BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #276964 przez monika1984lodz
a ja jakos sie boje rozszezyc Emi diete. Nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze poprostu nie dam rady eh... boje sie, ze cos zle zrobie

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #276965 przez Agusia83
Wlasnie napisalam...cytuje "Witam...czy tylko wchodzi w grę odbiór osobisty?"

A gosc mi odpisuje. "Tak, 25zl" hmmm....przyjde osobiscie i kaze mi dodatkowo zaplacic 25zl :silly:

Monia a co zle zrobisz? Za kilka dni sprobuj dac jej 2, 3 lyzeczki zupki jarzynowej lub samej marcheweczki, by po kolei poznawala smaki...najpierw sie daje kilka lyzeczek...a po chwili dziecie zacznie jesc pol a pozniej caly sloiczek :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #276970 przez monika1984lodz
Agus hehhe no to niezle hihi :P to sie nie oplaca :P chyba , ze mu placisz za to ,ze do drzwi dojdzie i doniesie ten ciezar :P

Dzisiaj chcialam jej dac marchewke ale Emi ciagle spi wiec nadal nie wyszlysmy z domu

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #276971 przez slowiczek
Agusia, strasznie kumaty ten sprzedawca :lol:

Monia, no coooooo Tyyyyyy, nic nie zrobisz źle :kiss: ale możesz jeszcze poczekać przecież, dietę powinno się wg zaleceń rozszerzać nie wcześniej niż w 5 i nie później niż w 6 m-cu więc masz jeszcze czas kochana :)
13 lata 3 miesiąc temu #276975 przez pati-m
Monia - zgadzam się z Agusią. Ty wiesz najlepiej co jest najlepsze dla Nunki. Każda z nas przeżywała pierwszą marchewkę, zupkę itp. Z duszą na ramieniu obserwowałam Kacpera jak pierwszy raz zjadł zupkę, patrzyłam czy nie ma wysypki, oglądałam kupę itp. No matka-wariatka, ale tak to już z nami jest :lol: Będzie dobrze kochana! Ani się obejrzysz a Emilka będzie codziennie zajadać ze smakiem jakieś smakołyki, które jej mamusia poda :)
13 lata 3 miesiąc temu #276976 przez monika1984lodz
no niby tak , ale jakos tak stresa mam czy treme no nie wiem

Agus mgielka jest chyba z wroclawia to moze zapytaj sie czy by nie odebrala.
A gosciu to chyba zakrecil cos sam hehe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #276981 przez Agusia83
To dobrze, ze Emi spi...zanczy, ze rosnie...moja mama, nie wiedziala mojej krolewny przez tydzien, bo opikowala sie chlopczykiem, ktory naraz mial i ospe i zapalenie pluc...biedaczek... i jak dzis poszla, to powiedziala, ze nie moze w to uwierzyc, ze Emilka tak szybko rosnie...to prawda cos ja wyciagnelo do gory :laugh:

Wlasnie sie dogadala z facetem, moze wyslac i kosztuje to 25 zl...cos sporo, za tyle to ja kuriera bede miec...hmmm, myslicie, ze sie oplaca?
13 lata 3 miesiąc temu #276984 przez pati-m
Agusia - ja ostatnio oglądałam fotki z 1m-ca i mówię do Kacpra, że chyba go ktoś podmienił i gdzie jest mój malutki chłopczyk :) Skomentował to tylko głośnym "aguuuuuuu" i się uśmiał ze mnie :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #276986 przez monika1984lodz
no niby nowa kosztuje okolo 230 zl wiec jesli wylicytujesz ja za 50 i te 25 zl przesylki to sie oplaca

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #276988 przez Agusia83
To jest niesamowite, ze to niby uplynely dopiero 4 miesiace...a dzieci tak urosly i tak sie zmienily....

do konca 5 minut :( licytowac?

zalicytowala,zobaczymy

mam pytanko, jak moge wam wkleic filmik? nie z youtuba tylko z mego aparatu? chcialam Wam pokazac moja gadulke...tez musi byc maly format, czy nie wiem co??/? :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #276991 przez monika1984lodz
moze w ostatniej minucie, albo ustaw maksymalna kwote jaka mozesz dac i tyle jak sie uda to sie uda a jak nie to nie.

Agus no niby super ze spia lae ona jadla o 8:30 hehhe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #276994 przez Agusia83
Monia, to pewnie sie obudzi baaaaardzo glodna :laugh: i bedzie jadla flache jakby przez rok nic nie trzymala w ustach... :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #276995 przez pati-m
Monia - o matko! To jak się Emilka obudzi, to będzie wieeeeeeeelki głód :lol: Kacper tak ma, że jak dłużej pośpi, to potem cały blok słyszy, że matka za wolno mleko robi :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #276997 przez monika1984lodz
juz sie boje hehe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #277003 przez Agusia83
Pati z tym placzem mam tak w nocy, jak cycek to za malo...

niestety ktos mnie przelicytowal :( ale 70zl juz prawie bylo plus 25 orzesylka...sporo by wyszlo...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia