BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #248168 przez Mała
Nie ukryłaś. Zaznacz tekst i dopiero wciśnij ludziki, tak żeby to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #248170 przez antos3008
Udało się, dzięki!! :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #248172 przez monika1984lodz
Sliczy chlopak :) i witamy oczywiscie

Ja tez uwielbiam ogladac zdjecia dzieciaczkow naszych :) i jak dla mnie dzien bez zdjecia - dniem straconym :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #248175 przez pati-m
Witam :)
Śliczne nasze wrześniowe maluszki! I Nunka, i Anitka i Natalka (kocham te Twoje włoski ) :lol:

Witamy mamę Antosia - śliczny slodziak z niego :)

Wklejam naszą fotke na życzenie :)

13 lata 5 miesiąc temu #248176 przez antos3008
Śliczne dzieciaki, a Kacperek jaki do mamy podobny.
13 lata 5 miesiąc temu #248179 przez fanka
Ależ śliczne te dzieciaczki, Antoś, Kacperek - pucuś mały - do zacałowania!!!
Monika- Nunka prawdę Ci powie ;-)
13 lata 5 miesiąc temu #248198 przez magdamagda1988
Dziewczyny nadrobilam wszytskie posty

Wiec dzieciaczki super : emilki obie, sami z ines filipek majeczka , kapcerek , kamilek i ola, dawidek, natalka, anitka, franus dla wszystkich wielki buziaczk :*

Ja wracam powoli do zywych maly skoczyl juz 7 tyg chlop jak dab sie robi juz 6 kg wazy. Spi calymi nocami ostaniej nocy spal od 22 do 8 rano az sie martwi czy to normalne ale wole tak :) ogolenie spokojne dziecko przy cycu od razu sieuspokaja placze tylko przy pzewijaniu i jak chce jesc..karmie tylko i wylacznei piersia rzadko kiedy dokarmie jak gdzies wychodze tylko..

Dziewczyny jak u was z antykoncepcja ja narazie nic nie biore ale tez nie chce ryzykowac lekaz mowil do nas ze pierwsze 7 miesiecy ie ma sie co martwic bo raczej nie powinnam ajsc w ciaz ale roznie to bywa..

Ogolenie to moj maz ma jakas traume sexulana mowi ze jest mu dziwnie dopiero wczoraj byl nasz 2 pierwszy raz od dosc dawna.. najpierw moj mowil ze ciaza teraz musialam go zmusic normalnie ak gwalt... nie wiem moze nie powinnam naniego tak naciskac co myslicie ?
balam sie ze juz nie moze ale w tym wieku hehe :p ale jednak moze ale nie chce :p

Co do wagi to jeszcze mi troche zostalo ale nie jest najgorzej myslalam ze bedzie gorzej :)
13 lata 5 miesiąc temu #248205 przez mgielka22
Magdamagda koncze brac cerazette to jest dozwolone dla mam karmiacych ja juz zmoim mezem ze 4x sie kochalam i sie rozluznilo wszystko i mowi ze jest ciasniej niz przed ciaza ale to normalka, musi sie chyba Twoj maz przyzwyczaic ;) teraz bede miala nowe tabletki bo niestety juz nie karmie i sprobuje novynette zobacze czy mi podpasuja... ale zycze Ci powodzenia zeby maz sie przekonal spowrotem do sexu ;)
13 lata 5 miesiąc temu #248253 przez magdamagda1988
mgielka no mam nadzieję :) ja miałam cesarke to czuje wszystko jak wcześniej. no i oczywiście Twoja corcia też urocza :)
13 lata 5 miesiąc temu #248258 przez LILY
Cześć dziewczyny :)

My dzis jak zwykle tylko nieco bardziej marudni :)

Natalka ma super włoski i śliczna jest :) A ma już narzeczonego?
Anitka, Antoś, Emilka śliczni :)

Ja biore Cerazette i jest ok. Ale ja wciąz przed pierwszym 2 razem bo wcześniej nam się nie udało a teraz mój facet za granicą.
No i pewnie jak już dojdzie do tego to będę korzystać z rad mgiełki :D

Witaj Antos :)

Pati piękna z Ciebie mama i masz super synka :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 5 miesiąc temu #248261 przez LILY
fanka napisał:

aha zapomniałam jeszcze- co do wczorajszego tematu dyskusji- Ja mam 25 lat, pierwsze dziecko, pierwszego męża ;-) 2 lata po ślubie, mieszkam w Rzeszowie! Co do kolejnych dzieci, zawsze chciałam mieć trójkę, a mąż dwójkę ;-) ale póki co muszę tego jednego potworka ogarnąć ;-) ale myślę, że napewno się jeszcze w naszym życiu kolejne pojawi, nie ukrywa, że mała laleczka , taka jak te nasze forumowe gwiazdeczki mi się jeszcze marzy. :-) a póki co marzenia mi się spełniają bo zawsze chciałam mieć pierwszego synka i tak też jest więc może i co do córki będzie podobnie ;-)

Fanka to jesteśmy rówieśniczkami i tak jak Ty chce trójkę a mój facte 2 (ale negocjuje :D)
i tak samo chciałam synka pierwszego a teraz może córeczkę :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 5 miesiąc temu #248266 przez magda79
słowiczku sliczna córeczka a te włoski rewelacja :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #248272 przez magda79
Witamy Antosia :kiss:
Emilka świetną masz minkę Królewno :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #248276 przez magda79
a my byliśmy dzisiaj na kawie u znajomych, fajnie było ale szybko zleciało

super macie z tymi nockami u nas się karmimy ze 3 razy ale chociaż tyle, że od razu Domiś zasypia ;)
moje dwa Szczęścia :kiss:
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #248277 przez magda79
fanka i jak się czujesz jest coś lepiej??
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia