BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #255530 przez megi2501
Dziewczyny, właśnie wczoraj zauważyłam na dziąśle dolnym białą kropkę, czyżby się żąb już przebijał :unsure: Młoda się ślini bardzo, ale nie ma innych objawów. Czy któraś coś takiego zauważyła?

Mam tylko nadzieję, że nic się jej tam nie robi
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #255552 przez monika1984lodz
dzien dobry

Augus wspolczuje... ja teraz czekam juz na 2 @ eh...

Pati jak tam zdrowie?? mam nadzieje, ze juz lepiej :kiss:

Megi bardzo mozliwe, ze to zabek :)

Kurcze ja nie wiem co mi sie porobilo.Zasnelam wczoraj o 22:30 obudzilam sie o 2 razem z Nunka, dalam jej jesc i nie moglam juz zasnac az do 4:30 potem nuna wstala po 5 na papanie.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #255559 przez Mała
Witam.
Monia może ty te przygotowania do ślubu tak przeżywasz. Chociaż ja ze 3 dni temu też miałam kilka takich nocy, gdzie nie mogłam zasnąć.

Mgiełka no no :laugh:

Agusia super, że Emilka ma zdrowe uszka.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #255563 przez monika1984lodz
Mala nie raczej jakos specjalnie nie przezywam :P raczej normalnie :P
Zdjecia cudne :) Olcia pożerator :P Kurcze po co dzieci tak szybko rosna?

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #255564 przez Mała
Wczoraj to aż się porzygała od tego pchania rączek do buźki. Pożeracz, dobre :lol:
Jak Oli nie było to Kamil był ciągle mały, a teraz to ja mam porównanie i stwierdzam, że chłop jak dąb w jeden dzień mi urósł (w dzień powrotu ze szpitala z Olcią) :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #255573 przez pati-m
Witam!
Matko jak mnie dawno nie było!
Oświadczam, że naeszcie nie mam gorączki!!! :) Byłam przedwczoraj na pogotowiu bo było już tak źle, że wyłam z bólu. Przpisali inne leki, kazali kategorycznie odstawic antybiotyk i jest lepiej. Nadal wyglądam jak trędowata i spelenię się przez te bakterie w ustach, ale z każdym dniem będzie lepiej.

Dzieciaczki piękne! Ale to jest oczywiste :lol: Cudowne zdjęcia - te mikołajkowe i wszystkie inne :)

Ja przez tą moją chorobę zapomniałam napisać, że 5 grudnia była WIEKOPOMNA CHWILA - MÓJ SYNUŚ ZASNĄŁ O 23 A OBUDZIŁ SIĘ O 10 RANO :lol: :lol: :lol: Spał grzecznie całą noc, a rano obudził się wesolutki. Wogóle przez cały ten mój okres choroby Kacper jakby wyczuwał co się dzieje bo był taki spokojny i kochany, że szok. Zresztą cały czas jest kochany - wkońcu to mój synuś :)

Kończę bo dziś na szczepionkę jedziemy.

Buziaki!
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #255593 przez beti
Cześć dziewczynki :)

Edytka, no to co się nie odzywałaś, faktycznie ta Ania rehabilitantka mówiła o Wojtusiu, dopiero teraz skojarzyłam :)

Megi, nieskromnie mówiąc...PO MNIE :D
Kup sobie na to gardło tantum verde i tabletki ISLA, mi pomogły :)
A czy to ząbek to możesz sprawdzić łyżeczką metalową delikatnie postukać i wszystko będzie jasne :) Są dzieci, które w 2 miesiącu mają pierwsze zęby :)

Olcia smacznego!! :) no i faktycznie przy kamilu to taka kruszynka :) ja teraz już odkładam ubranka 62 i one wydają mi się takie mega małe...nie wiem jakim cudem się w nie kiedykolwiek mieścił :P przecież to niemożliwe, żeby tak urósł :P

Pati...bidulko, mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej...

Boszzzz...mój mały to chyba nigdy nocy całej nie przespi :(

Aaaaaaa...no i miałam Wam opowiedzieć wczorajszą akcję...tata usypiał Filipka a on baaaardzo płakał i nie dal się uspokoić, więc poszłam do pokoju wzięłam go na ręce i w momencie kiedy już był u mnie zaczął się w głos śmiać.... :cheer: no mały cwaniak...i niech mi ktoś powie, że małe dzieci nie są sprytne :P :evil: :evil: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #255640 przez iwonaNAVI
Hej dziewczyny ;D widze ze emocje mikolajkowe nadal trwaja :D
tak na dobry poczatek dnia
Pani Mikołajkowa
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #255641 przez iwonaNAVI
Ho ...ho...ho...Marry Christmas Everyone :D
13 lata 6 miesiąc temu #255643 przez iwonaNAVI
13 lata 6 miesiąc temu #255645 przez iwonaNAVI
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #255646 przez iwonaNAVI
Wszystkie dzieciatka slodziaszki:D
Mam nadzieje ze was nie wkurzam jak czasem nie uda mi sie od razu wkleic zdjecia...wiecie ja to szybko szybko a potem sie dziwie czemu nie wchodzi...no ale coz taka juz jestem :P
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #255647 przez LILY
beti napisał:

ja teraz już odkładam ubranka 62 i one wydają mi się takie mega małe...nie wiem jakim cudem się w nie kiedykolwiek mieścił :P przecież to niemożliwe, żeby tak urósł :P

Aaaaaaa...no i miałam Wam opowiedzieć wczorajszą akcję...tata usypiał Filipka a on baaaardzo płakał i nie dal się uspokoić, więc poszłam do pokoju wzięłam go na ręce i w momencie kiedy już był u mnie zaczął się w głos śmiać.... :cheer: no mały cwaniak...i niech mi ktoś powie, że małe dzieci nie są sprytne :P :evil: :evil: :lol:

Ja sobie dokładnie tak samo kiedyś pomyślałam. Najpierw te ubranka wydawały mi się takie duże a teraz wydają mi się takie małe :side: I czy moje dziecko było aż tak malutkie? No przecież urodził się 4 kg to był duży :silly: A teraz pakuje go w ubranka 6-9 wyobraźcie sobie od paru dni :lol:

Sprytne sprytne :lol:

A Fifi super miał to ubranko zwłaszcza na stópkach :)

Pani Mikołajkowa cudowna :)

Ola i Kamil wyglądają jakby ćwiczenia robili :) Jest różnica w rozmiarze :)

A w ogóle to witam wszystkich my dziś po staremu, tylko coś Jasio od wczoraj wymiotuje :(

Pati cieszę się że Ci się poprawiło i masz fajnego synusia, będzie się mamusią opiekował :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 6 miesiąc temu #255650 przez LILY
Jaka słodka minka Oliwci na drugim zdjęciu :) :) :) Cudna!!

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 6 miesiąc temu #255667 przez Mała
Pati kuruj się, ale cie wymęczy to paskudztwo. A Snu Kacperka zazdroszczę.

Beti są sprytne są, Ola jak ma focha to sobie potrafi wybierać u kogo chce być na rękach :dry:

Iwona pani Mikołajowa słodka :kiss:

Lily trafiłaś z tymi ćwiczeniami, bo zdjęcia robione tuż przed przyjściem rehabilitantki :lol: A na te wymioty uważaj, bo takie maluchy strasznie szybko się odwadniają. A dużo razy zwymiotował i dużą ilość?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia