- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- antos3008
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #248172 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Sliczy chlopak
i witamy oczywiscie
Ja tez uwielbiam ogladac zdjecia dzieciaczkow naszych
i jak dla mnie dzien bez zdjecia - dniem straconym 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja tez uwielbiam ogladac zdjecia dzieciaczkow naszych

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #248175 przez pati-m
Witam 
Śliczne nasze wrześniowe maluszki! I Nunka, i Anitka i Natalka (kocham te Twoje włoski )
Witamy mamę Antosia - śliczny slodziak z niego
Wklejam naszą fotke na życzenie

Śliczne nasze wrześniowe maluszki! I Nunka, i Anitka i Natalka (kocham te Twoje włoski )

Witamy mamę Antosia - śliczny slodziak z niego

Wklejam naszą fotke na życzenie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez pati-m.
- antos3008
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- magdamagda1988
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #248198 przez magdamagda1988
Dziewczyny nadrobilam wszytskie posty
Wiec dzieciaczki super : emilki obie, sami z ines filipek majeczka , kapcerek , kamilek i ola, dawidek, natalka, anitka, franus dla wszystkich wielki buziaczk :*
Ja wracam powoli do zywych maly skoczyl juz 7 tyg chlop jak dab sie robi juz 6 kg wazy. Spi calymi nocami ostaniej nocy spal od 22 do 8 rano az sie martwi czy to normalne ale wole tak
ogolenie spokojne dziecko przy cycu od razu sieuspokaja placze tylko przy pzewijaniu i jak chce jesc..karmie tylko i wylacznei piersia rzadko kiedy dokarmie jak gdzies wychodze tylko..
Dziewczyny jak u was z antykoncepcja ja narazie nic nie biore ale tez nie chce ryzykowac lekaz mowil do nas ze pierwsze 7 miesiecy ie ma sie co martwic bo raczej nie powinnam ajsc w ciaz ale roznie to bywa..
Ogolenie to moj maz ma jakas traume sexulana mowi ze jest mu dziwnie dopiero wczoraj byl nasz 2 pierwszy raz od dosc dawna.. najpierw moj mowil ze ciaza teraz musialam go zmusic normalnie ak gwalt... nie wiem moze nie powinnam naniego tak naciskac co myslicie ?
balam sie ze juz nie moze ale w tym wieku hehe
ale jednak moze ale nie chce 
Co do wagi to jeszcze mi troche zostalo ale nie jest najgorzej myslalam ze bedzie gorzej
Wiec dzieciaczki super : emilki obie, sami z ines filipek majeczka , kapcerek , kamilek i ola, dawidek, natalka, anitka, franus dla wszystkich wielki buziaczk :*
Ja wracam powoli do zywych maly skoczyl juz 7 tyg chlop jak dab sie robi juz 6 kg wazy. Spi calymi nocami ostaniej nocy spal od 22 do 8 rano az sie martwi czy to normalne ale wole tak

Dziewczyny jak u was z antykoncepcja ja narazie nic nie biore ale tez nie chce ryzykowac lekaz mowil do nas ze pierwsze 7 miesiecy ie ma sie co martwic bo raczej nie powinnam ajsc w ciaz ale roznie to bywa..
Ogolenie to moj maz ma jakas traume sexulana mowi ze jest mu dziwnie dopiero wczoraj byl nasz 2 pierwszy raz od dosc dawna.. najpierw moj mowil ze ciaza teraz musialam go zmusic normalnie ak gwalt... nie wiem moze nie powinnam naniego tak naciskac co myslicie ?
balam sie ze juz nie moze ale w tym wieku hehe

Co do wagi to jeszcze mi troche zostalo ale nie jest najgorzej myslalam ze bedzie gorzej

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #248205 przez mgielka22
Magdamagda koncze brac cerazette to jest dozwolone dla mam karmiacych ja juz zmoim mezem ze 4x sie kochalam i sie rozluznilo wszystko i mowi ze jest ciasniej niz przed ciaza ale to normalka, musi sie chyba Twoj maz przyzwyczaic
teraz bede miala nowe tabletki bo niestety juz nie karmie i sprobuje novynette zobacze czy mi podpasuja... ale zycze Ci powodzenia zeby maz sie przekonal spowrotem do sexu

- magdamagda1988
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #248253 przez magdamagda1988
mgielka no mam nadzieję
ja miałam cesarke to czuje wszystko jak wcześniej. no i oczywiście Twoja corcia też urocza

- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #248258 przez LILY
Cześć dziewczyny 
My dzis jak zwykle tylko nieco bardziej marudni
Natalka ma super włoski i śliczna jest
A ma już narzeczonego?
Anitka, Antoś, Emilka śliczni
Ja biore Cerazette i jest ok. Ale ja wciąz przed pierwszym 2 razem bo wcześniej nam się nie udało a teraz mój facet za granicą.
No i pewnie jak już dojdzie do tego to będę korzystać z rad mgiełki
Witaj Antos
Pati piękna z Ciebie mama i masz super synka

My dzis jak zwykle tylko nieco bardziej marudni

Natalka ma super włoski i śliczna jest

Anitka, Antoś, Emilka śliczni

Ja biore Cerazette i jest ok. Ale ja wciąz przed pierwszym 2 razem bo wcześniej nam się nie udało a teraz mój facet za granicą.
No i pewnie jak już dojdzie do tego to będę korzystać z rad mgiełki

Witaj Antos

Pati piękna z Ciebie mama i masz super synka

- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #248261 przez LILY
fanka napisał:
Fanka to jesteśmy rówieśniczkami i tak jak Ty chce trójkę a mój facte 2 (ale negocjuje
)
i tak samo chciałam synka pierwszego a teraz może córeczkę
aha zapomniałam jeszcze- co do wczorajszego tematu dyskusji- Ja mam 25 lat, pierwsze dziecko, pierwszego męża
2 lata po ślubie, mieszkam w Rzeszowie! Co do kolejnych dzieci, zawsze chciałam mieć trójkę, a mąż dwójkę
ale póki co muszę tego jednego potworka ogarnąć
ale myślę, że napewno się jeszcze w naszym życiu kolejne pojawi, nie ukrywa, że mała laleczka , taka jak te nasze forumowe gwiazdeczki mi się jeszcze marzy.
a póki co marzenia mi się spełniają bo zawsze chciałam mieć pierwszego synka i tak też jest więc może i co do córki będzie podobnie
Fanka to jesteśmy rówieśniczkami i tak jak Ty chce trójkę a mój facte 2 (ale negocjuje

i tak samo chciałam synka pierwszego a teraz może córeczkę

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany