BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #251232 przez beti
ale że co, rudą?? :P :D
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #251238 przez pati-m
fanka - Dawidek super wygląda z nowymi zabaweczkami :)

beti - nie rudą, tylko długą kiteczkę będzie mieć Fifikowa siostrzyczka :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #251239 przez monika1984lodz
Beti wiewioreczke-dziewczyneczke - a rude sa ladne ;P

Fanka ale balwanek fajowy :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #251242 przez pati-m
Dziewczyny ktoś mi dziecko chyba podmienił - prawie cały dzień mi przespał :ohmy: Aż się nadchodzącej nocy boję, żeby mi nie dał popalić skoro będzie wyspany. Teraz też oczywiście śpi :)
13 lata 5 miesiąc temu #251244 przez beti
Pati, mój też dziś śpioch :)
Zasnął w środku płaczu dziś :P z ważką w dłoni i na poduszce do karmienia :P

A wiecie co sierpniówki obstawiają z tą wiewiórą?? wariatki jedne :P że mi żołędzia trzeba, a dokładnie żołądzia :P
13 lata 5 miesiąc temu #251245 przez monika1984lodz
Pati pogoda taka, ze spi :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #251249 przez monika1984lodz
Beti padlam hehhe- moze racje maja :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #251276 przez iwonaNAVI
Agusia u nas w srode i sobote jest -50% i ja tylko wtedy chodze :D i jak widze cos ladnego to naprawde nie patrze na cene bo wiem ze to dobre markowe ciuchy i w sklepie jeszcze raz tyle bym dala
13 lata 5 miesiąc temu #251280 przez iwonaNAVI
Zmykam spac moja mala dzisiaj placzliwa po tym szczepieniu a jutro rano zmykam na zakupy kupowac prezenty swiateczne no i do brata na urodziny takze od rana do wieczora poza domem. Wiec do jutra wieczorem :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #251310 przez Mała
Witam.
Mnie dzisiaj trochę lepiej. Pogoda bura i ponura, także na dzień dobry piję kawkę.
Moje dziecię oszalało, w dzień ładnie zasypia sama w łóżeczku, a na noc od 2 dni robi taką histerię, że żali mi śpiącego Kamila i sąsiadki, więc zasypia u mnie na rękach :dry: , oby jej się odwróciło.

beti napisał:

Pati, mój też dziś śpioch :)
Zasnął w środku płaczu dziś :P z ważką w dłoni i na poduszce do karmienia :P

A wiecie co sierpniówki obstawiają z tą wiewiórą?? wariatki jedne :P że mi żołędzia trzeba, a dokładnie żołądzia :P

Beti kto wie :silly: :lol:
A sierpniówki to na prawdę pozytywne wariatki są.

Rozpoczynam dzień zdjęciowy i zapraszam do akcji pozostałe mamusie :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #251340 przez mgielka22
Dzien dobry :) wczoraj bylo okropne cisnienei i mala tylko na rekach spala bo tak to nie chciala w ogole...

dzisiaj troche lepiej... zaraz skopie mojego M z lozka bo chce jechac po hula hop trzeba w koncu bioderka se ladnie uformowac:P

Dzieki Pati za stronke z tymi organkami licytuje wlasnie :)

Beti Ty i pekniete spodnie hahaha :P a swoja droga zoledz why not moze rzeczywiscie o to chodzilo :P

Zdjatka cudne ale fajne zabawki tak dostac qrcze nie mam nikogo bliskiego kto mi moze przyslac :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja mam 5km dalej 500m2 ciucholandu i sa fajne ciuchy bardzo i duzo nowych rzeczy i codziennie promocje zazwyczaj chodze w poniedzialki bo jest 30% we wtorek 50% a srode 70% znizki na wszystko w czwartek od 1zl ale wtedy juz wszystko na maxa przebrane i nic ciekawego nie ma... ale naprawde moge trafic na swietne rzeczy :)

a to ze wczoraj :)

a tak 3mam główkę:)

a tu najlepiej u mamy :D
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #251365 przez slowiczek
hej dziewczynki :kiss:

Mała - przejdzie niedługo :) ja z Natalką miałam ostatnio taki problem przez tydzień, zachowywała się jakby ją parzyło to jej łóżeczko :dry: , i zasypiała w moim łóżku, ewentualnie na leżaczku...buziaki dla Oleńki :kiss:

Lilianka :kiss:

a ja się dziś dowiedziałam, że moja koleżaneczka z pracy jest w ciąży :D strasznie strasznie się cieszę, bo wiem, że już bardzo chciała, a ona ma problemy z tarczycą więc wiecie - różnie to bywa....to się nazywa dobry początek dnia :)

ja dla odmiany nie lubię żadnych ciucholandów, ja nawet wyprzedaży nie cierpię.....nienawidzę bałaganu w sklepach, szukania, wszytsko musi być równo na wieszaczkach powieszone :P
13 lata 5 miesiąc temu #251370 przez fanka
witam we czwartek!
Moje dziecko dziś mi dało pospać w nocy jeszcze lepiej niż zwykle, zasnął o 21:30 i spał 5 godzin, później 10 minut karmienia i 3,5 godziny spania, a teraz nadal śpi , a ja zrobiłam śniadanko, nastawiłam pranie, a teraz w piżamach siedzę przed kompem i wpierdzielam śniadanko!!
Ola. Lilianka- śliczne jesteście laleczki, Mgiełka ty też laseczka :-)

Beti- czyli jednak wróżba sprowadza się do jednego jakby jej nie interpretować, brak żołędzia może prowadzić do zaspokojenia tego braku i w efekcie do małej wiewióreczki ;-)
13 lata 5 miesiąc temu #251390 przez slowiczek
beti - podejrzana sprawa z tą wiewiórą :lol:

fanka - śniłaś mi się dziś :P
13 lata 5 miesiąc temu #251394 przez fanka
tak??? a w jaki sposób? czy lepiej nie pytać ?;-)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia