BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #304122 przez bewipo
Makaron zawiera gluten :) Hehe, ale agentka jesteś z tym rosołem. On był na wywarze z mięsa?? Bo tego tez się jeszcze nie powinno podawać :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #304137 przez gosia2324
slowiczek napisał:

a makaron takie maleństwa mogą jeść ???

No jajek i maki nie
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304146 przez slowiczek
no właśnie jajka, mąka :pinch: .......
ale co tam, my się tu bawimy z kaszą manną do zupek, żeby ten glute pomalutku a Mgiełka po całości makaronu nasypała do zupy :lol:

moja niezabyt wiele śpi w dzień....drzemki po 10-15 min...czasem uda jej się zasnąć na godzinkę, max 2...

ale mam głoda....ciągle coś jem :huh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304153 przez iwonaNAVI
Bewipo moja spi podobnie + 12 godz w nocy wiec nie narzekam

Kinia super berecik :)

Beti a to dzieciatko to takie malutkie bo mam kilka ciuszkow rozmiar 50 wiec jak takie ponad 3 kg to beda za male i nie wiem czy je pakowac
13 lata 3 miesiąc temu #304157 przez iwonaNAVI
Mgielka mi tez sie wydaje ze makaron niee i nie wolno gotowac mieska na koci ani dawac wywaru
13 lata 3 miesiąc temu #304158 przez bewipo
Aha, no to dobrze, myślałam, że moja to tylko tak mało śpi, ale to widzę normalka jest. No w nocy na szczęście też ok 12 godzin śpi.
13 lata 3 miesiąc temu #304166 przez gosia2324
Slowiczku "po całości " :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja poszukam cos tez dla tej dziewczyny, jakies ubrania, cos do domu, wszystko im sie pewnie przyda
13 lata 3 miesiąc temu #304194 przez maja1982
Witam was wieczorkiem,

Nadusia - śliczna jesteś stokrotko :)

DOmiś - ale jesteś kolo :)

Emiś - ale masz fajną czapunię :) a twoja minka kochana :)

Bewpio - tulę, ja tez miałam ostatnio takie dni :( ze juz naprawdę nie miałam siły!!a to jojczenie to może człowieka wyprowadzić z równowagi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

megi - gratuluje zdolnej córuni :)

słowiczek -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mgiełka - dobrze ze trafiliście w końcu na jakąś fajną lekarkę!!no i że liliś taka dzielna :)

fanka -

agusia -

gosia - dobrze że zrobiła kupala - bedzie sie jej dobrze spało ;)

monia - dobry teledysk jeszcze nikomu nie zaszkodził :)

poślijcie mi proszę adres beti - postaram sie coś przygotować, ale wyśle dopiero w poniedziałek bo tradycyjnie jedziemy sie kursować :)

a pati to dalej szaleje z tymi przygotowaniami do chrzcin?? nie przemęczaj sie kochana!!!a jak kacpero??

mała jak dzieciaczki??

jejku wy tak z tym jedzeniem szalejcie, ja podaje tylko zupki (i to jeszcze teraz 2 tygodnie przerwy były bo mały ma to uczulenie)a tu już rosołki mgiełka podaje :):):) hihihi

zaraz wkleje dzisiejszego lolunia tylko fotki zgram
13 lata 3 miesiąc temu #304199 przez slowiczek

13 lata 3 miesiąc temu #304205 przez maja1982

13 lata 3 miesiąc temu #304213 przez mgielka22
na wywarze z drobiu ale lekarka mowila zeby dawac zupy a od 5tego miesaica dosypywac kasze manne :P nic jej nie jest dobrze sie czuje ;) a makaronu duzo nie bylo malutka lyzeczka wiecej bylo marchewki i pietruszki :p kiedys karmili wszystkim i jakos wszystkei zdrowe jestesmy nikt nic nei przestzregal rygorystycznei no bez przesadyzmu ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304216 przez angie1713
Jestem :)
Zaraz oszaleje sąsiedzi sobie od 17 zrobili imprezę z karaoke bo tak śpiewają że szok.Właśnie przypomniałam sobie piosenkę Helenka :angry: czekam do 22 zobaczę czy się uspokoją a jak nie to pewnie sąsiedzi z piętra niżej to zrobią bo tak tupią że pewnie im żyrandol spadnie :dry:

Mój M poszedł do pracy na nockę i dzwonił że daleko za blokiem słychać :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #304231 przez maja1982
angie - matko współczuje!!może faktycznie Ci sąsiedzi zainterweniują ;) poczekaj jeszcze trochę
13 lata 3 miesiąc temu #304235 przez iwonaNAVI
Beti paczka zapakowana opisana :) jutro M zawiezie na Poczte :) mysle ze jak tak kazda z nas wysle po kartonie to im sie uzbiera i oby nie zabraklo :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #304242 przez angie1713
Impreza punkt 22 zakończona :lol:
Wszyscy się rozeszli na szczęście :)

Iwonka na pewno się ucieszy ja za bardzo nie mam co wysłać bo wszystkie ciuszki oddałam szwagierce bo spodziewa się córci ale jutro coś poszukam może się coś znajdzie nie będzie to karton ale zawsze coś :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia