BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #248760 przez gosia2324
pati-m napisał:

Witam i ja pod koniec dzionka :)
Bliśmy dziś na kontroli pępkowej z Kacprem - wszystko oki, jeszcze troszkę lapisowania i wreszcie będzie z głowy. Ale wróciłam przygnębiona :( Te wizyty kontrolne mamy u takiej pani profesor, która przyjmuje nas w szpitalu na oddziale chirurgii dziecięcej i onkologii. No i dziś akurat jak czekaliśmy to widziałąm takiego chłopczyka niewiele większego od Kacpra z igłami w główce, dziewczynkę ze zniekształconą buzią, inni rodzice czekali z dzieckiem bo wykryto u niego guza. Aż płakać się chce. Dziękuję Bogu, że u mnie to tylko pępek i nie mam większych zmartwień. Czasami narzekamy, że maluszki marudzą, spać nie chcą itp. ale cieszmy się z takich problemów.

Przepraszam jeśli przysmęciłam, ale chciałam się wygadać.

A co do prezentu poporodowego to ja dostałam serduszko, które się otwiera i jest w środku zdjęcie Kacperka :lol:

Pati masz świętą racje!!! człowiekowi mija dzień za dniem i nie docenia tego co ma,
ze mogłyśmy zajść w ciąże ( niektórzy zycie za to by oddali)
ze utrzymałyśmy ta ciąże
ze poród zakończył sie szczęśliwie dla nas i dla dziecka
i ze dziecko jest zdrowe!!!!

Ciesze sie ze z Pepuszkiem juz wszystko ok :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #248765 przez magda79
Pati, Iwona, Gosia święte słowa!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #248766 przez monika1984lodz
Nareszcie w domu uf....

Pati masz racje- dlatego ja czasami az sie w jezyk gryze jak marudze...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #248786 przez monika1984lodz
Lece dziewczynki buziak :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #248787 przez magda79
ale słodko sobie śpi :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #248788 przez magda79
zmykam do spania dobrej nocki dla Wszystkich :)
13 lata 5 miesiąc temu #248798 przez Marta M
Gosia o tak, masz calkowita racje :):) Ile szczescia mamy :):)

Monia serio jak bedzie mi Slawek kupowal to Tobie tez niech wezmie?? Najpierw sie zorientuje ile kosztuje to Ci napisze..bo teraz jest w Hiszpani a tam nie ma amerykanskiej bazy...
13 lata 5 miesiąc temu #248809 przez iwonaNAVI
Dziewczyny ten Dentinox troche pomaga :) i chyba musi dobrze smakowac bo jak smaruje Oliwci to normalnie sie usmiecha:)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #248865 przez beti
Cześźć laseczki, my już po imprezce, Fifik się zaśmiewał w głos i w ogóle był mega grzeczny :)

No właśnie cieszmy się z każdego dnia z naszymi skarbami, bo nawet jak cos jest nie tak to zawsze mogłoby być gorzej :)

Gosia, jak je skrócę to się pochwalę, bo ja mam sportowe zawieszenie i wszystkie spodnie musze skracać :P
Do do żelu to my też mamy ten Dentinox ale polecam też taka silikonową nakładkę na palec do masowania, ona Fifikowi największą ulgę przynosi... :)

Moniaaaaaaaa....moja synowa przesłodka, a pomysł na fotki rewelacyjny :D no i chyba mamy taką samą żyrafę :P

Hihi...dawno się nie chwaliłam, tak więc oto Filip :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 5 miesiąc temu #248900 przez slowiczek
cześć kochane dziewczynki :kiss:

wczoraj mnie tu nie było bo mieliśmy gości przez cały dzień, najpierw dziadkowie, później znajomi, w sumie przez cały dzień przewinęło nam się przez dom 8 osób :laugh: Natalka grzeczniutka rzecz jasna :) noc rewelacyjna

matko wy tu o ząbkach piszecie już :ohmy:

monia, super zdjęcia :kiss: beti, to samo :kiss: :P dziewczyny będą się kochać w fifim i marzyć o jego namiętnych usteczkach :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #248909 przez Mała
Witam.
Moja Ola wczoraj przechodziła ludzkie pojęcie, zasypiała 1 h i dłużej, a spała 10 min.Jak zwykle zasypiała sama tak wczoraj na rękach. Na szczęście noc była standardowa :laugh: Dobrze, że w sobotę, jak mieliśmy gości była aniołem.

Pati super, że pępek już się wygoił. A co do tych chorych dzieci na oddziale, to nie będę wam opowiadać, ale na oddziale neurochirurgii dziecięcej naoglądałam się, że głowa mała. Dlatego my z mężem zawsze mówimy, że cieszymy się z tego jaki Kamil jest, bo dzieci są o wiele bardziej cierpiące i chore.
A najgorsze jest to, że te dzieciaczki niejednokrotnie są zostawiane przez rodziców w szpitalu. Najbardziej nie mogłam zrozumieć rodziców, którym urodziły się bliźnięta i zdrowe dziecko wzięli do domu, a chore zostawili w szpitalu. Mnie to by chyba żyć nie dała taka myśl, że moje dziecko tuła się gdzieś.
Beti Twoje zdjęcia rewelka. A Fifi i Nunulka śliczności.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #248918 przez magda79
Witam się poniedziałkowo :)
U nas nocka ok, Majka w przedszkolu, M w pracy, a my z Dominikiem mamy wolną chatę :blink:

Beti Fifi jest boooooskiiiiiii :kiss: prawdziwy kawaler z niego!!!! A Ty mamuśka wyglądASZ rewelacyjnie!!! świetny kolorek włosów masz :)
13 lata 5 miesiąc temu #248927 przez pati-m
Witam w nowym tygodniu :)
U nas nocka też oki - Kacper spał ciągiem 6h :ohmy: Oby tak dalej, hihihi :) Tylko ciągle walczymy z tym katarkiem. Ile u Waszych maluszków utrzymywał się katar?

Nunulka słodko wygląda jak śpi :)

beti - rewelacyjna mamuśka z Ciebie, a Fifik to ciacho, że hoho :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #248936 przez megi2501
Witam :)
Wyspana, jak nigdy :laugh:
Mała, jak przeczytałam o bliźniętach to, aż mam łezki w oczach. Szok :( Jak tak można...

Tu uśmiech dla WSZYSTKICH cioć na nowy tydzień :laugh:
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #248937 przez megi2501
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby