BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #292669 przez Marta M
Boje sie zeby jej glowka nie bolala od spineczki..zreszta ona sie ciagnie za wloski i nie wiem czy ta spineczka by dlugo posiedziala ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292670 przez fanka
Maja- no wymiatasz skarbie, mama nie obcinaj!!!! :-)
Mgiełka- dobrze, że macie już za sobą, zdjęcia oglądnięte, ślicznie Lila wyglądała i mamusia oczywiście też, a torta coś zostało?? bo zjadłabym kawałek? ;-)
Nadulka masz cudne zdjęcia- wspaniała pamiątka.
Iwona- gratuluję egzaminu, idziesz jak burza!

i ja wrzucę zdjęcie:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #292671 przez angie1713
Świetny tygrysek :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #292673 przez Marta M
mgielka super ze sie wszystko udalo i wygladaliscie super :) A Lili najladniej :)

hahaha Dawidek :) Wyglada jak mis :) swietne zdjecie :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292674 przez fanka
i jeszcze

Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #292675 przez magda79
Mgiełka fotorelacja zaliczona...śliczną masz rodzinkę, dobrze, że wszystko udało się po waszej myśli :laugh:

Martuś Majeczka jest urocza w tej czuprynce...ale ja bym trochę obcięła...wiadomo nie na zero...ale zobaczysz jak się zmieni :laugh: jak myśmy pierwszy raz Majce obcięli włosy to od razu taki porządek na głowie się jej zrobił ale Ona maiła już roczek bo chociaż miła długie włosy jak się urodziła to większość jej wypadło i rosły dosyć długo...
13 lata 3 miesiąc temu #292681 przez magda79
Fanka tygrysek wymiata :kiss: :kiss: :kiss: ....u nas też królują przyjaciele ze stumilowego lasu...Domi dostał od starszej siostry cały zestaw przyjaciół - pluszaki, a nad łóżeczkiem, przewijakiem ma nalepione naklejki z tejże serii.....no i lubi gadać chyba najbardziej z ....osiołkiem :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292687 przez slowiczek
Marta, nie obcinaj !!!!!!!!!!!!!! :)

cieszę się, że chrzciny udane :)

Dawidek :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #292695 przez gosia2324
katy25 napisał:

nie martw sie słowiczku, nie dam sie Gosi!
oby sie sprzedała:) wystarczy 1zł aby ktos podbił... no zobaczymy jutro pewnie

Katy przeciez to nasz Slowiczek wygrya teraz chcesz zeby ja przebili :( , nie oddawaj futerka w obce rece,APELUJE !!! B)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292698 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Hej Kochane ja juz POoooo nareszcie Lilka padla i wlasnei poszla spac goscie tez juz poszli nareszcie, ziab byl okropny to fakt!!! W ogole byly jeszcze 2 inne chrzty wyobrazcie sobie ze babka tak cienko ubrala dziewczynke w samych rajtuzkach szok a targalo jak cholera bede w szoku jak nei zachoruje Lily byla w kombinezonie opatulona byla baaardzo grzeczna na kazaniu gugac do ksiedza zaczela w ogole nie zaplakala ani razu :) w polowie mszy usnela mi na rekach obudzila sie przy laniu woda ale jest przyzwyczajona i tylko sie zdziwila o co kaman takze jestem dumna z mojego dzieciaczka :D

Prosze sobie zobaczcie fotki :) picasaweb.google.com/1127811851798741373...z3Mw&feat=directlink

Dziewczyny wygladalyscie cudnie :woohoo: :kiss: :kiss:
a ta babka co tak odszczelila swoje dziecko tylko w rajtuzki sama mogla wystapic z gola dupa :S biedna dzidzia pewnie przemarzla!

DAWIDEK jestes prze słodkim tygrysem :) i przypomniales ciotce sklerotyczce ze mam takie ubranko po Kubciu :S
13 lata 3 miesiąc temu #292705 przez slowiczek
Gosia, jak zapłacisz to biorę B)
13 lata 3 miesiąc temu #292709 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Gosia, jak zapłacisz to biorę B)

Czyli Ty go nie chcesz. tylko przebijasz? Aaaaaaaaaaaaaaa !!!!
13 lata 3 miesiąc temu #292712 przez slowiczek
Gosia :side: :S
13 lata 3 miesiąc temu #292717 przez mgielka22
Dziekuje Kochane :) Niestety z tortu nic nie zostalo :P A Dawidek ma cudowny stroj tygryska :D

A mojego M wyslalam po sushi :D
13 lata 3 miesiąc temu #292718 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Gosia :side: :S

:woohoo: :woohoo: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama