BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 11 miesiąc temu #361720 przez mgielka22
Witam sie i ja. Noc ok ale oczywiscie od 6 nie spimy :dry: teraz mala padla i poszla spac...
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #361724 przez Pyśkaaaa
Beti cudnie czekam na wiadomość :) a co do ząbków to Franek tak ma był i nie ma i nie wiem o co kaman i mam bezzebnęgo synusia :P

a tak wogole witam :*

my dziś do pediatry z wynikami do pani co robi dekorację i bukiet z kumpelą się mowiłam i tak zleci.... a popołudniu porządki bo zabić się mozna ech....
12 lata 11 miesiąc temu #361730 przez bewipo
Witam.
Ja Was muszę w pracy nadrabiać, bo w domu nie mam czasu :silly: :silly: :silly:

Gosia ale super prezent :laugh: :laugh:

Moja pokazuje papa, ale też tylko jak jej się chce. A jak leży na pleckach i podam jej rączki to ciach i stoi. Posadzić ją w ogóle jest ciężko bo prostuje nóżki. No i uwielbia podskakiwać jak ją trzymam :woohoo:

Wczoraj byłam oglądać inny żłobek i rewelacja. Fachowa i doświadczona kadra. Atmosfera bardzo fajna i widać, że dzieciaczki bardzo zadowolone. Tak, że jesteśmy zdecydowane na ten żłobek. Reszta zależy od Anitki czy się zaaklimatyzuje. Ale to dopiero od lipca będziemy się martwić.
12 lata 11 miesiąc temu #361748 przez Marta M
Witam się :)

Wczoraj zakupilismy wreszcie fotelik i Maja wracała już w nowym zadowolona, sama sie ciesze jak nie wiem co...Monia z ciekawosci ile daliscie za ten fotelik?

Wieczorem nie mogła zasnąc, rzucała się jak przy tych dolnych zębach, posmarowałam jej dziąsełka i chyba zaczyna się zabkowanie na gorze, bo dziąslo jakies rozpulchnione..i padła..

Mała oczywiscie jak sobie Ty nie zyczysz to ja Ci też nie życze :) Ale wiesz jak czasami jest, chuchasz, dmuchasz i cos jest nie tak, a te co nie dbają o siebie i dziecko mają zdrowe dzieci..eh...

fanka Dawidowi znow ida zeby?? :cheer: :cheer: Rekordzista :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I dziekuje za link, pogadam z M co sadzi o takim wypadzie :) Tylko czerwiec odpada bo jedziemy na miesiac do Zakopanego..rety, juz za dwa tygodnie wyjezdzamy..

Pati jakby Kacpero byl leniem to by nie wstawal :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #361759 przez iwonaNAVI
Witam siue u nas noc koszmar...naprawde nie poznaje mojego dziecka...zawsze od ukonczenia 2 msc przesypiala cale noce...jedynie raz jak byla chora ro sie budzila a dzisiaj to chyba z 5 razy jeczala przez sen...dalam jej picie i nic...dopiero za 5 razem wziela mleko wypila i na szczescie zasnela
no ja naprawde nie wiem jak to nie zeby to o co jej chodzi
w dzien jest ok jest grzeczna sama sie bawi itp ale pod wieczor jakby w nia cos wstapilo
i tak samo z jedzeniem obiadow...o kaszkach juz nie wspomne juz od msc probuje jej podac ale ona po prostu zaciska zeby i nie chce jakby jej nie smakowalo a kiedys je jadla...a jak dam jej chlebka albo cos w wiekszych kawalkach to zje...jak myslicie moze przyczyna lezy w papkach...moze ona nie chce jesc papek tylko kawaleczki...albo chpodzi o doprawianie posilkow...bo jak gotuje jej obiadki to nie daje soli i nic innego a ostatnio nauczyla se jesc z nami a wiadomo to przyprawione...i daje jej obiadek papkowy a nie chce a zaraz dam jej np ryz albo ziemniaki i zje troche

Majeczka cudowny krasnalek :)
Oliwicia wlasnie od wczoraj tez probuje cos w stylu co Maja robi na ostatnim zdj

Jago gratulujemy papa...moja robi czasami jak jej sie chce ale nie mowi

Bewipo napewno Anitce sie spodoba skoro dzieci zadowolone :)
12 lata 11 miesiąc temu #361763 przez iwonaNAVI
Marta przyznam szczerze ze zaluje ze przyszla Twoja @ :( mialam juz nadzieje i jakies przeczucie i sie cieszylam ze sie zaczyna u nas ...no ale co sie odwlecze to nie uciecze :) takze czekamy na kolejna przodowniczke...a do tych 2014 ja tez zapisuje ewentualnie z poslizgiem do 2015 no max 2016 wszystko zalezy od pracy itp
12 lata 11 miesiąc temu #361773 przez iwonaNAVI
Za chwile z ddtvn kobieta ktora zaszla w ciaze 6 tyg po porodzie
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #361783 przez monika1984lodz
Dzień dobry :)

MArtuś my daliśmy 250zł.

noc standard chociaż jak daje Emi kaszkę na kolacje to woła butle już około północy a jak samo mleko to woła dopiero około 2 :/ dziwny ten mój dzieć :P

Bewi to super :) oby Anitelce się spodobało :)

Beti a może Fifkowi spuchło dziąsełko bo drugi ząbek idzie i tamten się schował po prostu.

bo skoro był to przecież wyparować nie mógł

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883...rafa__Zmarla_ze.html :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 11 miesiąc temu #361788 przez kasia79
pewnie poszła na wizytę poporodową a tu niespodzianka !!! ale szok!!!
12 lata 11 miesiąc temu #361794 przez pati-m
Skoro już mowa o planowaniu następnego bobo to ja chyba najpóźniej z Was, bo chciałabm w 2016 na wiosnę :) A dlaczego? Bo od września robię 3-letni awans na mianowanego i kończy się on w maju 2015. Więc potem chcę zajść w ciążę i urodzić na wiosnę :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #361798 przez Marta M
Monia za nowy daliscie 250 czy za uzywany?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #361801 przez monika1984lodz
używany :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #361807 przez Marta M
Nunka na pierwszym grzeczna jak aniolek, na drugim patrzy jej to z oczu: demolka :) Cudna Nuna nasza :)
12 lata 11 miesiąc temu #361819 przez angie1713
Witam się :)
Gosiu ale masz fajnie z tym wyjazdem :)
Nunka na pierwszym zdjęciu piękna :)

Lecę sprzątać później zajrzę :)
12 lata 11 miesiąc temu #361827 przez bewipo
Nuna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama