BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #188563 przez Mała
Tak Paletka jeszcze chwilkę niech Leonek posiedzi.
Matko, aż się morda sama śmieje jak się patrzy na Wasze cudne dzieciaki. A moja Olka jak miała siedzieć w brzuchu to się spieszyła, a teraz cholernica co, zdanie zmieniła.
Idę się ogarnąć przed tą wizytą, mam nadzieję, że naprawdę ostatnią. Od dzisiaj biorę męża ostro w obroty, a co chętny był do robienia to niech teraz pomaga w rozpakowywaniu :blink: :blush:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #188564 przez Agusia83
Mgielka, to ja Ci wysle mmsa...bo nie kumam tego...udalo mi sie zdjecie przeslac na maila...ale nie pokazuje mi sie pod spodem aplikacja z rozszerzeniem zdjecia tylko z rozszerzeniem tekstu....niewazne...zaraz przesle Ci 2 zdjecia Majki...
13 lata 7 miesiąc temu #188569 przez kasia79
Gosiu piękne te twoje dzieciaczki :)

ale mam straszną zgagę i wszystko mnie wkurza, mam jakiś żal że jeszcze nie urodziłam zla jestem na siebie!!!:(
13 lata 7 miesiąc temu #188570 przez gosia2324
Paletka a co to za awatarek, wadawj tu nam ciazowe zdjecia :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #188572 przez Agusia83
Gosia a Ty sobie popraw....bo na suwaczku masz napisane Jagóka ....zamiast Jagódka :P

Paletka pokazuj nam swoj brzuszek...a synus niech faktycznie posiedzi jeszcze troszke....kus go smakolykami :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #188575 przez mgielka22
A tu mamy Majeczke :D

Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #188576 przez Agusia83
Super, ze sie udalo...to Mgeilka, jeszcze jedno przesl :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #188577 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Gosia a Ty sobie popraw....bo na suwaczku masz napisane Jagóka ....zamiast Jagódka :P

Paletka pokazuj nam swoj brzuszek...a synus niech faktycznie posiedzi jeszcze troszke....kus go smakolykami :silly:

Przed chwial to zobaczylam :P

Maja jaki lok :)
Sliczna !!!!
13 lata 7 miesiąc temu #188578 przez mgielka22
Czekam :D
13 lata 7 miesiąc temu #188580 przez kasia79
Oboję są piękni, i Kacperek i Majeczka!!! Bardzo ładne dzieci nam się w tym wrześniu rodzą :) gratulacje mamusiom.
13 lata 7 miesiąc temu #188582 przez mgielka22
Majeczka :D

Ja juz sie tez swojego nie moge doczekac az zobacze do kogo podobna :D
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #188587 przez Agusia83
Mysle, ze kazda z nas sie nie moze doczekac by zobaczyc bobaska :laugh: Ciekawa jestem czy moja dzidzia bedzie miala moje oczy, czy meza? Bo ja mam takie pol ksiezyce jak sie usmiecham....a za to maz ma ladniejsze usta...bo takie duze i pelne :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #188594 przez beti
Ale mamy śliczne dzieci!!! A Majeczka jaka kudłatka :*
13 lata 7 miesiąc temu #188596 przez Pyśkaaaa
Gosia ja tez tak mam umiem sie sama soba zając ciesze sie bardzo że chca pomoc ale ile można od tyg dzien w dzien ok wczoraj zle sie czułam to z checia poszlam a dzisiaj mam ochote sama cos w koncu zrobic az sie boje co bedzie jak sie mały urodzi pozabijam chyba... a najgorssze jest to że ja zagryzam zeby i nic nie mowie...a w srdoku az mnie nosi ech...
śliczne te Twoje maluchy :)
Mała ja tez nie mam ochoty z nikim rozmawiac :ohmy: :ohmy: a pytania jak sie czujesz albo kiedy szczesliwe rozwiazanie(jak bym wiedziała kiedy bedzie chciała wyjść)

jej.. Majeczka taka do Marty podobna a jaka kudłata nie mogę przecudowna :laugh:
Kacperek jaki pucuś ach... zakochać się można

a ja bym chciała że by oczy miał po tatusiu bo moje takie jakies nijakie :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #188597 przez megi2501
Ale Maja ma bujne włosy. Niesamowite!!! Czy Matra mówiła w ciąży, że ma zgagę :unsure: Bo takie są zabobony.

Gosiu
Twoja Jagódka jest nieziemska. Przyczep czerwoną kokardkę bo naprawdę można ją zauroczyć. Tfu, tfu...
Gosiu, a nie możesz zwyczajnie powiedzieć mamie, że dziękujesz za pomoc :unsure: Teraz czas tylko dla Was :unsure:
Powinna zrozumieć.

Beti- to już tydzień :unsure: Ale zleciało :ohmy:

To może dziś będzie dzieciaczek Moni, skoro już się zaczęło :lol:

Czy ktoś jest na tyle dobry w sprawach zdjęć, żeby stworzyć tak, jak lipcówki listę dzieci, które już są z nami :unsure: Będzie świetna pamiątka na lata :ohmy:

Rodzice w pracy, więc jestem z bratem. Naczynia zmyłam, ziemniaki obrałam. Pościeliłam, ale zupełna cisza. Mój lekarz wpisał mnie, jak coś na 20-go. Śmiał się, że jest realne bardzo, że się zobaczymy :angry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia