuję z tym aż zacznie chodzić, moim zdaniem teraz jest za wcześnie.

A jeśli chodzi o wózek - ja mam 3w1, jest tam spacerówka i będę nic kupowała. Później może jakąś lekką parasolkę. I tyle.

Beti - świetnie wyglądacie w tych czapach :lol: :lol:
A taką jasną misiową, która ma Jagoda Kinga też ma :laugh: w h&m kupiłam, ale jest na nią za duża :(
13 lata 3 miesiąc temu #289001 przez mgielka22
Hejlol

Megi Stoweczka Kochana :D i pociechy z dzieciatka :D
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ja bylam na miescie z mama kupilam na probe sloiczek babydream z indykiem i warzywami zobacze co to jest...

Dziewczyny czy wypada dac na chrzest 50zl?? Nie stac mnie na wiecej bo mam za duzo wydatrkow po drodze ktore sa o niebo wazniejsze niz to...
13 lata 3 miesiąc temu #289010 przez mgielka22
Aaaa kupilam Lilce kaczke do wody duza z 3 malutkimi :P
13 lata 3 miesiąc temu #289018 przez pati-m
mgielka - ja też mam taką kaczuchę z 3 małymi, wszystkie piszczące :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja właśnie wróciłam z zakupów - wyczaiłam z promocji dla Kacpra kombinezon za 29zł :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #289024 przez slowiczek
hej dziewczynki :)

Natalia dała dzisiaj popis, budziła się na jedzenie co 3 h :dry:

Katy, ale historia :lol: ogarnięta z Ciebie babeczka, że dałaś radę :)

Mgiełka, już chcesz mięso dawać ? a co do chrzcin daj tyle ile możesz i niczym się nie przejmuj ;)

Megi, 100 lat, wszystkiego najpiękniejszego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ewelina - no to muszę się zapytać za tydzień lekarki o tą głowę :( niby daję jej codziennie wit D...
13 lata 3 miesiąc temu #289025 przez iwonaNAVI
Pati gdziebta promocja??
13 lata 3 miesiąc temu #289026 przez monika1984lodz
no to moge teraz odpisac

Beti widze, ze u Ciebie tez mieszka pozerator dzieciowy hihihi my tez sie tak z Nunka bawimy hihi

Angie mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni z tym uszkiem buziak dla Naduni :kiss:

Megi tez mialas przeprawy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

PAti pokazuj kombinezon :)

Mala ,kurcze tez sie zastanawiam co tam moglo Was uczulic :huh:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #289028 przez pati-m
iwona - u mnie jest taki sklep, który nazywa się textil market.
13 lata 3 miesiąc temu #289029 przez mgielka22
Slowiczku pisalo po 4 miesiacu wiec wzielam na probe ryz z indykiem i warzywami zobacze mala zjadla wlasnie poobserwuje i zobacze :)

Dzieki Laski myslalam ze trzeba dac niewiadomo ile :*
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka