- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #210864 przez pati-m
Witam w nowym tygodniu!
Mój synuś dał mi dzisiaj popalić w nocy. Obudził się o 2, zjadł i stwierdził, że jest już wyspany i pora na zabawę - wydawanie różnych dźwięków, wywijanie rączkami i nóżkami na wszystkie strony swiata i najfajniej było jak był trzymany pionowo, by mógł wszystko obserwować. No i tak bawiliśmy się do 5
Agusia - super, że już masz lepszy humor i jesteś nastawiona bardziej optymistycznie. Jesteś najwspanialszą mamą dla swojego maluszka - pamiętaj o tym
Oj kończę, skrobnę za jakiś czas bo mały woła
Mój synuś dał mi dzisiaj popalić w nocy. Obudził się o 2, zjadł i stwierdził, że jest już wyspany i pora na zabawę - wydawanie różnych dźwięków, wywijanie rączkami i nóżkami na wszystkie strony swiata i najfajniej było jak był trzymany pionowo, by mógł wszystko obserwować. No i tak bawiliśmy się do 5

Agusia - super, że już masz lepszy humor i jesteś nastawiona bardziej optymistycznie. Jesteś najwspanialszą mamą dla swojego maluszka - pamiętaj o tym

Oj kończę, skrobnę za jakiś czas bo mały woła

Temat został zablokowany.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #210891 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku ja nie uzywam termometru to bylo tylko raz i zrobil to lekarz a nie ja 
Beti u mnie mniej wiecej ta sama sytuacja plus zale , ze ja bezrobotna i on musi na nas pracowac eh... az sie poryczalam z tego wszyskiego.M sobie poszedl na kanape i mial wszystko w dupie a ja zostalam z Nuna i plakalysmy sobie razem....
do tego musze sie pozalic i powiedziec, ze Wam zazdroszcze, ze Wasi panowie przewijaja.Moj jeszcze ani razu tego nie zrobil.Mysli,ze jak kapie i robi mleko jak jest w domu to wystarczy.A jak mala ma kolke to ponosi ja chwile i oddaje mi ja ze slowami, ze on jej trzymac chyba nei potrafi i juz sily nie ma.Szkoda tylko, ze jak go w domu nie ma a mala ma kolke to ja musze miec sile i nie mam komu jej przekazac do ponoszenia, i ze w domu krasnali nie ma zeby posprzataly, wstawily pranie itp.

Beti u mnie mniej wiecej ta sama sytuacja plus zale , ze ja bezrobotna i on musi na nas pracowac eh... az sie poryczalam z tego wszyskiego.M sobie poszedl na kanape i mial wszystko w dupie a ja zostalam z Nuna i plakalysmy sobie razem....
do tego musze sie pozalic i powiedziec, ze Wam zazdroszcze, ze Wasi panowie przewijaja.Moj jeszcze ani razu tego nie zrobil.Mysli,ze jak kapie i robi mleko jak jest w domu to wystarczy.A jak mala ma kolke to ponosi ja chwile i oddaje mi ja ze slowami, ze on jej trzymac chyba nei potrafi i juz sily nie ma.Szkoda tylko, ze jak go w domu nie ma a mala ma kolke to ja musze miec sile i nie mam komu jej przekazac do ponoszenia, i ze w domu krasnali nie ma zeby posprzataly, wstawily pranie itp.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #210892 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
i zapomnialam o najwazniejszym
dzieki poloznej dzisiaj pozegnalysmy wkoncu kikut !!!
dzieki poloznej dzisiaj pozegnalysmy wkoncu kikut !!!

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #210898 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosiu ja go troche rozumiem ale nie ukrywam ,z e jest mi przykro jak przy kazdej okazji wypomina mi to,z ejestem na jego utrzymaniu , ale niestety ja na to wplywu nie mialam.Poprostu mialam pecha z pracodawca i tyle.Mimo wszystko moglby sie opanowac.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #210902 przez kasia79
Oj z tymi facetami, ale ja nie mogę narzekać, mój wstaje do pracy o 5;30 a mimo to jak mała się budzi do jedzenia to on siada na łóżku nam się przygląda i nie spi razem z nami, przewija małą, kąpał tylko raz bo twierdzi że ma za duże dłonie i się boi

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #210903 przez megi2501
To i ja się witam 
Weekend u rodziców z małą. Była ANIOŁEM
Przespała wizytę 2-dniową
Czekam wciąż na telefon od położnej w związku z pobraniem tej krwi.
Kiedy macie iść do ortopedy
Bo mi położna powiedziała, że jak mała skończy 2-miesiące...
Ach Ci faceci..

Weekend u rodziców z małą. Była ANIOŁEM

Kiedy macie iść do ortopedy

Ach Ci faceci..

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #210916 przez bewipo
Witam 
monia mój też nie przewija (no raz przewijał), nie kąpie, jedynie ponosi jak poproszę i trochę się pobawi. A tak to komputer, albo w pracy jest. W sumie mi to jakoś nie przeszkadza, ale ja taka "zosia samosia" troszkę jestem. Za to załatwia wszystko inne, zakupy, w urzędach, itp..

monia mój też nie przewija (no raz przewijał), nie kąpie, jedynie ponosi jak poproszę i trochę się pobawi. A tak to komputer, albo w pracy jest. W sumie mi to jakoś nie przeszkadza, ale ja taka "zosia samosia" troszkę jestem. Za to załatwia wszystko inne, zakupy, w urzędach, itp..
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #210921 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Bewipo ja tez tak mam ze wole sama zrobic bo wydaje mi sie, ze ja to robie lepiej ale czasmi tez potrzebuje odpoczac i wtedy licze na niego, teraz jednak pomalu juz przestaje.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #210922 przez pati-m
Czy wasze maluszki też są już coraz częściej "na czuwaniu"? Mój łobuziak tak jak pisałam wcześniej był zachwycony światem od 2 do 5 nad ranem. Potem zasnął, a teraz od 10 po jedzonku cały czas ma oczy jak 5zł, nawija do siebie i jest zachwycony

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #210924 przez Pyśkaaaa
Witam 
Agusia dziewczyny maja racje jestes cudną mama
a książkę polecam jest naprawdę świetna.
Gosia ależ Jagódka cudna macie rację jak sie na nia patrzy to sie chce od razu coreczke! chodz nasz Franek jest najpiekniejszy to i tak nie da sie wystroic jak dziewczynki
my planujemy chrzest w polowie listopada:)
co do chłopów moj to anioł w nocy wstajemy na zmianę!on kąpie małego potem go ubiera ja karmie tulimy i idziemy spać co prawda nie został ze mną 2 tyg po porodzie sama sobie w dzien radzę ale jak tylko wraca pomaga we wszystkim
a u nasz dzis byla polozna a wczoraj mieliśmy gosci dobrze ze wczoraj ogarnęłam mieszkanie a chciałam zostawic wszystko na rano

Agusia dziewczyny maja racje jestes cudną mama

Gosia ależ Jagódka cudna macie rację jak sie na nia patrzy to sie chce od razu coreczke! chodz nasz Franek jest najpiekniejszy to i tak nie da sie wystroic jak dziewczynki

my planujemy chrzest w polowie listopada:)
co do chłopów moj to anioł w nocy wstajemy na zmianę!on kąpie małego potem go ubiera ja karmie tulimy i idziemy spać co prawda nie został ze mną 2 tyg po porodzie sama sobie w dzien radzę ale jak tylko wraca pomaga we wszystkim

a u nasz dzis byla polozna a wczoraj mieliśmy gosci dobrze ze wczoraj ogarnęłam mieszkanie a chciałam zostawic wszystko na rano

- SYLWIA
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Moderatorzy: ilona