- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Witam i ja pod koniec dzionka
Bliśmy dziś na kontroli pępkowej z Kacprem - wszystko oki, jeszcze troszkę lapisowania i wreszcie będzie z głowy. Ale wróciłam przygnębionaTe wizyty kontrolne mamy u takiej pani profesor, która przyjmuje nas w szpitalu na oddziale chirurgii dziecięcej i onkologii. No i dziś akurat jak czekaliśmy to widziałąm takiego chłopczyka niewiele większego od Kacpra z igłami w główce, dziewczynkę ze zniekształconą buzią, inni rodzice czekali z dzieckiem bo wykryto u niego guza. Aż płakać się chce. Dziękuję Bogu, że u mnie to tylko pępek i nie mam większych zmartwień. Czasami narzekamy, że maluszki marudzą, spać nie chcą itp. ale cieszmy się z takich problemów.
Przepraszam jeśli przysmęciłam, ale chciałam się wygadać.
A co do prezentu poporodowego to ja dostałam serduszko, które się otwiera i jest w środku zdjęcie Kacperka
Pati masz świętą racje!!! człowiekowi mija dzień za dniem i nie docenia tego co ma,
ze mogłyśmy zajść w ciąże ( niektórzy zycie za to by oddali)
ze utrzymałyśmy ta ciąże
ze poród zakończył sie szczęśliwie dla nas i dla dziecka
i ze dziecko jest zdrowe!!!!
Ciesze sie ze z Pepuszkiem juz wszystko ok

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Pati masz racje- dlatego ja czasami az sie w jezyk gryze jak marudze...
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Monia serio jak bedzie mi Slawek kupowal to Tobie tez niech wezmie?? Najpierw sie zorientuje ile kosztuje to Ci napisze..bo teraz jest w Hiszpani a tam nie ma amerykanskiej bazy...
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**

No właśnie cieszmy się z każdego dnia z naszymi skarbami, bo nawet jak cos jest nie tak to zawsze mogłoby być gorzej

Gosia, jak je skrócę to się pochwalę, bo ja mam sportowe zawieszenie i wszystkie spodnie musze skracać

Do do żelu to my też mamy ten Dentinox ale polecam też taka silikonową nakładkę na palec do masowania, ona Fifikowi największą ulgę przynosi...

Moniaaaaaaaa....moja synowa przesłodka, a pomysł na fotki rewelacyjny

Hihi...dawno się nie chwaliłam, tak więc oto Filip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wczoraj mnie tu nie było bo mieliśmy gości przez cały dzień, najpierw dziadkowie, później znajomi, w sumie przez cały dzień przewinęło nam się przez dom 8 osób

matko wy tu o ząbkach piszecie już

monia, super zdjęcia

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Moja Ola wczoraj przechodziła ludzkie pojęcie, zasypiała 1 h i dłużej, a spała 10 min.Jak zwykle zasypiała sama tak wczoraj na rękach. Na szczęście noc była standardowa

Pati super, że pępek już się wygoił. A co do tych chorych dzieci na oddziale, to nie będę wam opowiadać, ale na oddziale neurochirurgii dziecięcej naoglądałam się, że głowa mała. Dlatego my z mężem zawsze mówimy, że cieszymy się z tego jaki Kamil jest, bo dzieci są o wiele bardziej cierpiące i chore.
A najgorsze jest to, że te dzieciaczki niejednokrotnie są zostawiane przez rodziców w szpitalu. Najbardziej nie mogłam zrozumieć rodziców, którym urodziły się bliźnięta i zdrowe dziecko wzięli do domu, a chore zostawili w szpitalu. Mnie to by chyba żyć nie dała taka myśl, że moje dziecko tuła się gdzieś.
Beti Twoje zdjęcia rewelka. A Fifi i Nunulka śliczności.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas nocka ok, Majka w przedszkolu, M w pracy, a my z Dominikiem mamy wolną chatę

Beti Fifi jest boooooskiiiiiii

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas nocka też oki - Kacper spał ciągiem 6h

Nunulka słodko wygląda jak śpi

beti - rewelacyjna mamuśka z Ciebie, a Fifik to ciacho, że hoho

- megi2501
-