BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #182051 przez fanka
Kasiu- kiedy ja już nie mogę, nosi mnie strasznie, niby 2 tyg jeszcze do terminu ale w związku z tym, że łażę już rozwarta itd to czekam na ten poród niecierpliwie i nie mogę usiedzieć na miejscu. No i w domu jak to w domu ciągle coś do zrobienia i jak mnie tak nosi to nie mogę siedzieć spokojnie i patrzeć , że jakaś robota czeka. Ale staram się zachować rozsądek i oczywiście żadnego dźwigania itd.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #182052 przez fanka
aha jutro rano mam wizytę + ktg strasznie jestem ciekawa co tam wyjdzie i jaka będzie decyzja mojej gin.
13 lata 8 miesiąc temu #182054 przez gosia2324
Fanka to moze dobry sex by sie przydal na rozruszanie akcji ? :side: :S :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #182055 przez slowiczek
kasia, obstawiam, że ten żel to dianatal ale nie jest to tania impreza :P
13 lata 8 miesiąc temu #182056 przez fanka
Gosia- Mąż jest codziennie wykorzystywany czy chce czy nie chce ;-) i co ... i dupa!
13 lata 8 miesiąc temu #182060 przez beti
Cześć dziewczynki, ale Wam fsajnie z tymi rozwarciami...przynajmniej coś się dzieje...a ja niby mam pierwsza termin a tu duuuupa blada....chyba się na grudniówki przepiszę, może do tego czasu urodzę :/

Marta, trzymamy kciuki mocno, a 2700g to nie jest zła waga, niunia po prostu będzie drobniutka...

Ja dziś nie będę zbyt rozmowna, bo jakoś nie mam dziś nastroju :(

Jakby ktoś chciał te wejściówki na targi na torwarze to cały czas je mam...szkoda żeby się zmarnowały...

Miłego dzionka laseczki :)
13 lata 8 miesiąc temu #182063 przez megi2501
Fanka, to może jednak Ty będziesz pierwsza :unsure: Kibicuje wszystkim, ale widać, że na dobre się u nas zaczyna. Nadchodzi nasz miesiąc dziewczynki! A my rozwarte i gotowe :P
13 lata 8 miesiąc temu #182069 przez Marta M
Nadrobilam Was :)

Powiem Wam ze lepiej zeby mnie do domu wypisali jak chca zeby ona jeszcze przybrala na wadze..na tym szpitalnym jedzeniu nie pojdzie tak latwo..:( No i zamiast oxy tez wole seksik a jak w 4 osobowej sali?? ;)

Nie wiem jaki zel, pytalam dziewczyn z pokoju czy to ten dianatal ale nie wiedza, mowia ze chyba sie nie placi bo wiekszosci podaja, wiec to pewnie jakis inny zelik, o ktorym nigdy nie slyszalam..

fanka na moje oko Ty jestes przodowniczka..

tak slowiczku, to byl test oct, ale oni byli pewni ze wyjdzie dodatnio i ze nie przerwa podawania oxy i wywolaja porod..wielkie bylo zdziwienie ze jest ujemny, wiec na patologie na obserwacje..i czekam sobie, o tym czwartku mowili wczoraj, dzis nic nie wiem...tez wole zeby samo ruszylo..
13 lata 8 miesiąc temu #182070 przez monika1984lodz
W Łodzi burza to moze ja dzisiaj urodze?? hihi

MArta naprawde niezla historia z ta dziewczyna.Nadal trzymam kciuki eby wszystko szybko i bezbolesnie sie potoczylo i niech juz wyciagaja MAje :)

Fanka przystopuj !!!! widze, ze Tobie poprostu opitol sie nalezy i tyle.Nie wolno sie forsowac!!!!

Gosiu Nuna dzisiaj bardziej aktywna, znaczy sie teraz cichutko lula, ale rano dala popalic tak sie rozciagala.dziekuje za troske :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #182072 przez mgielka22
Czesc Martus, 2700 to naprawde ladnie jeszcze jak przeplywy ok to juz w ogole, sadze ze taka uroda Majeczki ;) nie powinni Cie tak meczyc skoro chca "zakonczyc" ciaze...

Poza tym polozna nie ma prawa krzyczec!!! NIE PAMIETA WOL JAK CIELECIEM BYL CIEKAWE CZY ONE NIE KRZYCZALY Z BOLU WSZYSTKIE SWIETE I CICHO SIEDZIALY!!! Nienawidze takich bab, choc sama pracuje w sluzbie zdrowia i sa bardzo denerwujacy pacjenci to nigdy na nich sie nie wydarlam tylko zawsze spokojnie z usmiechem pomagam itd... Strach mnie bierze jak mam isc do szpitala i nie pozabijac polowe oddzialu...ahh.. Dobrze ze M bedzie ze mna...

Fanka maluch sie rozkreca po prostu :D ale na Twoim miejscu szlag by mnei trafial ze przechodza skurcze i nic sie nie dzieje po paru godzinach :P

To w sumie po ilu godzinach skurczy sie jedzie na IP jesli wody nie odeszly???

Wszyscy mowia a pierworodki to dluugo czekaja wcale nie, to zalezy od natury, jedne hop siup i juz maluch na swiecie a inne mecza sie godzinami, nie ma na to reguly!!!
13 lata 8 miesiąc temu #182075 przez MagdaM
Marta pytalam, ale nie dostalam odpowiedzi :P
Gdzie jestes?? W ktorym szpitalu??
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, mam nadzieje, ze nie wymecza Was za bardzo...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #182076 przez Marta M
No nic, ja wylaczam komputer bo po pierwsze rozplyne sie z goraca, nie dosc ze na zewnatrz chyba 35 stopni, sala mala 4 odobowa, materac z jakiejs gumy to od laptopa parno...jak bede cos wiedziec bede informowac na biezaco :)

3majcie sie i rozwierajcie. DO BOJU DZIEWCZYNKI :)
13 lata 8 miesiąc temu #182078 przez Marta M
Myslalam ze przeczytalas Madziu bo gosia wkleila tu mojego smsa wczorajszegi gdzie bylo napisane ze na Kopernika..moja gin tu pracuje i skierowala mnie jakies dwa miesiace temu na badanie przeplywow..i tak mnie potem umawiali na kolejne wizyty ze na ktorejs zostawili i tak sobie juz tu chyba dosiedze..

a tak chcialam Zeromskiego..
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #182080 przez LILY
Cześć dziewczyny :) Dzis obniżyl mi się brzuch, zauważyłam od razu bo mi już piersi na brzuchu nie leżą.

Też kupowalam u rodzyneczków na allegro bardzo dużo rzeczy i wszystko pozytywnie (chyba z 10 różnych aukcji).

Na pewno bella produkuje pieluszki z wycięciem na pępek. Ja kupilam sobie na allegro zestaw testowy pieluch do sprawdzenia różnych firm
allegro.pl/listing.php/user?us_id=12703430

A termin mam na 9 więc już niedługo

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 8 miesiąc temu #182082 przez mYSZA
no to teraz moja kolej na żywo z patologii...

Janek waży jeszcze mniej niż Maja bo 2650 i moja Gina się cieszy ze w ogóle urósł. Ale łożysko stare- własciwie już III, przepływy dobre, ale i tak twierdzą, że sprawę trzeba do końca sierpnia zakończyć. wiec sobie tutaj zostaję. Jutro mam mieć konsultacje z jakimś profesorem i on zadecyduje co robimy0 czy cesarka czy oxy i kiedy. Oxy się boje własnie, że nie pojdzie szybciej tylko bedzie bardziej meczące... wiece co? ja nie mam jeszcze wszystkiego gotowego w domu! jakoś miałam nadzieję na te 2 tygodnie a tutaj proszę bardzo...

no zobaczymy jutro... ale ta historia z tą dziewczyną pod prysznicem- CIARY przechodzą!

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka