- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178632 przez ewelinaa
Witam w środę
Chyba jestem dziś pierwsza 
Położyłam się wczoraj wcześniej to i wcześnie wstałam
Fanka - bardzo kolorowe łóżeczko, fajne, tylko czy ta karuzela nie będzie Ci przeszkadzała w wyjmowaniu/wkładaniu synka do łóżeczka?
U nas łóżeczko też już rozstawione, ale na razie leżą w nim różne rzeczy Małej, których nie mam gdzie "upchnąć"
I muszę dziś jechać wymienić w sklepie karuzelę do łóżeczka, która Mała dostała od babci, bo niestety jest coś uszkodzone i nie można jej złożyć
A specjalnie wczoraj baterie kupiłam, żeby zobaczyć jak działa.
Gosia, Fanka - wy tu o skurczach przepowiadających, a ja nic nie czuję... Albo przynajmniej nie wiem, że to TO, czasami brzuch boli, ale raczej nie szukam objawów porodu
Ja bym mogła jeszcze parę miesięcy być w ciąży

Położyłam się wczoraj wcześniej to i wcześnie wstałam

Fanka - bardzo kolorowe łóżeczko, fajne, tylko czy ta karuzela nie będzie Ci przeszkadzała w wyjmowaniu/wkładaniu synka do łóżeczka?
U nas łóżeczko też już rozstawione, ale na razie leżą w nim różne rzeczy Małej, których nie mam gdzie "upchnąć"

I muszę dziś jechać wymienić w sklepie karuzelę do łóżeczka, która Mała dostała od babci, bo niestety jest coś uszkodzone i nie można jej złożyć

Gosia, Fanka - wy tu o skurczach przepowiadających, a ja nic nie czuję... Albo przynajmniej nie wiem, że to TO, czasami brzuch boli, ale raczej nie szukam objawów porodu

Temat został zablokowany.
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178635 przez megi2501
Dzień dobry Kochane,
Wczoraj miałam bardzo pracowity dzionek, przedwczoraj też, więc dopiero dzisiaj Was nadrabiam. Generalne porządki z mężem robiliśmy. Szykujemy się pomału na przybycie maleństwa.
Jeszcze z dwa dni i już wszystko na tip-top będzie. Wicie gniazda...hmm... chyba mam ten stan
Fanka, ale bajeczne łóżeczko
Idę robić jajecznicę i obudzę męża
Wczoraj miałam bardzo pracowity dzionek, przedwczoraj też, więc dopiero dzisiaj Was nadrabiam. Generalne porządki z mężem robiliśmy. Szykujemy się pomału na przybycie maleństwa.
Jeszcze z dwa dni i już wszystko na tip-top będzie. Wicie gniazda...hmm... chyba mam ten stan

Fanka, ale bajeczne łóżeczko

Idę robić jajecznicę i obudzę męża

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178639 przez slowiczek
Mnie nad ranem obudzil bol brzucha jak na okres
a teraz mnie napierdziela dodatkowo jakby od krzyza, promieniuje mi to na nogi i mam wrazenie ze rozrywa mi sie miednica...
Nie wiem doprawdy jak sie dowleke zaraz na pobieranie krwi

Nie wiem doprawdy jak sie dowleke zaraz na pobieranie krwi

- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178640 przez katy25
dzień dobry brzuchatki
Ja melduję się jako druga:) wczoraj spać nie mogłam, a dziś o 7 mnie obudzili abym samochód przestawiła bo muszą wjechać stropy na teren budowy
bo na naszych tyłach trwa budowa... Ogólnie to czekam na sofe do salonu miała być między 7 a 9 ale okazało się, że podano kierowcy adres moich rodziców i będzie dużo po 9... a miałam dziś mieć badania na piątkową wizytę i teraz na pewno ich nie bede miała - super
może mnie lekarz nie zabije...
fanka łóżeczko sweet!
karuzela zawsze przeszkadza w wyjmowaniu dzieciątka ale to sie ja przesunie do przodu i nie bedzie problemu u mnie też narazie tak wisi ale wiadomo, że trzeba bedzie ja przewiesić. Ja mam misie fisher prieca po małej mojej siostry i nie bede już nic dokupować bo to nie ma sensu. Te karuzele bardziej ciesza wzrok rodzica niz malucha...
U mnie mały kopie ale planowo ma jeszcze 4 tygodnie na siedzenie w brzuchu i niech siedzi chcociaż ja chciałabym urodzić szybko! Bo mam już dosyć... wczoraj była u mnie przyjaciółka i tak gadałyśmy o tych porodach itd mimo, że ona nie ma jeszcze dzieci to łąćzy sie ze mną w bólu hihi...
dziewczyny macie jakieś fotele przy łóżeczkach?? ja kurcze nie mam a wczoraj w IKEA widziałam bardzo fajny za 120zł. Pamiętam, że przy Ines to miałam bujany i był zbawienny. Jak nic nie skutkowało to siadałam w fotel, 5 min i dziecko spało... eh...
Mi u małego w pokoju brakuje właśnie fotela i powiesić coś na ścianach bo tak goło jest, ale czekam na sprzatanie bo to nie ma sensu w kurz wieszać...
Lece sie ubrać
miłego dnia dziewczynki
Ja melduję się jako druga:) wczoraj spać nie mogłam, a dziś o 7 mnie obudzili abym samochód przestawiła bo muszą wjechać stropy na teren budowy

fanka łóżeczko sweet!
karuzela zawsze przeszkadza w wyjmowaniu dzieciątka ale to sie ja przesunie do przodu i nie bedzie problemu u mnie też narazie tak wisi ale wiadomo, że trzeba bedzie ja przewiesić. Ja mam misie fisher prieca po małej mojej siostry i nie bede już nic dokupować bo to nie ma sensu. Te karuzele bardziej ciesza wzrok rodzica niz malucha...
U mnie mały kopie ale planowo ma jeszcze 4 tygodnie na siedzenie w brzuchu i niech siedzi chcociaż ja chciałabym urodzić szybko! Bo mam już dosyć... wczoraj była u mnie przyjaciółka i tak gadałyśmy o tych porodach itd mimo, że ona nie ma jeszcze dzieci to łąćzy sie ze mną w bólu hihi...
dziewczyny macie jakieś fotele przy łóżeczkach?? ja kurcze nie mam a wczoraj w IKEA widziałam bardzo fajny za 120zł. Pamiętam, że przy Ines to miałam bujany i był zbawienny. Jak nic nie skutkowało to siadałam w fotel, 5 min i dziecko spało... eh...
Mi u małego w pokoju brakuje właśnie fotela i powiesić coś na ścianach bo tak goło jest, ale czekam na sprzatanie bo to nie ma sensu w kurz wieszać...
Lece sie ubrać
miłego dnia dziewczynki
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #178652 przez Agusia83
Ja tez witam srodowo 
Noc jak zwykle, cudowna
nad ranem zlapal mnie bol brzucha i tak jak napisal Slowiczek bol promieniowal mi do nogi i czulam jakby mnie rwala, doslownie jak na okres, tylko bardziej bolesniej...
Teraz sie lepiej czuje, lekarstwa zjedzone, wiec moze nie beda mnie dreczyc zadne skurcze
Fanka, lozeczko bardzo kolorowe i bardzo ladne
w naszym narazie tez leza wszystkie pierdulki dla krolewny 
Dziewczyny, Wy macie power a ja wrecz przeciwnie...mam lenia, a nawet jak sie zmusze i zaczne sprzatac to szybko sie mecze i jak nie nogi, to brzuch mnie zaczyna bolec...a chcialabym by malutka jeszcze chwile posiedziala w brzuchu...
Jutro przychodzi moja mama by umyc nam okna
kochana jest...
Katy, mysle, ze fotelik dla nas bylby swietna sprawa, ale u mnie w pokoju nie ma juz miejsca na takie gadzety

Noc jak zwykle, cudowna

Teraz sie lepiej czuje, lekarstwa zjedzone, wiec moze nie beda mnie dreczyc zadne skurcze

Fanka, lozeczko bardzo kolorowe i bardzo ladne

Dziewczyny, Wy macie power a ja wrecz przeciwnie...mam lenia, a nawet jak sie zmusze i zaczne sprzatac to szybko sie mecze i jak nie nogi, to brzuch mnie zaczyna bolec...a chcialabym by malutka jeszcze chwile posiedziala w brzuchu...
Jutro przychodzi moja mama by umyc nam okna

Katy, mysle, ze fotelik dla nas bylby swietna sprawa, ale u mnie w pokoju nie ma juz miejsca na takie gadzety

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178673 przez bewipo
Witam również 
Ale macie przerabane z tymi skurczami, mnie nic nie bierze.
A ja dzisiaj urodzinki mam 28
katy fotel to super sprawa, ale mi się niestety nie zmieści nigdzie
A szkoda, bo do karmienia to jednak dużo wygodniej by było.

Ale macie przerabane z tymi skurczami, mnie nic nie bierze.
A ja dzisiaj urodzinki mam 28

katy fotel to super sprawa, ale mi się niestety nie zmieści nigdzie

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178688 przez Pyśkaaaa
witam 
BEWIPO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA
Fanka śliczne łóżeczko
dziewczyny ja chyba oszaleje wy jesteście bliżej porodu niż ja a mnie wczoraj tak meczyły skurcze... mo-spa troche pomoła ale od 5 znowu ja chba skonsultuje to z doktorem co prawda wizyte mam za tydz ale może ją przełożę
a jeszcze w laboratorium stałam dziś w 3 kolajkach... panie się wogole nie spieszyły ludzi multum...a one jak flegmatyczki

BEWIPO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA

Fanka śliczne łóżeczko
dziewczyny ja chyba oszaleje wy jesteście bliżej porodu niż ja a mnie wczoraj tak meczyły skurcze... mo-spa troche pomoła ale od 5 znowu ja chba skonsultuje to z doktorem co prawda wizyte mam za tydz ale może ją przełożę

a jeszcze w laboratorium stałam dziś w 3 kolajkach... panie się wogole nie spieszyły ludzi multum...a one jak flegmatyczki

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178692 przez beti
Bewipo, spełanienia marzeń!!!! i witamy w gronie 28-ek 
Ja dziś w nocy walczyłam ze zgagą masakryczną i nie mogłam spać
zaraz lecę na KTG chociaż najchętniej padłabym do góry brzuchem...mam zakwasy w nogach!!! Masakra...nawet moja mama mówi, że ja normalna nie jestem...zachciało mi się robić przetwory na zimę i całe popołudnie wczoraj zasuwałam przy ogórkach...

Ja dziś w nocy walczyłam ze zgagą masakryczną i nie mogłam spać

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178707 przez ewelinaa
Bewipo - STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM

Katy - też bym chciała jakiś fotel, ale niestety nie mam miejsca w mieszkaniu. Na razie zakupiłam poduszkę-fasolkę do karmienia - ponoć pomaga zarówno przy karmieniu naturalnym jak i z butelki
Beti - to może nie na ktg, a na porodówkę????

Katy - też bym chciała jakiś fotel, ale niestety nie mam miejsca w mieszkaniu. Na razie zakupiłam poduszkę-fasolkę do karmienia - ponoć pomaga zarówno przy karmieniu naturalnym jak i z butelki

Beti - to może nie na ktg, a na porodówkę????

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178724 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl