BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #297432 przez pati-m
Mnie też dzisiaj czeka prasowanie :) Zaraz właśnie rozkładam deskę i zaczynam, a kolejne pranie już się pierze.
Wyobraźcie sobie, że jak Kacper obudził się o 5, tak jak pisałam, to wcale nie śpi do tej pory! I nawet na śpiącego nie wygląda! Ogląda ze mną ddtvn :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297439 przez angie1713
Pati to ja Cię podziwiam bo ja był w oczy musiała sobie chyba zapałki włożyć :woohoo:
Moja Nadia też dziś wcześniej wstała bo o 8 a zawsze wstaje około 10 :) i do tego strasznie jojczy nie wiem o co jej chodzi :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #297443 przez pati-m
angie - o też nie jestem zachwycona tym faktem, ale wyjścia nie mam bo sama w domu jestem z tym gadułą i trzeba wszystko ogarnąć na czas :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297449 przez maja1982
Witam sie i ja!!!

Ja o małej madzi wczoraj o 1 w nocy oglądałam, bo m przełączył na tvn 24 i było na żywo z sosnowca!!masakra - jak ta matka mogła nie szukać pomocy dla swojego dziecka tylko tak go zostawić :( :( :( :( przecież to się w głowie nie mieści!!

OLiwcia i Anitka :kiss: :kiss: :kiss:

pati - to Kacper chyba z Lolkiem się dogadał u nas też pobudka o 5 ( ale to zaczyna być normą :( ale zostawiłam go w łóżeczku i ok 6 zaczęło mu się drzemać ale nadeszła KUPA i znowu pobudka ale zasnął w końcu i wstał po 7!!raczej śpiochem chyba nie jest!!

monia- zdrówka wam życzę kochana!!ja bym poszła chyba do lekarza!!

angie - to udane zakupki były wczoraj!!

aaa gosia właśnie odebrałam koszulkę - dziękuję :):)

Zmykam moje drogie, mam trochę rzeczy do zrobienia a jutro znowu na cały weekend wyjeżdżamy!!

miłego dnia :)
13 lata 3 miesiąc temu #297462 przez angie1713
Ja też zmykam układać w szafce i prasować :)
13 lata 3 miesiąc temu #297464 przez pati-m
maja - Kacper właśnie teraz urządza mi koncert ;) Zmęczony na maksa, aż nie ma siły usnąć. Ech...
13 lata 3 miesiąc temu #297489 przez magda79
buziaki dla Oliwci i Anitki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ja też oglądałam w ddtvn o tych imionach...

Monia ja też bym poszła do lekarza bo weekend przed nami....

Mgiełka Kobieto jak włoski....daj fotke!!!!!!!!!chyba, że przegapiłam to pyty pyty wrzuć jeszcze raz...no i obowiązkowo w stroju barbie...a ja bym białe ubrała!!!
13 lata 3 miesiąc temu #297523 przez angie1713
Ale ze mnie gapa całuski dla Oliwki i Anitki :kiss:

Ja już posprzątałam w szafkach Nadii i znowu dużo ciuszków do odłożenia ale szybko rosną te nasze szkraby :)
13 lata 3 miesiąc temu #297530 przez kasia79
Pati, b czasem dziecko ze zmęczenia nie może usnąć, moja już do drugiej drzemki się szykuje )
13 lata 3 miesiąc temu #297531 przez kasia79
No tak Anitka i Oliwka :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #297544 przez megi2501
Oliwka i Anitka moc buziaków od cioci Madzi i Julci :kiss: :kiss: :kiss:

Moniu idź do lekarza, bo weekend przed nami.

Mgiełka czekamy na zdjęcia :ohmy: Szalona Kobitko.

Moja też do śpiochów nie należy, a od 2-dni pobudka o 4-5 i sobie gada, później drzemka i znów po 6 mała nie śpi. Moje dziecię chyba nigdy nocy nie prześpi...
My wróciłyśmy od ortopedy-kontrolnie i wszystko ok :) Więc teraz dopiero, jak będzie samodzielnie chodzić.
13 lata 3 miesiąc temu #297547 przez bewipo
Dziękujemy :) :) :)

I dla Oliwki :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297556 przez bewipo
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297564 przez Agusia83
Anitko i Oliwko, wszystkiego najlepszego, wkroczylyscie juz w magiczna 5 :laugh: a raczej z niej wychodzicie...dziewczyny, nasze skarby powoli rozpoczynaja pol roczku,....niesamowite...

Emilka tez mi zrobila pobudke, ale o 3:50...i nie spala do 6:30...ja lekko drzymalam...zjadla sporo, ale cos jej bylo nie tak...dopiero jak jej dziaselka posmarowalam dentinoxem zmeczona zasnela...ale o 7:45 pobudka juz byla...czyli mama pospala :(

O tej Madzi dowiedzialam sie wlasnie w nocy o 4...bo u nas przez cala noc jest wlaczone radio na rmf-ce...i wiecie, poplakalam sie...tak sie balam z Emi wychodzic, troche nawet cieszylam sie, ze zimno, bo nie musialysmy opuszczac domku, a tu sie okazalo...chociaz jeszcze i tak nie do konca, ze to nieszczesliwy wypadek...

Moniu, lez do lekarza...gdy Emi byla przeziebiona, nie miala w ogole goraczki, ale kaszelek i katarek...bylam przerazona, od razu polecialam do lekarza...w domu jeszcze przed wizyta zaaplikowalam jej kropelki do noska...

Wstyd sie przyznac, ale ja Emi nie prasuje rzeczy :silly:

Fajnie, ze macie takie weekendowe wychodne :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #297573 przez slowiczek
wiecie co, czytam ciągle jakieś nowe artykuły o tej Madzi i to wszystko się kupy nie trzyma..... :( dopóki nie znajdą ciała to tak naprawdę nic nie wiadomo, ta matka musiała mieć jakieś zaburzenia psychiczne, nawet jeśli to był wypadek to jaka matka nie szuka ratunku, nie zadzwoniła po karetkę, nie pobiegła do sąsiadów żeby jej pomogli itd... :huh: zaczynam wątpić w ten wypadek, jakiś koszmar......współczuję jej rodzinie :( :( :(

buziaki dla kolejnych 5 miesięczniaków, Anitka Oliwka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Emilka jaka suknia pięknista :) śliczna królewna :kiss:

Monia, trzymam kciuki żeby nie rozłożyło malutkiej :kiss:

Mgiełka, tort świetny :lol: z jajem, i to się liczy :blink:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży