- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182051 przez fanka
Kasiu- kiedy ja już nie mogę, nosi mnie strasznie, niby 2 tyg jeszcze do terminu ale w związku z tym, że łażę już rozwarta itd to czekam na ten poród niecierpliwie i nie mogę usiedzieć na miejscu. No i w domu jak to w domu ciągle coś do zrobienia i jak mnie tak nosi to nie mogę siedzieć spokojnie i patrzeć , że jakaś robota czeka. Ale staram się zachować rozsądek i oczywiście żadnego dźwigania itd.
Temat został zablokowany.
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182060 przez beti
Cześć dziewczynki, ale Wam fsajnie z tymi rozwarciami...przynajmniej coś się dzieje...a ja niby mam pierwsza termin a tu duuuupa blada....chyba się na grudniówki przepiszę, może do tego czasu urodzę :/
Marta, trzymamy kciuki mocno, a 2700g to nie jest zła waga, niunia po prostu będzie drobniutka...
Ja dziś nie będę zbyt rozmowna, bo jakoś nie mam dziś nastroju
Jakby ktoś chciał te wejściówki na targi na torwarze to cały czas je mam...szkoda żeby się zmarnowały...
Miłego dzionka laseczki
Marta, trzymamy kciuki mocno, a 2700g to nie jest zła waga, niunia po prostu będzie drobniutka...
Ja dziś nie będę zbyt rozmowna, bo jakoś nie mam dziś nastroju

Jakby ktoś chciał te wejściówki na targi na torwarze to cały czas je mam...szkoda żeby się zmarnowały...
Miłego dzionka laseczki

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #182069 przez Marta M
Nadrobilam Was 
Powiem Wam ze lepiej zeby mnie do domu wypisali jak chca zeby ona jeszcze przybrala na wadze..na tym szpitalnym jedzeniu nie pojdzie tak latwo..
No i zamiast oxy tez wole seksik a jak w 4 osobowej sali?? 
Nie wiem jaki zel, pytalam dziewczyn z pokoju czy to ten dianatal ale nie wiedza, mowia ze chyba sie nie placi bo wiekszosci podaja, wiec to pewnie jakis inny zelik, o ktorym nigdy nie slyszalam..
fanka na moje oko Ty jestes przodowniczka..
tak slowiczku, to byl test oct, ale oni byli pewni ze wyjdzie dodatnio i ze nie przerwa podawania oxy i wywolaja porod..wielkie bylo zdziwienie ze jest ujemny, wiec na patologie na obserwacje..i czekam sobie, o tym czwartku mowili wczoraj, dzis nic nie wiem...tez wole zeby samo ruszylo..

Powiem Wam ze lepiej zeby mnie do domu wypisali jak chca zeby ona jeszcze przybrala na wadze..na tym szpitalnym jedzeniu nie pojdzie tak latwo..

Nie wiem jaki zel, pytalam dziewczyn z pokoju czy to ten dianatal ale nie wiedza, mowia ze chyba sie nie placi bo wiekszosci podaja, wiec to pewnie jakis inny zelik, o ktorym nigdy nie slyszalam..
fanka na moje oko Ty jestes przodowniczka..
tak slowiczku, to byl test oct, ale oni byli pewni ze wyjdzie dodatnio i ze nie przerwa podawania oxy i wywolaja porod..wielkie bylo zdziwienie ze jest ujemny, wiec na patologie na obserwacje..i czekam sobie, o tym czwartku mowili wczoraj, dzis nic nie wiem...tez wole zeby samo ruszylo..
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #182070 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
W Łodzi burza to moze ja dzisiaj urodze?? hihi
MArta naprawde niezla historia z ta dziewczyna.Nadal trzymam kciuki eby wszystko szybko i bezbolesnie sie potoczylo i niech juz wyciagaja MAje
Fanka przystopuj !!!! widze, ze Tobie poprostu opitol sie nalezy i tyle.Nie wolno sie forsowac!!!!
Gosiu Nuna dzisiaj bardziej aktywna, znaczy sie teraz cichutko lula, ale rano dala popalic tak sie rozciagala.dziekuje za troske
MArta naprawde niezla historia z ta dziewczyna.Nadal trzymam kciuki eby wszystko szybko i bezbolesnie sie potoczylo i niech juz wyciagaja MAje

Fanka przystopuj !!!! widze, ze Tobie poprostu opitol sie nalezy i tyle.Nie wolno sie forsowac!!!!
Gosiu Nuna dzisiaj bardziej aktywna, znaczy sie teraz cichutko lula, ale rano dala popalic tak sie rozciagala.dziekuje za troske

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182072 przez mgielka22
Czesc Martus, 2700 to naprawde ladnie jeszcze jak przeplywy ok to juz w ogole, sadze ze taka uroda Majeczki
nie powinni Cie tak meczyc skoro chca "zakonczyc" ciaze...
Poza tym polozna nie ma prawa krzyczec!!! NIE PAMIETA WOL JAK CIELECIEM BYL CIEKAWE CZY ONE NIE KRZYCZALY Z BOLU WSZYSTKIE SWIETE I CICHO SIEDZIALY!!! Nienawidze takich bab, choc sama pracuje w sluzbie zdrowia i sa bardzo denerwujacy pacjenci to nigdy na nich sie nie wydarlam tylko zawsze spokojnie z usmiechem pomagam itd... Strach mnie bierze jak mam isc do szpitala i nie pozabijac polowe oddzialu...ahh.. Dobrze ze M bedzie ze mna...
Fanka maluch sie rozkreca po prostu
ale na Twoim miejscu szlag by mnei trafial ze przechodza skurcze i nic sie nie dzieje po paru godzinach 
To w sumie po ilu godzinach skurczy sie jedzie na IP jesli wody nie odeszly???
Wszyscy mowia a pierworodki to dluugo czekaja wcale nie, to zalezy od natury, jedne hop siup i juz maluch na swiecie a inne mecza sie godzinami, nie ma na to reguly!!!

Poza tym polozna nie ma prawa krzyczec!!! NIE PAMIETA WOL JAK CIELECIEM BYL CIEKAWE CZY ONE NIE KRZYCZALY Z BOLU WSZYSTKIE SWIETE I CICHO SIEDZIALY!!! Nienawidze takich bab, choc sama pracuje w sluzbie zdrowia i sa bardzo denerwujacy pacjenci to nigdy na nich sie nie wydarlam tylko zawsze spokojnie z usmiechem pomagam itd... Strach mnie bierze jak mam isc do szpitala i nie pozabijac polowe oddzialu...ahh.. Dobrze ze M bedzie ze mna...
Fanka maluch sie rozkreca po prostu

To w sumie po ilu godzinach skurczy sie jedzie na IP jesli wody nie odeszly???
Wszyscy mowia a pierworodki to dluugo czekaja wcale nie, to zalezy od natury, jedne hop siup i juz maluch na swiecie a inne mecza sie godzinami, nie ma na to reguly!!!
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 8 miesiąc temu #182075 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Marta pytalam, ale nie dostalam odpowiedzi 
Gdzie jestes?? W ktorym szpitalu??
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, mam nadzieje, ze nie wymecza Was za bardzo...

Gdzie jestes?? W ktorym szpitalu??
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, mam nadzieje, ze nie wymecza Was za bardzo...
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182076 przez Marta M
No nic, ja wylaczam komputer bo po pierwsze rozplyne sie z goraca, nie dosc ze na zewnatrz chyba 35 stopni, sala mala 4 odobowa, materac z jakiejs gumy to od laptopa parno...jak bede cos wiedziec bede informowac na biezaco 
3majcie sie i rozwierajcie. DO BOJU DZIEWCZYNKI

3majcie sie i rozwierajcie. DO BOJU DZIEWCZYNKI

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182078 przez Marta M
Myslalam ze przeczytalas Madziu bo gosia wkleila tu mojego smsa wczorajszegi gdzie bylo napisane ze na Kopernika..moja gin tu pracuje i skierowala mnie jakies dwa miesiace temu na badanie przeplywow..i tak mnie potem umawiali na kolejne wizyty ze na ktorejs zostawili i tak sobie juz tu chyba dosiedze..
a tak chcialam Zeromskiego..
a tak chcialam Zeromskiego..
- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #182080 przez LILY
Cześć dziewczyny
Dzis obniżyl mi się brzuch, zauważyłam od razu bo mi już piersi na brzuchu nie leżą.
Też kupowalam u rodzyneczków na allegro bardzo dużo rzeczy i wszystko pozytywnie (chyba z 10 różnych aukcji).
Na pewno bella produkuje pieluszki z wycięciem na pępek. Ja kupilam sobie na allegro zestaw testowy pieluch do sprawdzenia różnych firm
allegro.pl/listing.php/user?us_id=12703430
A termin mam na 9 więc już niedługo

Też kupowalam u rodzyneczków na allegro bardzo dużo rzeczy i wszystko pozytywnie (chyba z 10 różnych aukcji).
Na pewno bella produkuje pieluszki z wycięciem na pępek. Ja kupilam sobie na allegro zestaw testowy pieluch do sprawdzenia różnych firm
allegro.pl/listing.php/user?us_id=12703430
A termin mam na 9 więc już niedługo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez LILY.
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182082 przez mYSZA
no to teraz moja kolej na żywo z patologii...
Janek waży jeszcze mniej niż Maja bo 2650 i moja Gina się cieszy ze w ogóle urósł. Ale łożysko stare- własciwie już III, przepływy dobre, ale i tak twierdzą, że sprawę trzeba do końca sierpnia zakończyć. wiec sobie tutaj zostaję. Jutro mam mieć konsultacje z jakimś profesorem i on zadecyduje co robimy0 czy cesarka czy oxy i kiedy. Oxy się boje własnie, że nie pojdzie szybciej tylko bedzie bardziej meczące... wiece co? ja nie mam jeszcze wszystkiego gotowego w domu! jakoś miałam nadzieję na te 2 tygodnie a tutaj proszę bardzo...
no zobaczymy jutro... ale ta historia z tą dziewczyną pod prysznicem- CIARY przechodzą!
Janek waży jeszcze mniej niż Maja bo 2650 i moja Gina się cieszy ze w ogóle urósł. Ale łożysko stare- własciwie już III, przepływy dobre, ale i tak twierdzą, że sprawę trzeba do końca sierpnia zakończyć. wiec sobie tutaj zostaję. Jutro mam mieć konsultacje z jakimś profesorem i on zadecyduje co robimy0 czy cesarka czy oxy i kiedy. Oxy się boje własnie, że nie pojdzie szybciej tylko bedzie bardziej meczące... wiece co? ja nie mam jeszcze wszystkiego gotowego w domu! jakoś miałam nadzieję na te 2 tygodnie a tutaj proszę bardzo...
no zobaczymy jutro... ale ta historia z tą dziewczyną pod prysznicem- CIARY przechodzą!
Moderatorzy: ilona