BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #300877 przez iwonaNAVI
co tu taka cisza :P tyle nas jest a nikt nic nie pisze :P
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #300879 przez maja1982
Witam wieczorkiem :)

Siedząca Emisia cudeńko :) a co do
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nunka - koralowa i chusteczkowa panienka :):) zdrowiej dziubeńku szybciutko!!

Franio - przystojniaczek z ciebie że fiu fiu

A Kacperek chyba jednak tatusiowy ;)

marta- każde dziecko rozwija sie we własnym tempie wiec jak nie ma nic niepokojącego to i na majkowe obracanie przyjdzie czas :) trzeba było tej lekarce pokazać filmik czytającej książeczkę Majki :) ciekawe co by na to powiedziała :):)

Angie - no kurcze z tą buźka lolusia znowu nie jest dobrze kurcze juz sama nie wiem , napewno nie jadłam niczego co mogło to spowodować bo moja dieta jest podobna do tej na początku karmienia (czyli same delikatne, gotowane rzeczy) a lolek ma znowu mocniejsze te plamki :( i sie drapać zaczyna :( idziemy z nim jutro do lekarza niech nam da skierowanie do dermatologa!!

ewelina - dacie radę z asymetrią - kto jak kto ale wrześniowe dzieciaczki dają ze wszystkim radę :) już fifi elegancki, julcia też :) tak wiec będzie dobrze :)
13 lata 3 miesiąc temu #300887 przez iwonaNAVI
Boshe te slodycze ... zjadlam juz muffinke (druga zostawilam dla meza ale nie wiem czy doczeka :P ) a teraz jeszcze mi malo i wsuwam 3Bita ... a dupsko rosnie...

ostatnio zrobilam porzadki w spodniach i szok tylko 3 pary mi pasuja a reszte oddalam kuzyce chyba z 15 par :(
niby nie mam juz nic wiecej kg niz przed ciaza ale niewatpliwie poszerzyly mi sie biodra :( musze wybrac sie na zakupy i pokupowac jeansy bo nie mam w czym chodzic ... dobrze ze legginsy jeszcze pasuja :P ale ile mozna :P
13 lata 3 miesiąc temu #300890 przez iwonaNAVI
Ponawiam moje pytanie jak dotrzec na sierpniowki? beti pisala ze jakos na okolo ale nie napisala jak ??
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #300898 przez beti
Iwonkaaaaaa....nawet Ci link wstawiłam wtedy :D ale proszę bardzo jeszcze raz :D
www.zapytajpolozna.pl/90-przyszle-mamy-2...Page-379.html#300817

Marta, nie zrozum mnie źle, ja nie podważam decyzji lekarza...ale po prostu lepiej to sprawdzić, Fifi oprócz pocenia się główki ma baardzo duże ciemiączko... to badanie to jest zwykłe pobranie krwi, tylko się na nie dłużej czeka, ja czekałam 10 dni... a dziewczyne masz na 102 a lekarka się nie zna :P :D

Franiuuuuuuuuu, czemu mama tak Cię rzadko nam pokazuje???

Nunka....czyżbyś dla Filipka się tak wystroiła?? :)

A my po kąpieli :D Fifi kąpał się ze mną i oboje dzięki temu mieliśmy super zabawę :D

Gosiaaaaaa....ale fajne te ciuszki :D już licytuję :D
13 lata 3 miesiąc temu #300899 przez Pyśkaaaa
Iwonka rany ja tez sie opycham co prawda muffinek mi nie wolno, 3bita też nie... a mam taka chęć :P a Franusiowi chyba troszkę się przybrało pucuś się zrobił...wyciągnę jutro wagę to go zwarzę :P
a i nie wiem jak wejść na sierpniłówki
13 lata 3 miesiąc temu #300900 przez maja1982
ja zmykam kobitki, idę jakiś filmik pooglądać z D

Dobrej nocki :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #300905 przez iwonaNAVI
Ojj dziekuje Bacioszku :kiss: ja slepota nic nie widzialam :(
13 lata 3 miesiąc temu #300909 przez bewipo
Witam dopiero teraz.
Kiepski dziś dzień miałam, mała dała mi niezły wycisk, a m miał w nosie żeby cokolwiek pomóc. Nawet na zakupy musiałam ją brać...

Majeczka cudeńko kochane buziaczki :kiss: :kiss: :kiss: Dziewczyna na medal, zgadzam się w 100% :) A moja też się nie obraca, no dziś jej się zdarzyło z brzuszka na plecki tylko.

U nas się chyba zaczął ten skok 23 tydz, właśnie to kiepski spanie, jak znikam z pola widzenia to ryk, zmienianie ciuchów i pieluchy też ryk, ale za to super podciąga nóżki do raczkowania :)

Oliwka śliczna :kiss: :kiss: :kiss:

Pati, Marta ale się uśmiałam z tych nocnikowych podchodów :D

Pati ja też chrupków nie daję, jeszcze się w życiu tego naje ;)

ewelina jeszcze nie dostałam kubeczka, mam nadzieję, że w końcu jutro przyjdzie :)

Nuna i Franek :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #300916 przez Mała
Nunka koralowo :kiss:

Franio :kiss:

Ja chrupek też nie daję.

Kinga szybko zwalczy asymetrię.

Kamil mi się rozkłada, głowa go boli i ucho :( Jutro znów do lekarza z drugim dzieciątkiem.
13 lata 3 miesiąc temu #300924 przez Pyśkaaaa
Mała ja Cie podziwiam kochana :* zdrówka dla Kamilka :*
13 lata 3 miesiąc temu #300925 przez iwonaNAVI
Oj Mala ucaluj go mocno od ciotek niech zdrowieje
13 lata 3 miesiąc temu #300928 przez monika1984lodz
Megi dziekuje ja czuje sie lepiej , a Nunka raczej bez zmian, po przeczytaniu bajki polozylam ja do lozeczka i juz zasnela.

MAla trzymam kciuki za Kamila.

Gosia super te ciuszki- wogole to dopiero dzisiaj widze, Twoj piekny nowy avatarek :) Jogo cudo :) :kiss:

Franio normalnie mister :) uwielbiam Twoje polisie :)

dziekujemy za mile slowa :)

Beti pewnie , ze dla Fifiego :)

Dziewczyny podzielcie sie muffinkami!!!!! ja nie mam nic slodkiego w domu- poza Emi :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #300929 przez beti
Biedne te maluchy, pogoda sprzyja wszelkim chorobom...ehhhh...całuski dla zakatarzonych i zachrypniętych maluszków :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #300931 przez magda79
Oliwcia super :kiss: :kiss: :kiss:

widze nowe śliczne awatarki :kiss:

Emisia i przyjaciel miś :kiss: :kiss:

Iwonka coś w tym jest....Domi też lubi jak pralka pierze...czasem nawet otwieram specjalnie drzwi żeby było ją słychać a On zasypia...to samo przy odkurzaniu :laugh:

Pati no pięknie...Kacperos już zaliczył galimatias...haha supcio!!!!

u nas też pobudki w nocy ale nie zapeszał napije się - czasem tylko parę łyków i śpi dalej....ale ciiiiiichoooooo :silly: :silly:

Nunka strojnisiA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Franus śliczny jesteś!!!!!!!!!!

Mała duuużooo zdrówka dla Kamilka
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży