- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #361724 przez Pyśkaaaa
Beti cudnie czekam na wiadomość
a co do ząbków to Franek tak ma był i nie ma i nie wiem o co kaman i mam bezzebnęgo synusia 
a tak wogole witam :*
my dziś do pediatry z wynikami do pani co robi dekorację i bukiet z kumpelą się mowiłam i tak zleci.... a popołudniu porządki bo zabić się mozna ech....

a tak wogole witam :*
my dziś do pediatry z wynikami do pani co robi dekorację i bukiet z kumpelą się mowiłam i tak zleci.... a popołudniu porządki bo zabić się mozna ech....
Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #361730 przez bewipo
Witam.
Ja Was muszę w pracy nadrabiać, bo w domu nie mam czasu

Gosia ale super prezent

Moja pokazuje papa, ale też tylko jak jej się chce. A jak leży na pleckach i podam jej rączki to ciach i stoi. Posadzić ją w ogóle jest ciężko bo prostuje nóżki. No i uwielbia podskakiwać jak ją trzymam
Wczoraj byłam oglądać inny żłobek i rewelacja. Fachowa i doświadczona kadra. Atmosfera bardzo fajna i widać, że dzieciaczki bardzo zadowolone. Tak, że jesteśmy zdecydowane na ten żłobek. Reszta zależy od Anitki czy się zaaklimatyzuje. Ale to dopiero od lipca będziemy się martwić.
Ja Was muszę w pracy nadrabiać, bo w domu nie mam czasu

Gosia ale super prezent

Moja pokazuje papa, ale też tylko jak jej się chce. A jak leży na pleckach i podam jej rączki to ciach i stoi. Posadzić ją w ogóle jest ciężko bo prostuje nóżki. No i uwielbia podskakiwać jak ją trzymam

Wczoraj byłam oglądać inny żłobek i rewelacja. Fachowa i doświadczona kadra. Atmosfera bardzo fajna i widać, że dzieciaczki bardzo zadowolone. Tak, że jesteśmy zdecydowane na ten żłobek. Reszta zależy od Anitki czy się zaaklimatyzuje. Ale to dopiero od lipca będziemy się martwić.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 11 miesiąc temu #361748 przez Marta M
Witam się 
Wczoraj zakupilismy wreszcie fotelik i Maja wracała już w nowym zadowolona, sama sie ciesze jak nie wiem co...Monia z ciekawosci ile daliscie za ten fotelik?
Wieczorem nie mogła zasnąc, rzucała się jak przy tych dolnych zębach, posmarowałam jej dziąsełka i chyba zaczyna się zabkowanie na gorze, bo dziąslo jakies rozpulchnione..i padła..
Mała oczywiscie jak sobie Ty nie zyczysz to ja Ci też nie życze
Ale wiesz jak czasami jest, chuchasz, dmuchasz i cos jest nie tak, a te co nie dbają o siebie i dziecko mają zdrowe dzieci..eh...
fanka Dawidowi znow ida zeby??
Rekordzista 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I dziekuje za link, pogadam z M co sadzi o takim wypadzie
Tylko czerwiec odpada bo jedziemy na miesiac do Zakopanego..rety, juz za dwa tygodnie wyjezdzamy..
Pati jakby Kacpero byl leniem to by nie wstawal

Wczoraj zakupilismy wreszcie fotelik i Maja wracała już w nowym zadowolona, sama sie ciesze jak nie wiem co...Monia z ciekawosci ile daliscie za ten fotelik?
Wieczorem nie mogła zasnąc, rzucała się jak przy tych dolnych zębach, posmarowałam jej dziąsełka i chyba zaczyna się zabkowanie na gorze, bo dziąslo jakies rozpulchnione..i padła..
Mała oczywiscie jak sobie Ty nie zyczysz to ja Ci też nie życze

fanka Dawidowi znow ida zeby??

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I dziekuje za link, pogadam z M co sadzi o takim wypadzie

Pati jakby Kacpero byl leniem to by nie wstawal

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #361759 przez iwonaNAVI
Witam siue u nas noc koszmar...naprawde nie poznaje mojego dziecka...zawsze od ukonczenia 2 msc przesypiala cale noce...jedynie raz jak byla chora ro sie budzila a dzisiaj to chyba z 5 razy jeczala przez sen...dalam jej picie i nic...dopiero za 5 razem wziela mleko wypila i na szczescie zasnela
no ja naprawde nie wiem jak to nie zeby to o co jej chodzi
w dzien jest ok jest grzeczna sama sie bawi itp ale pod wieczor jakby w nia cos wstapilo
i tak samo z jedzeniem obiadow...o kaszkach juz nie wspomne juz od msc probuje jej podac ale ona po prostu zaciska zeby i nie chce jakby jej nie smakowalo a kiedys je jadla...a jak dam jej chlebka albo cos w wiekszych kawalkach to zje...jak myslicie moze przyczyna lezy w papkach...moze ona nie chce jesc papek tylko kawaleczki...albo chpodzi o doprawianie posilkow...bo jak gotuje jej obiadki to nie daje soli i nic innego a ostatnio nauczyla se jesc z nami a wiadomo to przyprawione...i daje jej obiadek papkowy a nie chce a zaraz dam jej np ryz albo ziemniaki i zje troche
Majeczka cudowny krasnalek
Oliwicia wlasnie od wczoraj tez probuje cos w stylu co Maja robi na ostatnim zdj
Jago gratulujemy papa...moja robi czasami jak jej sie chce ale nie mowi
Bewipo napewno Anitce sie spodoba skoro dzieci zadowolone
no ja naprawde nie wiem jak to nie zeby to o co jej chodzi
w dzien jest ok jest grzeczna sama sie bawi itp ale pod wieczor jakby w nia cos wstapilo
i tak samo z jedzeniem obiadow...o kaszkach juz nie wspomne juz od msc probuje jej podac ale ona po prostu zaciska zeby i nie chce jakby jej nie smakowalo a kiedys je jadla...a jak dam jej chlebka albo cos w wiekszych kawalkach to zje...jak myslicie moze przyczyna lezy w papkach...moze ona nie chce jesc papek tylko kawaleczki...albo chpodzi o doprawianie posilkow...bo jak gotuje jej obiadki to nie daje soli i nic innego a ostatnio nauczyla se jesc z nami a wiadomo to przyprawione...i daje jej obiadek papkowy a nie chce a zaraz dam jej np ryz albo ziemniaki i zje troche
Majeczka cudowny krasnalek

Oliwicia wlasnie od wczoraj tez probuje cos w stylu co Maja robi na ostatnim zdj
Jago gratulujemy papa...moja robi czasami jak jej sie chce ale nie mowi
Bewipo napewno Anitce sie spodoba skoro dzieci zadowolone

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #361763 przez iwonaNAVI
Marta przyznam szczerze ze zaluje ze przyszla Twoja @
mialam juz nadzieje i jakies przeczucie i sie cieszylam ze sie zaczyna u nas ...no ale co sie odwlecze to nie uciecze
takze czekamy na kolejna przodowniczke...a do tych 2014 ja tez zapisuje ewentualnie z poslizgiem do 2015 no max 2016 wszystko zalezy od pracy itp

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #361783 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzień dobry 
MArtuś my daliśmy 250zł.
noc standard chociaż jak daje Emi kaszkę na kolacje to woła butle już około północy a jak samo mleko to woła dopiero około 2 :/ dziwny ten mój dzieć
Bewi to super
oby Anitelce się spodobało 
Beti a może Fifkowi spuchło dziąsełko bo drugi ząbek idzie i tamten się schował po prostu.
bo skoro był to przecież wyparować nie mógł
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883...rafa__Zmarla_ze.html

MArtuś my daliśmy 250zł.
noc standard chociaż jak daje Emi kaszkę na kolacje to woła butle już około północy a jak samo mleko to woła dopiero około 2 :/ dziwny ten mój dzieć

Bewi to super

Beti a może Fifkowi spuchło dziąsełko bo drugi ząbek idzie i tamten się schował po prostu.
bo skoro był to przecież wyparować nie mógł
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883...rafa__Zmarla_ze.html

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #361794 przez pati-m
Skoro już mowa o planowaniu następnego bobo to ja chyba najpóźniej z Was, bo chciałabm w 2016 na wiosnę
A dlaczego? Bo od września robię 3-letni awans na mianowanego i kończy się on w maju 2015. Więc potem chcę zajść w ciążę i urodzić na wiosnę

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #361801 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
używany 

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- angie1713
-
- Wylogowany