- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #86485 przez Groszek
Marta M ja też nie miałam nigdy w życiu farby czy szamponu koloryzującego na włosach 
Na opryszczkę w ciąży dostałam HASCOVIR od lekarza gin więc pewnie wiedział co robi
A ja studiowałam ekonomię, ale niestety przerwałam i teraz żałuje jak diabli

Na opryszczkę w ciąży dostałam HASCOVIR od lekarza gin więc pewnie wiedział co robi

A ja studiowałam ekonomię, ale niestety przerwałam i teraz żałuje jak diabli

Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #86492 przez Pyśkaaaa
MartaM chyba sie zaraz poplacze... my tu na naszej stancji nie mamy piekarnika a mimo ze w ciazy nie mam ochoty na slodkie to szarlotke bym wciagnela
a co do ksiazek to ja je pochlaniam i raz w miesiacu kupuje
a jak bylam mala to chowalam sie po kołdra z lampka i czytalam
a rodzice sie zloscili a i wzrok popsulam
ja dzis na obiad bbarszcz czerwony i ziemniaki smazone (mniam) nic szczegolnego ale dzis pt

ja dzis na obiad bbarszcz czerwony i ziemniaki smazone (mniam) nic szczegolnego ale dzis pt

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #86499 przez fanka
Ja studiuję administrację - III rok i właśnie ślęczę nad pracą licencjacką, mam już dość komputera, książek itd marzę żeby to jutro oddać i mieć chociaż chwile to z głowy, dopóki nie odda mi do poprawek
ja jak dobrze pójdzie z sesją i obrona to końcem lipca będę mieć z głowy ale chciałabym pójść jeszcze na magisterkę 2 lata, myślę, że jakoś dam radę, w końcu na zaocznych nie ma obowiązkowych wykładów
jakbym poszła na studia zaraz po liceum to już bym była Panią MGR. ale człowiek sam nie wiedział co ze sobą zrobić, między czasie 2-letnią szkolę kosmetyczną skończyłam i pracowałam no ale jak mówi przysłowie lepiej późno niż wcale 
Marta M dziękujemy za przepis, ja na pewno wypróbuję

Marta M dziękujemy za przepis, ja na pewno wypróbuję

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #86501 przez Agusia83
przepis wyglada smakowicie
...chociaz tez nie mam ciagotek na slodkie, to moze jutro uda mi sie zrobic to ciacho...czego sie nie robi dla meza...zreszta jak jest cos pysznego, to i ja nie odmowie:)....
Leniwce zrobione...ide teraz poprasowac...cos ostatnio dlugo nie moge stac przy zelazku...doslownie kilka podkoszulkow i musze odpoczac...dlatego tak mi sie to ciagnie...
A odnosnie ksiazek...to ja bardzo lubie czytac...tez teraz pochlaniam juz 2 czesc ksiazki o wampirach
..wlasnie ostatnio dorwalam ja w księgarni...juz mi nieduzo zostalo..

Leniwce zrobione...ide teraz poprasowac...cos ostatnio dlugo nie moge stac przy zelazku...doslownie kilka podkoszulkow i musze odpoczac...dlatego tak mi sie to ciagnie...
A odnosnie ksiazek...to ja bardzo lubie czytac...tez teraz pochlaniam juz 2 czesc ksiazki o wampirach

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Agusia83.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 2 miesiąc temu #86562 przez Marta M
Agusia wystarczy ze nie dodasz cukru pudru do masy to ciasto nie jest slodkie, wrecz powiedzialabym ze ma gorzkawy smak...jak bedziesz robic mase kontroluj smak, daj tyle cukru pudru zeby Cie nie mulilo
I jesli nie jest to cappuccino orzechowe to innego lepiej nie dawac az dwoch paczek...za mocny smak..
Super, to moze nas sie na kwiecien uzbiera na male spotkanko
:D:D

Super, to moze nas sie na kwiecien uzbiera na male spotkanko

- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 2 miesiąc temu #86573 przez Emme
dziewczyny, ja studiuję jestem na 2 roki II stopnia czyli finisz, ale zastanawiam się nad czymś jeszcze. wszystko zależy od organizacji. ja w dzień odejścia wód byłam jeszcze na egzaminie
dacie rade, bo im więcej obowiązków tym łatwiej (wiem co mówię
)

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
14 lata 2 miesiąc temu #86696 przez Mała
bewipo napisał:
Przyszły moje spodnie ciążowe i zaraz do krawcowej zaniosłam skrócić, jak już będę miała to wstawię fotkę.
oj prawda, prawda.Popieram, że im więcej obowiązków tym łatwiej. Człowiek lepiej zorganizowany, wszystko ma swoje miejsce i czas
Przyszły moje spodnie ciążowe i zaraz do krawcowej zaniosłam skrócić, jak już będę miała to wstawię fotkę.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- buzzialek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #87086 przez slowiczek
vod.onet.pl/zycie-przed-zyciem,5782,film.html
oglądałyście
? ja to oglądam już 3 raz, bardzo lubię ten dokument
oglądałyście

- magdamagda1988
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #87090 przez magdamagda1988
Bawipo ja rowniez gratuluje 16 tyg 
Ja studiuje a wlasciwie koncze licencjata finanse i rachunkowosc w srode sie bronie!!!!!!
i chyba na mgr od tego wrzesnia nie pojde tylko od przyszlego roku ale boje si eze jak odloze to juz nie bedzie chcialo mi sie isc...
Ja tez chetnie bym sie zalapala na jakies spotkanko ale chyba juz mnie nie obejmie bo 2 wyjezdzam
ale fajnie ze mamy to forum tu sie wszytskie rozumiemy wiekszosc moich znjomych nie ma jeszcze dzieci mino ze mamy juz 23 lata, a znow te co maja to nie mam zbytnio kontaktu..
a z tymi co nie maja dzieci to juz mnie sluchac nie chca

Ja studiuje a wlasciwie koncze licencjata finanse i rachunkowosc w srode sie bronie!!!!!!
i chyba na mgr od tego wrzesnia nie pojde tylko od przyszlego roku ale boje si eze jak odloze to juz nie bedzie chcialo mi sie isc...
Ja tez chetnie bym sie zalapala na jakies spotkanko ale chyba juz mnie nie obejmie bo 2 wyjezdzam

ale fajnie ze mamy to forum tu sie wszytskie rozumiemy wiekszosc moich znjomych nie ma jeszcze dzieci mino ze mamy juz 23 lata, a znow te co maja to nie mam zbytnio kontaktu..
a z tymi co nie maja dzieci to juz mnie sluchac nie chca

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #87188 przez Pyśkaaaa
hej dziewuszki 
ja juz po szkole
pogoda ladna sie zaczyna robic 
Mala czekamy na spodnie
wytrzymasz jeszcze chwila i przyjada 
Bewipo moja mamuska juz jak sie dowiedziala chciala kupowac ale stopuje ja
gratuluje kolejnego tyg 
Słowiczku my sie od razu sie pochwalilismy ze mamy dzidzie jak tylko doktor potwierdzil! z racji tego ze daleko mieszkamy wyslalismy wszystkim mmsy z USG
Ide obiadek konczyc

ja juz po szkole

Mala czekamy na spodnie

Bewipo moja mamuska juz jak sie dowiedziala chciala kupowac ale stopuje ja

Słowiczku my sie od razu sie pochwalilismy ze mamy dzidzie jak tylko doktor potwierdzil! z racji tego ze daleko mieszkamy wyslalismy wszystkim mmsy z USG

Ide obiadek konczyc

Moderatorzy: ilona