- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #254894 przez Pyśkaaaa
Witam 
ale zescie naskrobały
Agusia- zaciskam za słuch
Marta- cieszę się ze wszystko dobrze:)
Gosia-śliczne dzieciaczki
Beti- ale słodkie zdjęcia Fifirgo
Lily- to prawda że Jasio wygląda na starszego niż jest
Edytka- słodkości
i chyba się zgubiłam.... wszystkie dzieciaczki przecudowne mua :*
Mała to Ty aż tak się ograniczasz? ja staram się nie jeść nabiału... ale np masło jem, na naleśnika też sobie pozwolę czasami po prostu jakieś małe porcję! wogole strasznioe cierpie bo ja kaszkowy człowiek jestem a jak sprobowałm mleka koziego to mysłałm że padnę ble......
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ale zescie naskrobały
Agusia- zaciskam za słuch
Marta- cieszę się ze wszystko dobrze:)
Gosia-śliczne dzieciaczki

Beti- ale słodkie zdjęcia Fifirgo
Lily- to prawda że Jasio wygląda na starszego niż jest
Edytka- słodkości
i chyba się zgubiłam.... wszystkie dzieciaczki przecudowne mua :*
Mała to Ty aż tak się ograniczasz? ja staram się nie jeść nabiału... ale np masło jem, na naleśnika też sobie pozwolę czasami po prostu jakieś małe porcję! wogole strasznioe cierpie bo ja kaszkowy człowiek jestem a jak sprobowałm mleka koziego to mysłałm że padnę ble......
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #255003 przez LILY
Cześć dziewczyny 
Jasio spał tej nocy od 21 do 6:30 czyli jednak potrafi
Jadł 10 min i znowu spał do prawie 8. A od 9 aż do teraz leży sobie i ogląda zabawki 
Dziś pierwszy raz Jaś zrobił kupkę że mu się nie rozwaliła na plecy ale do przodu, to byl dla mnie dziwny widok
Ale się tematy człowiekowi zmieniają jak ma dziecko.
A ja się dziś obudziłam z mokrym prześcieradłem i kołdrą bo mi z cycka tak leciało
Edyta prawdziwa Mona Liza a rzęsy ma przecudne, takie zakręcone. Ślicznotka
Oczka od Jasia dla ciotek na mikołaja

Jasio spał tej nocy od 21 do 6:30 czyli jednak potrafi

Dziś pierwszy raz Jaś zrobił kupkę że mu się nie rozwaliła na plecy ale do przodu, to byl dla mnie dziwny widok

Ale się tematy człowiekowi zmieniają jak ma dziecko.
A ja się dziś obudziłam z mokrym prześcieradłem i kołdrą bo mi z cycka tak leciało
Edyta prawdziwa Mona Liza a rzęsy ma przecudne, takie zakręcone. Ślicznotka

Oczka od Jasia dla ciotek na mikołaja

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez LILY.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #255007 przez gosia2324
slowiczek napisał:
Slowiczku mala ur sie z glowka 34 a teraz ma 39 cm , a czapka jak jest zlozona na plasko ma 20-21 w najszerszym miejscu a na wysokosci oczu kotka 18 cm
Gosia - to fajny masz prysznic
, u mnie brodzik jest duuuuuuużo płytszy
o tam jest kup teraz, tylko Gosia powiedz mi jak możesz jaki jest obwód tej czapki, bo boję się, żeby nie była za duża, Natalka urodziła się z małą główką, co prawda urosła no ale nie wiem
Slowiczku mala ur sie z glowka 34 a teraz ma 39 cm , a czapka jak jest zlozona na plasko ma 20-21 w najszerszym miejscu a na wysokosci oczu kotka 18 cm
- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #255016 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Wszystkie dzieciaczki w kolejce prosze do wycalowania

JA nie wiem co sie dzieje, ale znowu nie moglam zasnac i przekrcalam sie z boku na boj=k do 3 nad ranem
Agus zaciskam bardzo mocno
bedzie dobrze 
Musze do MAnufaktury dzisiaj isc z Emi, mam nadzieje, ze nie bedzie padalo ...
Dziekuje - ja uwielbiam ta nasza piosenke
Wszystkie dzieciaczki w kolejce prosze do wycalowania

JA nie wiem co sie dzieje, ale znowu nie moglam zasnac i przekrcalam sie z boku na boj=k do 3 nad ranem

Agus zaciskam bardzo mocno

Musze do MAnufaktury dzisiaj isc z Emi, mam nadzieje, ze nie bedzie padalo ...
Dziekuje - ja uwielbiam ta nasza piosenke

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #255065 przez fanka
witam się mikołajkowo i ja!
Nie odzywałam się kilka dni ale miałam ciężkie czasy, znaczy totalny bark czasu, najpierw w piątek w nocy dopadł mnie jakiś wirus chyba, okropny ból brzucha (żołądek, wątroba czy ciul wie co) i tak całą sobotę , ból, gorączka, dreszcze, a w noc z soboty na niedzielę to już kulminacja. atak bólu miałam taki, że mi łzy leciały i 4 godziny tak. Na szczęście już jest ok, w niedzielę byliśmy na chrzcinach chociaż po tych nocnych przygodach nie bardzo mi się chciało ale byliśmy kilka godzinek i było całkiem miło. A od wczoraj mój potworek jest strasznie marudny, ciągle jojczy bez powodu, wszystko źle, nic mu nie pasuje, obawiam się, że i nam zaczynają dziąsła dokuczać bo piąstka ciągle w buzi i ślinienie na maksa. Na szczęście chociaż w nocy było spokojnie choć długo nie mógł zasnąć.
A teraz dorzucę zdjęcia mojego skrzata jako mikołaja i małego pomocnika mikołaja
a był u Was mikołaj??? bo u mnie po 6 rano już był (dziwnie się jego przybycie zbiegło w czasie z powrotem M z pracy?
), a jakie prezenty odstałam to ho ho
Nie odzywałam się kilka dni ale miałam ciężkie czasy, znaczy totalny bark czasu, najpierw w piątek w nocy dopadł mnie jakiś wirus chyba, okropny ból brzucha (żołądek, wątroba czy ciul wie co) i tak całą sobotę , ból, gorączka, dreszcze, a w noc z soboty na niedzielę to już kulminacja. atak bólu miałam taki, że mi łzy leciały i 4 godziny tak. Na szczęście już jest ok, w niedzielę byliśmy na chrzcinach chociaż po tych nocnych przygodach nie bardzo mi się chciało ale byliśmy kilka godzinek i było całkiem miło. A od wczoraj mój potworek jest strasznie marudny, ciągle jojczy bez powodu, wszystko źle, nic mu nie pasuje, obawiam się, że i nam zaczynają dziąsła dokuczać bo piąstka ciągle w buzi i ślinienie na maksa. Na szczęście chociaż w nocy było spokojnie choć długo nie mógł zasnąć.
A teraz dorzucę zdjęcia mojego skrzata jako mikołaja i małego pomocnika mikołaja

a był u Was mikołaj??? bo u mnie po 6 rano już był (dziwnie się jego przybycie zbiegło w czasie z powrotem M z pracy?

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu #255089 przez Marta M
I ja sie witam Mikolajkowo..my swietujemy nie tylko Mikolajki ale i 3 miesiace Majci 
Ale ten czas zasuwa...postaram sie Was poczytac, choc nie powiem, mam troche stron do nadrobienia...aaa....i jutro mamy szczepienie...w czwartek neurologa i mysle ze po czwartku wroce do normalnego trybu bo narazie to naprawde zasuwam jak maly parowozik

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa