BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #251409 przez fanka
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #251418 przez monika1984lodz
Dzien dobry

Na dworzu szaro-buro :(

Lili Ty maly mamowy kloniku :) :kiss:

OLenka kruszyno :kiss:

Noc u nas standardowo taka sama ale za to jaki poranek :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #251421 przez slowiczek
fanka napisał:

tak??? a w jaki sposób? czy lepiej nie pytać ?;-)

próbowałaś mi wmówić, że dla dziecka najlepiej jest jak leży na boku :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #251431 przez pati-m
Witam :)
U nas nocka też ok. Jak mały padł o 23 to obudził się dopiero o 5. Ale wyobraźcie sobie, że nie na jedzonko! Nie było mowy o mleku bo od razu alarm podnosił, on chciał pogadać - chyba o tym co mu się śniło :silly: No więc prowadziliśmy tą konwersację do 6 i potem zasnął. Obudził się o 9 - wreszcie na jedzenie (osiwieje przez niego jaki mi nie będzie chciał jeść) i usnął znów przed chwilą :)

Oleńka, Lili i Emlcia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Nie ma to jak cudne buźki na początek dnia :)

A tak poza tym to chyba mam powiększone węzły chłonne z lewej strony pod szczęką, bo mnie kurcze boli :(
13 lata 5 miesiąc temu #251436 przez fanka
slowiczek napisał:

fanka napisał:

tak??? a w jaki sposób? czy lepiej nie pytać ?;-)

próbowałaś mi wmówić, że dla dziecka najlepiej jest jak leży na boku :lol:

hehe toż ze mnie specjalistka :-)
13 lata 5 miesiąc temu #251449 przez Mała
slowiczek napisał:

hej dziewczynki :kiss:

Mała - przejdzie niedługo :) ja z Natalką miałam ostatnio taki problem przez tydzień, zachowywała się jakby ją parzyło to jej łóżeczko :dry: , i zasypiała w moim łóżku, ewentualnie na leżaczku...buziaki dla Oleńki :kiss:

Lilianka :kiss:

a ja się dziś dowiedziałam, że moja koleżaneczka z pracy jest w ciąży :D strasznie strasznie się cieszę, bo wiem, że już bardzo chciała, a ona ma problemy z tarczycą więc wiecie - różnie to bywa....to się nazywa dobry początek dnia :)

ja dla odmiany nie lubię żadnych ciucholandów, ja nawet wyprzedaży nie cierpię.....nienawidzę bałaganu w sklepach, szukania, wszytsko musi być równo na wieszaczkach powieszone :P

Ja też nie lubię ciucholandów, bo dla mnie to tam śmierdzi. A jakoś mam opory kupować i nosić ubrania, nie wiedzieć po kimś. Od kuzynek, które wiem że są czyste to co innego, chociaż wolę mieć mniej a swoje i nowe.
13 lata 5 miesiąc temu #251462 przez megi2501
Hej,
A my byliśmy na bilirubinie, obiad wstawiony, posprzątane i teraz kawkę zbożową piję, a mała nyna :)

Oleńka śliczności :)

Lili, jakaś podobna do mamusi :)

Moniu poranek z taką Kochaną kruszyną zapowiada bajeczny dzień :) :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #251520 przez pati-m
Ja też właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że koleżanka z pracy jest w ciąży :lol: Dzień dobrych nowin :)
13 lata 5 miesiąc temu #251522 przez megi2501
Ale fajnie mają te koleżanki..aż łezka w oku się kręci, ach... :)

A mnie przywitała dziś taka bożka :laugh:
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #251525 przez megi2501
* buźka, a mi tam jakaś bozka wyszła :P

I tu jeszcze raz moja niunia :kiss:
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #251540 przez pati-m
megi - Julcia cudna śmieszka :)
13 lata 5 miesiąc temu #251589 przez megi2501
Dziewczyny mam głupie pytanie. Jak myję Julci głowę to zauważyłam , że po obu bokach bardziej z tyłu ma dwa lekkie wypuklenia (ala guzki), nie wiem, czy to normalne :( Ciągle czegoś się dopatruje, idzie zeschizować :(
13 lata 5 miesiąc temu #251631 przez monika1984lodz
MEgi ucaluj Jule w te dwa uwypuklenia i juz sie nie zamartwiaj :) to normalne- taki ma ksztalt glowki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #251652 przez Mała
megi2501 napisał:

Dziewczyny mam głupie pytanie. Jak myję Julci głowę to zauważyłam , że po obu bokach bardziej z tyłu ma dwa lekkie wypuklenia (ala guzki), nie wiem, czy to normalne :( Ciągle czegoś się dopatruje, idzie zeschizować :(

Ola też tak ma. Megi bo to diablice są :silly: :lol:

Dziewczyny te nasze maluchy to co dzień ładniejsze, słodziaki kochane. :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #251655 przez pati-m
Megi - niestety nie pomogę, bo nie mam pojęcia co to może być, ale zgadzam się z moniką - wycałuj mocno i Julcia będzie zachwycona :)

Dziewczyny mnie znowu coś bierze, jakieś choróbsko :angry: Siedzę w grubym swetrze, zimno mi, głowa mnie boli i ogólnie jakaś taka połamana jestem :(
Dopiero Kacper pozbył się kataru a ja go kurde znowu czymś zarażę :ohmy: Mam nadzieję, że nie :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia