BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 10 miesiąc temu #166905 przez mYSZA
ale ja naprawdę nie chciałam tego tak rozgrywać- poprostu łzy mi same do oczy popłynęły i tak poprostu samo już wyszło...

kolejna partia wyprasowana, teraz już drugie dziś pranie w pralce i jutro chyba skończę;)

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
14 lata 10 miesiąc temu #166911 przez Agusia83
Ale teraz my za bardzo nie mamy duzo do powiedzenia....bo hormony nami kieruja :laugh:
Ja tez piore kolejna sterte :laugh: a zara musze wyprasowac tym razem nasze ubrania...
14 lata 10 miesiąc temu #166914 przez mgielka22
Agusia na USG bylam w 10tc i 5 dniu mala miala crl = 3,84cm a na zdjeciu nic nie mam napisane i w karcie tez nie :(

Haha ja tez dzis za pranie sie wzielam widze ze wszystkie praczki dzisiaj :D
14 lata 10 miesiąc temu #166915 przez gosia2324
Mysza możne zadzwoń do ZUSU, pieniądze powinnaś mies na 2 dzień jak kończy Ci sie L4.
14 lata 10 miesiąc temu #166918 przez mYSZA
no chyba tak zrobie

Janek z nami!
14 lata 10 miesiąc temu #166923 przez Agusia83
Mgielka, ja kiedys gdzies znalazlam kalkulator, w ktorym sie wpisywalo parametry maluszka i wyskakiwalo w jakim wieku plodowym jest....moze to bz bzlo pomocne :unsure: a nie masz zdjecia wlasnie z takowymi parametrami_
14 lata 10 miesiąc temu #166924 przez slowiczek
Ja juz po wizycie :) wszystko ok, malusia wazy 2300 wiec jest z tych drobniejszych ale wszystko w normie, latwiej sie urodzi :p pobral mi dzis posiew, w ciagu ostatniego miesiaca przytylam 1 kg takze super, balam sie ze bedzie wiecej, na chwile obecna mam + 12 kg, lekarz byl milusi wiec chyba ostatnim razem mial po prostu gorszy dzien...a teraz jeszcze smigam odebrac wyniki TSH bo nie zdazylam przed wizyta
14 lata 10 miesiąc temu #166925 przez gosia2324
Ja jak czekałam na kasę pól miesiąca to okazało sie ze księgowa nie przesłała do Zusu jakiegoś papierka i wszystko wstrzymali :blink:
Lepiej wziąć sprawy w swoje ręce :)
14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #166927 przez gosia2324
slowiczku dobre wiesci :)
Natalka rzeczywiste drobniutka, ale to bobrze :) Po mamie :)
Kiedy masz jeszcze wizyte ?
Czy juz tylko na poród sie umówiłaś z lekarzem ?
14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #166928 przez Agusia83
Slowiczku super :laugh: mnie sie nie wydaje, ze malawcale nie wazy malo...mojej kolezanki corcia byla mierzona jeden dzien pozniej od Ciebie i wazyla 2400, wiec duzej roznicy nie ma...
Wzial Ci posiew....sama zastanawialm sie dlaczego mnie wczoraj nie wziela moja ginka...nastepna wizyte mam dop.18sierpnia...a czy ja wytrzymam do tego czasu w 2-paku :silly:
14 lata 10 miesiąc temu #166929 przez Pyśkaaaa
Słowiczku superaśnie ze wszystko dobrze :D
Mysza ja zawsze dostaje wypłatę przed 10 bo u nas jest ponad 21 osób i firma płaci ale pewnie dzwoń do ZUSU
14 lata 10 miesiąc temu #166930 przez mYSZA
ale akcja- kasę dostanę dopiero 5 sierpnia bo oni mieli BŁAD jakiś tam w systemie! kasę przetrzymują od połowy czerwca! masakra jakas!

Janek z nami!
14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #166932 przez mgielka22
Slowiczku super ze badania dobrze i ze mala prawidlowo sie rozwija :D

Gosia i Mysza ale jak Wy macie zaplacic za cos to scigaja co do dnia ;s masakra jest w tym kraju odnosnie pieniedzy z panstowowki ;s ja juz sie zastanawiam jak bede dostawac kase za macierzynski z zusu i do ktorego dnia ;s

Agusia ale niestety nie mam tam napisane jakbys znalazla znoiw ten kalkulator byloby super, bo ja szukalam i nic takiego nei ma tylko wg OM a to jest tylko orientacyjne ... haha tez mam wtedy co Ty wizyte u gin :D
14 lata 10 miesiąc temu #166934 przez gosia2324
mYSZA napisał:

ale akcja- kasę dostanę dopiero 5 sierpnia bo oni mieli BŁAD jakiś tam w systemie! kasę przetrzymują od połowy czerwca! masakra jakas!

Oszaleli !!!!!
Nic sie z ludzmi nie licza!!!!
Tak jak pisalas, a co by Bylo gdyby to bylo Twoje jedyne utrzymanie !?
Masakra :ohmy:
14 lata 10 miesiąc temu #166936 przez Agusia83
Mgielka, znalazlam cos takiego...
mediweb.pl/interactive/calc28.php
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby