BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #277082 przez magda79
pati ubranko sliczne :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #277093 przez Agusia83
Emi spi juz 2h...jak sie obudzi, bedzie glodna jak wilk :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #277100 przez megi2501
My po 3godzinnym spacerku. Dziś też dostałyśmy paczkę z bebilonu, ale był tylko śliniak, bez misia :(

Pati śliczny komplecik :ohmy: Licytuj Kochana :)

Buciki fajne, ale dla mnie 60zł za buty, dla naszego szkraba to przesada :ohmy:

Mgiełka, bo zapomniałam :) Super Ci z grzyweczką :)

Dziewczynki ja kupiłam ten żel ze Stanów, sama sobie posmarowałam i faktycznie czułam, jak momentalnie znieczula. Zresztą mała też duuużo lepiej, bo ten na D to jedna wielka dup...Jest dziewczyna, co sprzedaje, wystarczy wpisać w google.
13 lata 3 miesiąc temu #277112 przez pati-m
Agusia - ja też czekam na pobudkę Kacpra i na pewno zaatakuje głodomorrrrra :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #277113 przez mgielka22
Agusia ja jestem z wroclawia wiec jakbys chciala to licytuj ja ci odbiore i wysle :)

Pati to krzeselko jest tez swietne :D a Kacperek calusny :kiss:

Megi mi akurat kuzynka kupila bo jest w stanach czekam az ona go dostanei i od razu mi wysle bo Lilka to mi juz wrzeszczy okropnie na te dziasla..
13 lata 3 miesiąc temu #277124 przez mgielka22
A ubranko slodkie tylko duzo kosztuje :P
13 lata 3 miesiąc temu #277125 przez pati-m
No i wstała moja gadułka :) Ja się przygotowałam na płacz z głodu, a on sobie nawija do skarpetek zadowolony :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #277157 przez kasia79
Witam moja gaduła obudziła się już pół godziny temu i leży sobie w łóżeczku :)
13 lata 3 miesiąc temu #277168 przez maja1982
Cześć:)

Przeczytałam wszystko :) ale nie pamiętam już nic :) ale spróbuje

fanka - ciesze sie ze synuś wraca do normy (tfu ftu)
mgiełka - zapomniałam wczoraj napisać, fajna fryzurka :) ja też chodzę na aerobic 2 razy w tygodniu :) jest to czasami zbawienna godzina dla mnie żeby trochę odreagować i nie dostać kociokwiku w domu :)

basiu - będzie dobrze, a jak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

apropo krzesełek to mi sie podoba to allegro.pl/s-krzeselko-do-karmienia-max-...ove-i2031728288.html to czerwono granatowe, i z tych brązowe allegro.pl/nowoczesne-krzeselko-do-karmi...lay-i2023111883.html

pati - Kacperek śliczniusi i jak grzecznie sobie śpinka :) a widziałaś to krzesełko allegro.pl/nowoczesne-krzeselko-do-karmi...lay-i2023111883.html ??

Mój malutek też śpinka sobie już godzinkę i to bardzo długo jak na niego w ostatnich dniach :)może mi sie naprawi synuś. A dzis po południu taki męczy-kicha że witki opadają, ale uspałam go czytając króla lwa :)

A czy wasze dzieci tez się złoszczą??bo lolek jak mu coś nie pasuje to nie płacze tylko sie najnormalniej w świecie złości - wydaje przy tym dziwne dźwięki :)napręż asie jakby chciał wstać :)

a co z martą??pisała coś??może coś przeoczyłam ??! :S

Idę obiadek dokończyć - dzisiaj naleśniki ze szpinakiem i żółtym serkiem :) a synuś na obiadek zjadł pół słoiczka zupki jarzynowej - normalnie jestem z niego taka dumna ze tak pięknie je :)tak dziubek otwiera ochoczo :) no i pocieszyłam sie tym ze je ładnie łyżeczką - jak nie nauczy sie butli pić to będzie karmiony kaszką z łyżeczki :)

Aha i dziękuje za życzenia zdrówka dla taty - dzisiaj wyszedł ze szpitala :)
13 lata 3 miesiąc temu #277169 przez pati-m
A u nas już po obiadku - Kacper wsunął pół słoiczka dyni z ziemniakami i teraz znęca się nad śliniakiem :)
13 lata 3 miesiąc temu #277178 przez pati-m
maja - Kacper też jest czasami mały złośnik. Jak mu się nie udaje wpakować całej piąstki do buzi, albo czegoś innego to takie nerwy pokazuje, że szok. A ostatnio najbardziej się złości i właśnie tak pręży jakby chciał sobie wstać i wyjść wkurzony, gdy nie pozwalam mu siedzieć :)
13 lata 3 miesiąc temu #277200 przez pati-m
monia - sprawdź pocztę nk :)
13 lata 3 miesiąc temu #277202 przez magda79
ja dałam dzisiaj domisiowi marchewke z dynią i tak się krzywił i wydawał dziwne dzwięki, że masakra..no i oczywiście wszystko z powrotem...,śmiałam się, że tego przybywa w miseczce zamiast ubywać :P

połknął 3 razy i tyle na pierwszy raz...

a pierwszą zupkę z mięskiem mamy zaplanowaną na przyszły czwartek/piątek ;)
13 lata 3 miesiąc temu #277205 przez magda79
właśnie zasnął w łóżeczku sam a D pojechał z Majką do dentysty :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #277206 przez pati-m
magda - a mięsko nie podaje się od 6 m-ca?

Znalazłam takie coś www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/dziecko/ar...emowlat/mid/704.aspx
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia